Mroku 1 005 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) Mam iPada Air 2, dziala na iOS 8.1 i teraz pytanko warto aktualizowac do 8.4? Nie pogorszy sie bateria? Slyszalem ze po aktualizacji wybudzenie tego iPada trwa dluzej, dlaczego mialaby sie pogorszyc bateria ? Edytowane 6 lipca 2015 przez Mroku333 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Warto aktualizować, ta ich wersja "Spotify" jest całkiem niezła. Testuję póki można za free i polecam:) Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Warto aktualizować, ta ich wersja "Spotify" jest całkiem niezła. Testuję póki można za free i polecam:) Spotify jest bardzo ok. Ja tak samo uzywam tego, najwieksza zaleta to odtwarzanie offline i swietna jakosc muzyki. Bomba Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Ta ICH wersja spotify, czyli pewnie na myśli Apple Music a nie Spotify ;-) Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Ta ICH wersja spotify, czyli pewnie na myśli Apple Music a nie Spotify ;-) Apple Music,no tak, nie doczytalem Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 No właśnie, a działa Wam to Apple Music na iTunesie? Mam Windowsa, nie mam Safari i jakoś nie działa mi link "mam już usługę". A szkoda, bo siedzę przy kompie, kolumny mam spore i muszę kombinować z tabletem. Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Miał ktoś problem z gniazdem w iPadzie? Mam Air2 i nie chce się ładować jak leży. Trzeba coś podłożyć kable żeby go wcisnąć w tylną ściankę tam są piny w gnieździe. Tablet noszony w etui, nie ma paprochów, czysty jak dziewica. Co mam teraz zrobić? Reklamować muszę? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Nie zlamales lekko samej wtyczki lightning ? Bo generalnie raczej kabel - sprawdż na innym bo jak port siadł w ipadzie to fak je 'merika wymiana na nowy. Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Kurde sprawdziłem 5 kabli. Pierwszy raz widzę taką akcję :-( suabo Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Idź do Cortlandu niech obejrzą. Jak będą chcieli kasę za to, to najpierw zadzwoń do Apple i oni cię odeślą do Cortlandu na ich koszt. Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Chyba jednak też coś z kablem było. Mimo że inne urządzenia się lądują to np iPhone się nie zsynchronizował. Dziś się wykosztowałem i kupiłem zestaw oryginalnych akcesoriów, ładowarka plus kabel 2M i działa. No ale dać za 2 rzeczy 218 - sama przyjemność. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 25 lipca 2015 Opublikowano 25 lipca 2015 Kable polecam Belkin, na Allegro po 4 dyszki, z plecionego materiału i końcówki aluminiowe. Porządna rzecz i dłuższe niż standardowe. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 A nie będzie zaraz komunikatu, że kabel nie ma certyfikatu i nie działa? Do tej pory każdy nieoryginalny kabel mi to wyświetla... Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Są licencjonowane z iSpota które powinny chodzić ale u mnie wyglądało to tak, jakby się wyrobiło gniazdo. Ale po podłączeniu oryginału - zaczął się ładować. Cholera wie o co chodzi. Drogie to strasznie - kupiłem oryginał po prostu, co poradzę, musi się ładować. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Ten nowy ipad pro mi sie podoba, zawsze chcialem duzy tablet tylko do czytania/oglądania. 10" to dla mnie minimum, wszystkie inne oprócz które były większe to zwykle były jakieś gunwa, a o jakość ipada nie ma co się martwić. tylko ten system ;-( No i 4500-5000zł piechotą też nie chodzi Cytuj
Mustang 1 752 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Jak tam iOS 9 wypada na iPadzie (mini 2)? Jest ok i można instalować, czy są doniesienia o jakiś problemach? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 tylko ten system ;-( Istnieje jakiś lepszy od iOS ? Bo chyba nie Android ani Windows xD No chyba, że chodzi o oglądanie filmów z neta z napisami i inne jakieś tego typu sprawy to się nie interesowałem dokładnie. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 Jako wiloletni uzytkownik Iphoneów i ipadow, ktore zreszta do dzisiaj sa w domu, swiadomie przesiadlem sie na Androida i w kazdym przypadku jest dla lepiej, wiecej i praktycznie nic juz mnie nie ogranicza. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 Ja też przeszedłem z iphone na androida i nie jestem zadowolony. iOS o wiele bardziej mi odpowiadał, był taki solidniejszy. Jak będę kupował nowy telefon to z powrotem wracam do apple. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 (edytowane) Wszystko zależy od sprzętu. Jak ktoś z iOSa przechodzi na Androida z dolnej półki cenowej, to wiadomo, że będzie muliło, a sam sprzęt będzie słabo wykonany. Ja planuję przejść z Xperii Z na iPhone 5s, a dodatkowo kupić jakiś dobry tablet z Androidem, by grać w emu, gierki z humblebundle, joypadem przez bt:) Takie rozwiązanie jest chyba najlepsze, zresztą pisałem kiedyś, że polecam mieć w domu 2 sprzęty (tablet, smartfon) i każdy z innym systemem. Edytowane 20 września 2015 przez grzybiarz Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 Ja mam odwrotnie i nie używam tabletu. Ale też mało czasu ogólnie. Jedyne co to do czytania ale to naprawdę coś tańszego można. Telefon zmieniłem z iPhone'a na Androida nie do końca świadomie na początku, ale chciałem większy ekran. Po nauce stwierdziłem, że mniej nie ogranicza ale jest z nim więcej roboty o rozumiem, że ktoś jej nie chce mieć i szanuję to. Ważne, że mamy wybór. Jak ktoś ma sianko i więcej elementów działających z Airplay itd to apple jest fajne. Ja tyle nie przeznaczam na takie sprzęty, moja kombinacja mi odpowiada. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 No ja przeszedłem z iPhone'a 4 na Samsunga Galaxy S5 Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 No to i tak długo wytrzymałeś. Ja z 4 na SGS3 dla większego ekranu, ale to był wtedy Android 4.0 i miał mnóstwo problemów jeszcze. Teraz jak patrzę na 4.4 albo na 5.1 to ok, są jakieś tam braki ale ogólnie jest BARDZO fajnie. Mi się podoba, że to jest pełnoprawny system a nie proteza trochę jak iOS. Mogę poruszać się po pełnym systemie plików, mam dostęp do danych po SMB i takie tam. Mi to się w pracy przydaje. Dla mnie super, ale cenie iOS za intuicyjność, większe przywiązanie uwagi do szczegółów. Natomiast co mnie dziwi to to, że Andek RACZEJ przyspiesza w nowych wersjach (mówię o czystym i instalowanym na czysto). Np. SGS4 na Lolilpopie GPe lata jak szalony, Nexus ładnie chodzi itp. A iOS raczej zwalnia. U mnie tak było przynajmniej, na 4y wystartowałem z jakąś wersją która chodziło jak rakieta i potem było TYLKO gorzej. No ale to stary telefon. Ostatnio wrzucałem CM na SGS3 Mini i kurde, telefon jak nowy. Da się używać ( w końcu, na oryginalnym systemie jak dla mnie to się NIE DA uzywać). Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 2 października 2015 Opublikowano 2 października 2015 (edytowane) iPad mini 4 vs iPad Air 2? Co byście brali? nowy miniak jest wypasiony ale jest słabszy od starszego air 2 co trochę odpycha, co myślicie Edytowane 2 października 2015 przez tomek1906 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi