Gość DonSterydo Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Giera będzie zwariowana, jak wszystko od Sudy. BTW to jedyny gość w tej branży, który robi gry jakie chce, nawet jeśli są niszowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Giera będzie zwariowana, jak wszystko od Sudy. BTW to jedyny gość w tej branży, który robi gry jakie chce, nawet jeśli są niszowe. Właśnie wrzuciłem do koszyka na zavvi Shadow of the Damned i zastanawiam się czy potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Ja się przy niej bawiłem zajebiście, gra na jeden raz, ale bardzo dobry raz. I z całych 3, czy 4 osób które grały i dzieliły się wrażeniami w odpowiednim temacie nikt nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Nie musisz lobbować, już zamówiłem Ciekaw jestem co tam wysmażyli. Co ciekawe, to w PL można grę kupić tylko w sklepach jak Ultima i to za grubą kasę - 199 zł. Na allegro nie ma od bardzo dawna ani jednej sztuki. Za to z zavvi ze zniżką 10% ok. 115 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Te gify wprost mówią, że to gra od Sudy. Gość ma pokręcone pomysły, każda jego gra to zawsze coś nowego i za to go lubię. Może kokosów na tym nie zarabia ale widać starcza na tyle by robić kolejne projekty, więc jest ok. Potrzeba takich ludzi w branży, która już od dawna kręci się wokół jednych i tych samych utartych schematów. Edytowane 10 Października 2011 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Widać, że EA nie boi się cyfrowej dystrybucji. Niedawno wrzucili swoje największe swoje tytuły tego roku na premierę na PSN, a teraz eksperymentują z "nową" formą wydawania gier. Otóż wczoraj EA wydało na PSN(US) Fight Night Champion za 5$. Za tą cenę dostajemy dostęp tylko do kampanii singlowej. Za resztę musimy odpowiednio dopłacić (Fight Now – 5$, Legacy Mode i Boxer Share – 10$, gra sieciowa – 10$). Oczywiście jakbyśmy chcieli od razu kupić całą grę to też płacimy 30$. Ja szczerze mówiąc taką inicjatywę popieram. Płacę tylko za to w co będę grał (i nie muszę płacić za całą grę, w tym multi, którego pewnie nawet bym nie włączył). I mam nadzieję, że to wejdzie również do polskiego psstore i będzie dotyczyć również innych gier EA (nawet jeśli to miałyby być tylko starsze tytuły). A jak Wam podoba się (lub też nie) taka forma wydawania gier? źródło - [ niezgrani / ps blog us ] Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Mi się nie podoba bo stracę robote . Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Widać, że EA nie boi się cyfrowej dystrybucji. Niedawno wrzucili swoje największe swoje tytuły tego roku na premierę na PSN, a teraz eksperymentują z "nową" formą wydawania gier. Otóż wczoraj EA wydało na PSN(US) Fight Night Champion za 5$. Za tą cenę dostajemy dostęp tylko do kampanii singlowej. Za resztę musimy odpowiednio dopłacić (Fight Now – 5$, Legacy Mode i Boxer Share – 10$, gra sieciowa – 10$). Oczywiście jakbyśmy chcieli od razu kupić całą grę to też płacimy 30$. Ja szczerze mówiąc taką inicjatywę popieram. Płacę tylko za to w co będę grał (i nie muszę płacić za całą grę, w tym multi, którego pewnie nawet bym nie włączył). I mam nadzieję, że to wejdzie również do polskiego psstore i będzie dotyczyć również innych gier EA (nawet jeśli to miałyby być tylko starsze tytuły). A jak Wam podoba się (lub też nie) taka forma wydawania gier? źródło - [ niezgrani / ps blog us ] Jestem na tak i mam nadzieję, że to się przyjmie. Bo jeśli będzie taka opcja, to nie chcę w żadnej grze płacić za multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 BTW to jedyny gość w tej branży, który robi gry jakie chce, nawet jeśli są niszowe. Nie no, nie siedzisz ludziom w głowach. Jego gry mają bardziej autorską formę (jak na komercyjne gry studyjne, bo wśród indie pozycji na peceta i inne XBLA się znajdzie tego masa), ale czy na pewno developerzy takich gier, że chodzisz i strzelasz, nigdy nie chcą po prostu robić gier, w których chodzisz i strzelasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Słyszeliscie o czujnikach w padach od sony, które mają wyczuwać tętno i potliwość (lol) skóry? Przez to będzie np. obniżany poziom trudności jak zbytnio będziemy się przy grze pocić lub podniesie nam się cisnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Z tym poceniem się skóry to bzdura by była, bo czasem po prostu w pokoju mam ciepło i naturalnym jest, że dłonie się bardziej pocą i od razu poziom trudności ma lecieć w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie no przesadzam z tym poceniem bardziej chodzi o tętno, ale i tak niezła beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 No ale to potwierdzone czy chodzi Ci o to, ze ktos sie doszukal jakis rysuneczkow? Takie cos by pasowalo w Vicie, no ale za wczesnie chyba jeszcze na to. W kazdym razie - firmy pracuja, jest oczywiscie Nintendo ze swoim Vitality Sensor, pozniej Valve mowilo o pracach nad ta technologia (polecam obadac jakies wywiady z Gejbem na ten temat, ladnie tlumaczy jak to moze sie "przydac" graczom) no a teraz Sony. Beka bedzie jak i tak Microsoft pierwszy to wprowadzi do padow do X720. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Beka bedzie jak i tak Microsoft pierwszy to wprowadzi do padow do X720. Jeśli Microsoft cokolwiek kiedykolwiek wprowadzi jako pierwszy, to będzie beka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Żart w stylu "jezeli Sony czegos nie ukradnie". I see what you did there. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Nie podejrzewałeś chyba do tej pory, że mam ambicje odkrywać Amerykę w każdym swoim poście. Chyba że ktoś nie wie o Ameryce. Microsoft nie jest firmą, która słynie z innowacji, mówiąc oględnie. Sony też, co równie wiadomym jest. Nawet za przypisywanego im walkmana musieli zapłacić 10 mln dolców kolesiowi z Niemiec, który go zrobił pierwszy. Edytowane 16 Listopada 2011 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Jeśli zastanawialiście się kiedyś jakie są ulubione gry (na PS3) znanych deweloperów (m.in. Ken Levine, CliffyB czy David Cage) to w poniższym linku znajdziecie odpowiedź: Game Developers Name Their Favorite PS3 Games - blog.ps.us P.S. Tu jeszcze lista ulubionych gier z poprzedniej generacji (PS2): Game Developers List All-Time Favorite PS2 Games Edytowane 17 Listopada 2011 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Wszyscy co wymienili Okami znają się na dobrych grach <ok>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Muszę przyznać, że kilkukrotnie byłem pozytywnie zaskoczony. Choćby tym, że np. takie Valkyria Chronicles się w ogóle pojawiło w zalewie Unchartedów, Resistance'ów i GoW'ów... Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Jeśli ktoś zastanawia się w jakiej wersji językowej kupić daną grę to polecam obejrzeć http://www.youtube.c...ser/dubscorepl. Jest to kanał poświęcony polskiemu dubbingowi w grach. Cała masa recenzji i wiele próbek głosowych. Można samemu posłuchać i ocenić. Edytowane 21 Listopada 2011 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 12 studiów deweloperskich, które pożegnaliśmy w tym roku Najbardziej jest mi żal Bizarre Creations , strasznie liczyłem na kolejną odsłonę Blura. Team Bondi i Black Rock Studio też w sumie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 http://www.widelec.pl/widelec/1,111648,10727067,30_kozackich_konsolowych_obudow.html kilka fajnych obudów Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Xbox 360 z uchwytem na pada najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nie wiedzialem gdzie to wkleic za bardzo http://www.wired.com/gamelife/2011/12/miyamoto-interview-transcript/all/1 As you know, we have already collaborated with Retro for the Metroid Prime series in the past. And I think when we talk about any other franchise, Zelda might be a possible franchise for that collaboration. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi