tk___tk 4 795 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 od jakiegoś czasu rozważałem już nawet zaprzestanie przewijania głównej strony polygona bo ten kuchera to nawet jaźwą mnie wku.rwia, ale niech majo za polygon goes to poland. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Koleś to fedora mocno, ale jego filmiki o tumblerze to swietny popkorniak. Najbardziej karygodna rzecza w tej calej aferze jest poczatkowe tuszowanie calej sprawy, kasowanie tematow po /v/ oraz redditach, kompletna cisza w eterze na stronach gejmingowych (nic dziwnego skoro Zoe ma koneksje w kazdej redakcji w ktorej sa SJW). A, no i ta nagroda na IndieCade ktora przyznal jej jeden z kochasiow, troche smiechlem. Calosci absurdu dopelnia zekomy hack balerinki Phila Ryby. Hakerzy podpisuja sie jako /V/, uzywaja starego sloganu a w dodatku wrzucaja poltora giga plikow w ciagu paru sekund od wlamu (w tym pliki ktore niewiadomo co robily na tym serwerze, chyba ze Filip jest idiota). Ogolnie, (pipi)ac gejming żurnalizm. Dodajcie sobie do zakladek thegamerpost albo n4g czy jakis inny agregat newsow i nie nabijajcie tym sukom klików. (Patrz: artykul na poprzedniej stronie) Jeszcze dla takiego paszteta się mieszać w takie guwno co te konsolomaniaki to ja nawet nie Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Pod koniec września wychodzi 1 numer reaktywowanego Secret Service! Dwumiesięcznik, 14.5 zł. Jaram się, bo nigdy nie było mi dane przeczytać oryginalnych numerów, a słyszałem same pochlebne opinie Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 z okazji zapowiedzi heroes, nowe czy wiesz, że gejming: Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 http://m.ppe.pl/news-30741-poznan_game_arena_ponownie_w_roli_gospodarza_zjazdu_tworcow_gier.html Może podczas tego eventu jakiś mini zjazd forumka? Rayos jak coś pewno ogarnie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 (edytowane) ziomek bije Ornsteina i Smougha na gitarce od rock banda :o Edytowane 8 września 2014 przez _Be_ Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Koleś jak wyjdą wszystkie dlc do DS2 ma zrobić taki run również w dwójce, najciekawsze w tym będzie to, że ma podłączyć pod gitarę input record i potem zobaczyć jaką muzykę granie w dark souls będzie generować w rock band. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 (edytowane) http://m.ppe.pl/news-30741-poznan_game_arena_ponownie_w_roli_gospodarza_zjazdu_tworcow_gier.html Może podczas tego eventu jakiś mini zjazd forumka? Rayos jak coś pewno ogarnie. Czyli co, nikogo nie będzie ? Milan, Kruku, Figaro i inne Poznaniaki. Jak mogę podjechać, nocleg też bym ogarnął. Edytowane 8 września 2014 przez balon Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 nastolatki (w tym arya stark) reagują na NESa: . Cytuj
KUBUŚ 49 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Ruszam z nowym kanałem na YT. 1 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 (edytowane) http://m.ppe.pl/news-30741-poznan_game_arena_ponownie_w_roli_gospodarza_zjazdu_tworcow_gier.html Może podczas tego eventu jakiś mini zjazd forumka? Rayos jak coś pewno ogarnie. Czyli co, nikogo nie będzie ? Milan, Kruku, Figaro i inne Poznaniaki. Jak mogę podjechać, nocleg też bym ogarnął. Nie ogarnąłem, że ktoś o mnie wspomina Ja się na PGA póki co wybieram PS i dlaczego ja mam ogarnać mini zjazd w Poznaniu? ._. mogę poszukać taniego noclegu, miejsca jakiegoś do spotkania (level-up ?), jeśli będzie trzeba ... Chociaż chyba lepiej, żeby zajął się tym człowiek z Poznania Edytowane 11 września 2014 przez Rayos 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Ruszam z nowym kanałem na YT. ale o co chodzi? będziesz grał w gierki z ps2 po francusku bez grama komentarza nawet? subskrybuje ! Cytuj
KUBUŚ 49 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Ruszam z nowym kanałem na YT. ale o co chodzi? będziesz grał w gierki z ps2 po francusku bez grama komentarza nawet? subskrybuje ! bez komentarza i nie tylko po francusku Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Tutaj się to chyba nadaje najbardziej, retro z kanału Archona na temat pierwszego Dooma gdzie lektorem jest Tomasz Knapik 3 Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Kapitalny materiał! Głos Knapika z miejsca przenosi w cudowne lata 90te. 1 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 http://m.ppe.pl/news-30741-poznan_game_arena_ponownie_w_roli_gospodarza_zjazdu_tworcow_gier.html Może podczas tego eventu jakiś mini zjazd forumka? Rayos jak coś pewno ogarnie. Czyli co, nikogo nie będzie ? Milan, Kruku, Figaro i inne Poznaniaki. Jak mogę podjechać, nocleg też bym ogarnął. Nie ogarnąłem, że ktoś o mnie wspomina Ja się na PGA póki co wybieram PS i dlaczego ja mam ogarnać mini zjazd w Poznaniu? ._. mogę poszukać taniego noclegu, miejsca jakiegoś do spotkania (level-up ?), jeśli będzie trzeba ... Chociaż chyba lepiej, żeby zajął się tym człowiek z Poznania Oj Rayosik to taki żart był abyś organizował. Może też podjadę na te targi. Jak coś będę się odzywał. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Wow, Knapik. Chciałbym taki comiesięczny program. Ja też tworzę swój pierwszy materiał na YT, ciekawe co powiecie Niestety jednak muszę zacząć od nowa, bo jestem niezadowolony z jakości mikrofonu. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 Prawdziwy fotograf wojenny robi fotki w photo mode w The Last of Us http://lightbox.time.com/2014/09/15/war-photographer-video-game/#1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) http://thegamerspost.com/ Niezła stronka do przeglądania newsów growych, można sobie ustawić, które portale nas interesują i na stronie pokazywać się będą nagłówki artykułów z wybranych portali z linkami odnoszącymi do tych portali. Jest Rock Paper Shotgun, Gamasutra, Destructoid, Polygon czy Siliconera, Edytowane 17 września 2014 przez mate5 Cytuj
django 549 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Używam od jakiegoś czasu. Usuwasz Polygon i inny po(pipi)ów od SJW i w końcu jest spokój. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 ostatnio dobra beka z recenzjami na polygonie, taki rządek: destiny - 6 | the sims 4 - 6.5 | hatoful boyfriend - 8 xD Cytuj
django 549 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 To, ze napisali pare artykulow o Polsce nie znaczy, ze sa super. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 A ja nawet ich nie czytałem. Dali 7/10 dla Tlou i za to ich szanuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi