dApo 313 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 witam.... nie wiedzialem gdzie to napisac pisalem tez do admina ale nic mi nie odpowiedzial to moze tu z ktorys adminow wejdzie i zobaczy ten temat.... mam problem z logowaniem sie na forum a mianowicie to ze nie moge sie zalogowac z innego kompa bo nie znam hasla 0_o... lecz na jednym kompie moge sie zalogowac gdyz jest tu ustawione automatyczne logowanie (heh).... a gdy chce zmienic haslo w profilu ustawien jest napisane ze moje obecne haslo jest niewlasciwe o_0.... gdy klikam na innym kompie (gdzie nie moge sie zalogowac) odzyskiwanie haslo nic na maila nie przychodzi (robilem to jakies 2-3 dni temu), a poczte mam na gmailu. Cytuj
sprite 1 804 Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 Mogłeś się spytać tutaj http://www.psxextreme.info/topic/26026-silnik-forum/page__st__980 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi