Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Giera będzie zwariowana, jak wszystko od Sudy. BTW to jedyny gość w tej branży, który robi gry jakie chce, nawet jeśli są niszowe. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Giera będzie zwariowana, jak wszystko od Sudy. BTW to jedyny gość w tej branży, który robi gry jakie chce, nawet jeśli są niszowe. Właśnie wrzuciłem do koszyka na zavvi Shadow of the Damned i zastanawiam się czy potwierdzić Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Ja się przy niej bawiłem zajebiście, gra na jeden raz, ale bardzo dobry raz. I z całych 3, czy 4 osób które grały i dzieliły się wrażeniami w odpowiednim temacie nikt nie narzekał. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Nie musisz lobbować, już zamówiłem Ciekaw jestem co tam wysmażyli. Co ciekawe, to w PL można grę kupić tylko w sklepach jak Ultima i to za grubą kasę - 199 zł. Na allegro nie ma od bardzo dawna ani jednej sztuki. Za to z zavvi ze zniżką 10% ok. 115 zł Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 (edytowane) Te gify wprost mówią, że to gra od Sudy. Gość ma pokręcone pomysły, każda jego gra to zawsze coś nowego i za to go lubię. Może kokosów na tym nie zarabia ale widać starcza na tyle by robić kolejne projekty, więc jest ok. Potrzeba takich ludzi w branży, która już od dawna kręci się wokół jednych i tych samych utartych schematów. Edytowane 10 października 2011 przez Paliodor Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Widać, że EA nie boi się cyfrowej dystrybucji. Niedawno wrzucili swoje największe swoje tytuły tego roku na premierę na PSN, a teraz eksperymentują z "nową" formą wydawania gier. Otóż wczoraj EA wydało na PSN(US) Fight Night Champion za 5$. Za tą cenę dostajemy dostęp tylko do kampanii singlowej. Za resztę musimy odpowiednio dopłacić (Fight Now – 5$, Legacy Mode i Boxer Share – 10$, gra sieciowa – 10$). Oczywiście jakbyśmy chcieli od razu kupić całą grę to też płacimy 30$. Ja szczerze mówiąc taką inicjatywę popieram. Płacę tylko za to w co będę grał (i nie muszę płacić za całą grę, w tym multi, którego pewnie nawet bym nie włączył). I mam nadzieję, że to wejdzie również do polskiego psstore i będzie dotyczyć również innych gier EA (nawet jeśli to miałyby być tylko starsze tytuły). A jak Wam podoba się (lub też nie) taka forma wydawania gier? źródło - [ niezgrani / ps blog us ] Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Mi się nie podoba bo stracę robote . Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Widać, że EA nie boi się cyfrowej dystrybucji. Niedawno wrzucili swoje największe swoje tytuły tego roku na premierę na PSN, a teraz eksperymentują z "nową" formą wydawania gier. Otóż wczoraj EA wydało na PSN(US) Fight Night Champion za 5$. Za tą cenę dostajemy dostęp tylko do kampanii singlowej. Za resztę musimy odpowiednio dopłacić (Fight Now – 5$, Legacy Mode i Boxer Share – 10$, gra sieciowa – 10$). Oczywiście jakbyśmy chcieli od razu kupić całą grę to też płacimy 30$. Ja szczerze mówiąc taką inicjatywę popieram. Płacę tylko za to w co będę grał (i nie muszę płacić za całą grę, w tym multi, którego pewnie nawet bym nie włączył). I mam nadzieję, że to wejdzie również do polskiego psstore i będzie dotyczyć również innych gier EA (nawet jeśli to miałyby być tylko starsze tytuły). A jak Wam podoba się (lub też nie) taka forma wydawania gier? źródło - [ niezgrani / ps blog us ] Jestem na tak i mam nadzieję, że to się przyjmie. Bo jeśli będzie taka opcja, to nie chcę w żadnej grze płacić za multi. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 BTW to jedyny gość w tej branży, który robi gry jakie chce, nawet jeśli są niszowe. Nie no, nie siedzisz ludziom w głowach. Jego gry mają bardziej autorską formę (jak na komercyjne gry studyjne, bo wśród indie pozycji na peceta i inne XBLA się znajdzie tego masa), ale czy na pewno developerzy takich gier, że chodzisz i strzelasz, nigdy nie chcą po prostu robić gier, w których chodzisz i strzelasz? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Słyszeliscie o czujnikach w padach od sony, które mają wyczuwać tętno i potliwość (lol) skóry? Przez to będzie np. obniżany poziom trudności jak zbytnio będziemy się przy grze pocić lub podniesie nam się cisnienie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Z tym poceniem się skóry to bzdura by była, bo czasem po prostu w pokoju mam ciepło i naturalnym jest, że dłonie się bardziej pocą i od razu poziom trudności ma lecieć w dół? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Nie no przesadzam z tym poceniem bardziej chodzi o tętno, ale i tak niezła beka. Cytuj
django 549 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 No ale to potwierdzone czy chodzi Ci o to, ze ktos sie doszukal jakis rysuneczkow? Takie cos by pasowalo w Vicie, no ale za wczesnie chyba jeszcze na to. W kazdym razie - firmy pracuja, jest oczywiscie Nintendo ze swoim Vitality Sensor, pozniej Valve mowilo o pracach nad ta technologia (polecam obadac jakies wywiady z Gejbem na ten temat, ladnie tlumaczy jak to moze sie "przydac" graczom) no a teraz Sony. Beka bedzie jak i tak Microsoft pierwszy to wprowadzi do padow do X720. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Beka bedzie jak i tak Microsoft pierwszy to wprowadzi do padow do X720. Jeśli Microsoft cokolwiek kiedykolwiek wprowadzi jako pierwszy, to będzie beka. 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Żart w stylu "jezeli Sony czegos nie ukradnie". I see what you did there. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 (edytowane) Nie podejrzewałeś chyba do tej pory, że mam ambicje odkrywać Amerykę w każdym swoim poście. Chyba że ktoś nie wie o Ameryce. Microsoft nie jest firmą, która słynie z innowacji, mówiąc oględnie. Sony też, co równie wiadomym jest. Nawet za przypisywanego im walkmana musieli zapłacić 10 mln dolców kolesiowi z Niemiec, który go zrobił pierwszy. Edytowane 16 listopada 2011 przez ogqozo Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 (edytowane) Jeśli zastanawialiście się kiedyś jakie są ulubione gry (na PS3) znanych deweloperów (m.in. Ken Levine, CliffyB czy David Cage) to w poniższym linku znajdziecie odpowiedź: Game Developers Name Their Favorite PS3 Games - blog.ps.us P.S. Tu jeszcze lista ulubionych gier z poprzedniej generacji (PS2): Game Developers List All-Time Favorite PS2 Games Edytowane 17 listopada 2011 przez MBeniek Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Wszyscy co wymienili Okami znają się na dobrych grach <ok>. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Muszę przyznać, że kilkukrotnie byłem pozytywnie zaskoczony. Choćby tym, że np. takie Valkyria Chronicles się w ogóle pojawiło w zalewie Unchartedów, Resistance'ów i GoW'ów... Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 (edytowane) Jeśli ktoś zastanawia się w jakiej wersji językowej kupić daną grę to polecam obejrzeć http://www.youtube.c...ser/dubscorepl. Jest to kanał poświęcony polskiemu dubbingowi w grach. Cała masa recenzji i wiele próbek głosowych. Można samemu posłuchać i ocenić. Edytowane 21 listopada 2011 przez rkBrain Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 12 studiów deweloperskich, które pożegnaliśmy w tym roku Najbardziej jest mi żal Bizarre Creations , strasznie liczyłem na kolejną odsłonę Blura. Team Bondi i Black Rock Studio też w sumie szkoda. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 http://www.widelec.pl/widelec/1,111648,10727067,30_kozackich_konsolowych_obudow.html kilka fajnych obudów Cytuj
MYSZa7 8 956 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 Xbox 360 z uchwytem na pada najlepszy. Cytuj
django 549 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Nie wiedzialem gdzie to wkleic za bardzo http://www.wired.com/gamelife/2011/12/miyamoto-interview-transcript/all/1 As you know, we have already collaborated with Retro for the Metroid Prime series in the past. And I think when we talk about any other franchise, Zelda might be a possible franchise for that collaboration. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi