Gość Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 CDA to jedna wielka kila, czytalem kiedys na lekcjach fizyki w LO, bo znajomy z klasy kupowal. Recenzje to kpina jakas byla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 14 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2011 Ja tam mam bardzo mile wspomnienia z lektura CDA...zaznaczam jednak ze chodzi o lata 1997-1999. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 (edytowane) Kiedyś jak kupowałem CD-Action i po dzisiaj mam większość tych numerów. Nie jest to zła gazeta, nawet dzisiaj całkiem fajnie się czyta niektóre stare recenzje. Do moich ulubionych redaktorów należał Mr.Jedi i Smugger. Jednym z ulubionych działów był FPP Zone, fajny miał klimacik ten dział. No i oczywiście Kaszanka Zone, to dopiero była dobra lektura. Od jakiegoś czasu nie kupuję żadnego pisma o grach więc może skuszę się na CD-Action i zobaczę co tam się pozmieniało. Edytowane 15 stycznia 2011 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Dobra, ale to nie jest gazeta :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 CD Action to ta broszura dorzucana do gierek komputerowych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Dokladnie tak. Kiedys wieksza estyma darzylem N+, ale od w sumie 5 czy 6 lat czytam tylko PE. Nawet kupowalbym N+, ale nie mam czasu/ochoty czytac obu czasopism, dodatkowo w Neo sa jacys smieszni nowi ludzie, ktorzy nijak maja sie do klimatu magazynu z lat 98 - 2005 (ze wskazaniem 98-2000). PE najlepsze, choc szkoda Myszaka, Shivy i Kosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 (edytowane) Neo+ to jest dopiero padlina. W zeszłym tygodniu kupiłem pierwszy raz od xx lat co by przeczytać zapowiedź L.A. Noire. Żałuję okrutnie nie dość, że to ścierwo kosztuje 10 zł, designem, grafiką i papierem przypomina gazetki dawane przez jehowych. To teksty, recenzje myślę, że są na poziomie onetu czy wp. Kompletnie nic z nich nie wynika ok zapowiedź L.A. Noire była dobra (choć nic nowego) ale taka recenzja LBP2 to... a szkoda gadać. Fuck nigdy więcej choćby mieli zapowiedź czy recenzję GTA 666. Dziwię się, że to padło utrzymuje się jeszcze na rynku. Edytowane 15 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 co do CDA to pamiętam recenzję Bad Company 2 na podstawie bety oraz 10/10 dla Test Drive Unlimited (PC wersja) i 0 info na temat bugów, tragicznej optymalizacji i wielu innych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Recenzja na podstawie bety? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Ważne, by mieć pierwszą reckę, nieważne co było ogrywane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Moze dostali od wydawcy wersje PREVIEW a przeczytali REVIEW i stad ta pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 I w końcowej ocenie wśród minusów: kampania na 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 (edytowane) Recenzja na podstawie bety? Inaczej nie da się wyjaśnić recenzji trybu multiplayer do gazety, która się ukazała pod koniec lutego. w ogóle to jak można na poważnie traktować pismo, gdzie recenzent o Mass Effect 2 piszę: to najlepszy FPS wśród RPG, i najlepsze RPG wśród FPSów. A do tego to najlepszy kosmiczny FPS w ogóle :potter: Edytowane 15 stycznia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Recenzja na podstawie bety? Inaczej nie da się wyjaśnić recenzji trybu multiplayer do gazety, która się ukazała pod koniec lutego. w ogóle to jak można na poważnie traktować pismo, gdzie recenzent o Mass Effect 2 piszę: to najlepszy FPS wśród RPG, i najlepsze RPG wśród FPSów. A do tego to najlepszy kosmiczny FPS w ogóle :potter: Szczerze to zdanie to idealnie oddaje to czym jest Mass Effect 2. Przecież nikt nie powie mi, że to gra rpg w najczystszej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Eeeeeeeeeee? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Szczerze to zdanie to idealnie oddaje to czym jest Mass Effect 2. Przecież nikt nie powie mi, że to gra rpg w najczystszej postaci. eee chyba nie zrozumiałeś. Zacytuje jeszcze raz, może teraz będziesz wiedział co w tym zdaniu jest nie tak. to najlepszy FPS wśród RPG, i najlepsze RPG wśród FPSów. A do tego to najlepszy kosmiczny FPS w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 ile dali K3 w CDA? Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Dajcie spokój. Ile by nie dali, to jak można w ogóle poważnie brać recenzję KZ3 w CD Action?? 1,5 miesiąca przed premierą? Nie wierzę w to, jakas kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Wystawili recenzje na podstawie filmikow na GameTrailers. Tylko troche dziwne, nie bylo jeszcze Blowoutu na GT wiec recenzji nie powinno tez byc. Po Blowoutcie to ja rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 (edytowane) Ja czekam na recki takich serwisów jak Edge czy GameInformer, a ten pierwszy z tego względu, że słyną z przyznawania bardzo surowych ocen nawet potencjalnym hitom. A z tą recenzją na łamach CDA to żart jakiś jest czy na serio? Jak pismo od zawsze kojarzące się z segmentem PC może dostać grę na PS3 na tyle czasu przed premierą? I co z tego, że od jakiegoś czasu zajmuje się opisywaniem konsol skoro chyba każdy z nas kojarzy CDA tylko z blaszakiem. Edytowane 15 stycznia 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2011 Az wezme i przeczytam ta recenzje w jakims sklepie. Musze sie dowiedziec co tam jest napisane Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2011 CDA jest pakowane w worku więc nie wiem czy przeczytasz :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2011 Ja czekam na recki takich serwisów jak Edge czy GameInformer, a ten pierwszy z tego względu, że słyną z przyznawania bardzo surowych ocen nawet potencjalnym hitom. A z tą recenzją na łamach CDA to żart jakiś jest czy na serio? Jak pismo od zawsze kojarzące się z segmentem PC może dostać grę na PS3 na tyle czasu przed premierą? I co z tego, że od jakiegoś czasu zajmuje się opisywaniem konsol skoro chyba każdy z nas kojarzy CDA tylko z blaszakiem. Akurat oni oceniają dobrze w większości przypadków, nie patrzą na markę i oto chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2011 (edytowane) http://ppe.pl/news-5161-Twoja_mama_tego_nienawidzi.html myślę że to ciekawy temat na dyskusję. jak uważacie, czy taka kampania reklamowa jest dobra/zła, żałosna/śmieszna, kontrowersyjna/nic szczególnego? Np. na polygamii autor z pogardą się do niej odniósł (odsyłam do ich tekstu). Czy pokazywanie matkom brutalnych scen (które swoją drogą chyba są na lżejszym poziomie niż to co jest chociażby w serii filmów Piła) nie utwierdzi stereotypu o brutalnych, wpływających na psychikę młodych ludzi grach? Polecam obejrzenie każdej reakcji na kanale youtube deadspace chociażby to jedna z nich np. powiedziała że po tym co zobaczyła wcale się nie dziwi że tylu kryminalistów chodzi po ulicach :potter: Szczerze to nie wiem co o tym sądzić, na pewno jest głośno, a mnie same te reakcje bardziej zachęciły do kupna gry (więc chyba cel osiągnęli). Edytowane 16 stycznia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2011 Taka kampania reklamowa jest dobra/zła, żałosna/śmieszna, kontrowersyjna/nic szczególnego. Kampania jak każda inna musi mieć na siebie dobry pomysł, żeby się przebić. Ta właśnie taka jest. Dla jednych jest to paliwo napedzające nagonke na tę głąź rozrywki (vide ostatni reportaż w Expresie Reporterów). Prawda jest taka, że gra ma PEGI 18 i mogą im naskoczyć. Jakiś 13-letni gnojek dorwie sie do DS2 i odcisnie to pietno na jego psychice? Spoko, tyle, że to sprawa rodziców. Tutaj targetem jest osoba dorosła. Z resztą zwróćcie uwage na te kobiety - to nie są matki gimbusów, tylko 20-paro latków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi