Skocz do zawartości

iPad

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mając mini 2 jest sens przesiadki na mini 4 ?

Oczywiście. Dla 2GB RAMu. Brak przeładowań stron w Safari nawet jak masz otwartych kilkanaście, wszystkie siedzą w pamięci no i multitasking. Mieć otwarte dwa okna jednocześnie i przeglądać dwa źródła to super wygoda, wzrost produktywności i łatwość w wykonywaniu zadań. Do tego Picture in Picture z video w okienku, którym można sobie dowolnie po home screenie manewrować.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Nowy Ipad Pro

- Ekran 9.7 Cala

- A9X i 4 Glosniki 

- True Tone display," which measures the color temperature to the ambient light and adjusts the screen to match.

- Wspiera Apple Pencil

- Kamera 12 MP

- 32gb $599, 128GB is $749,256GB $899

- Preorder 24 Marca,dostepn 31 Marca
- Nie ma 3D Touch

apple-iphone-se-ipad-pro-event-verge-406

apple-iphone-se-ipad-pro-event-verge-461

apple-iphone-se-ipad-pro-event-verge-483

Edytowane przez Wolfie_
Opublikowano

Ceny w € i Zl

Wifi
32GB 699€ 2999 zl
128GB 879€ 3699 zl
256GB 1059€ 4399 zl

Wifi+4G 
32Gb 849€ 3599zl
128Gb 1029€ 4299zl
256Gb 1209€ 4999zl
Opublikowano

Ceny wyższe niż Air. Ciekawe czy to oznacza brak Air 3, czy po prostu będą trzy rodziny iPadów. Tak czy owak nie widzę u siebie potrzeby przesiadania się z Air 2 na Pro

Opublikowano

Przeciez 8gb w dzisiejszych czasach jest absolutnie bez sensu. 2 filmy w 1080p lub 2-3 odcinki serialu w 1080p,kilka aplikacji i masz zapelniony tablet. 16 GB to absolutne minimum.

Gość ragus
Opublikowano

ios 9.3 już dostępny. o dziwo Mini 2 nie wybuchł po aktualizacji i działa jak należy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest sens pchać się z ipadem2 w najnowszy ios?Jadę na ostaniej wersji ios7,kiedyś zainstalowem pierwszą wersję 8,strasznie zwolniło mi Safari z tego co pamiętam,więc wróciłem z powrotem.

Najnowsze wersje systemu tylko dla najnowszych sprzętów czy nie ma jakiejś reguły?

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć forumowicze, mam mały problem, posiadam iPada 1 z wersją iOS 5.1.1 oczywiście bez możliwości aktualizacji. Szukanie i przeglądanie gier na App Store pod tą wersję systemu staje się monotonne. W aplikacji na PC nie widzę możliwości wyboru systemu jaki obecnie posiadam, dlatego też mam pytanie czy istnieje strona www która wyświetli mi aplikację pod daną wersję systemu ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rada, pozbądź się tego, moja dwójka ledwo wyrabia, co dopiero 1.

Co do pytania, jak wejdziesz na itunes masz po lewej stronie informację odnośnie kompatybilności. Wymienioną masz tam wersję systemu oraz urządzenia, na których aplikacja jest wspierana.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nawet nie ma żadnych sensownych przecieków. 

Air2 zaraz wyleci na rzecz iPada Pro 9,7", może zaktualizują mini (znooowu...)
sprzedaż tabletów generalnie spada od wielu miesięcy, iPad w Apple ma teraz niższy priorytet niż np. 2 lata temu.

Szykuje się natomiast jeszcze jedna konferencja w tym roku - prawdopodobnie aktualizacja Mac'ow, więc i też iPadów

• Plusik 1
Opublikowano

Nawet nie ma żadnych sensownych przecieków. 

Air2 zaraz wyleci na rzecz iPada Pro 9,7", może zaktualizują mini (znooowu...)

sprzedaż tabletów generalnie spada od wielu miesięcy, iPad w Apple ma teraz niższy priorytet niż np. 2 lata temu.

Szykuje się natomiast jeszcze jedna konferencja w tym roku - prawdopodobnie aktualizacja Mac'ow, więc i też iPadów

No wlasnie jestem ciekawy tych nowych Macbookow. W domu mam 2 laptopy na Windowsie 10 a trzeciego na 7. Dawno juz nie mialem nic z laptopow od Apple. Zastanawiam sie nad tym sprzetem.