sakiu 83 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Nie wydaje mi się że sprzedaz 350 tys. sztuk Vesperii na ps3 w ciągu kilku miesięcy to dla Namco swietny wynik. Byś wiedział ile Scamco zarobiło na DLC/Maskotkach/Poduszkach/ Konwentach i innych pierdołach, to mogli by i połowe tego sprzedać a by zarobili. Ktos chyba nie gral w Xenogears by martwic sie o takie rzeczy Nie martw sie raczej o kwestie chrzescijanskie bo to akurat tylko u nas na starym kontynencie by byla szopka(vide wlasnie Xenogears, ktore nie bylo wydane w PALu przez podobno wlasnie kwestie religijne) . W Europie nie musi wyjsc( region free ROCKS ), byleby przetlumaczono z jap. na eng. W takim razie wytłumaczysz czemu W USA niewychodzi Xenoblade? Jak chcesz żeby przetłumaczyli Xillie to przygotuj na Graces f jakoś tak 120$ ( 40$ na gre, a resztę na DLC). Dolary tu akurat zły przykład, bo Graces F pojawił się jako preorder w UK na 6 styczeń 2012, a w USA nadal nie ma żadnego choćby tyci mini infa o wersji dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Dolary tu akurat zły przykład, bo Graces F pojawił się jako preorder w UK na 6 styczeń 2012, a w USA nadal nie ma żadnego choćby tyci mini infa o wersji dla nich http://www.amazon.co...16779009&sr=8-1 US http://www.videogame...oducts_id=19281 CA Zmień dostawce informacji bo straszna cenzura . Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 To już wiem, jaka będzie moja pierwsza gra w nowym roku. Trzeba tylko hajs odłożyć i biorę na premierę preorder z UK. Dzięki Sakiu za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 To musiały niedawno się pojawić preordery z Videogames plus, bo tam kupuję i jakiś czas temu nie było Graces F na liście, tylko Vesperia na klocka Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 To musiały niedawno się pojawić preordery z Videogames plus, bo tam kupuję i jakiś czas temu nie było Graces F na liście, tylko Vesperia na klocka Na Amazonie od 11 maja była http://www.gamefaqs.com/boards/604158-/59093547 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ludzie doszukujac sie ewentualnych problemow z wydaniem jej na danym kontynencie nie maja chyba co robic. Seria "Tales of" to produkt jakby nie patrzec niszowy i watpie by media zaczely grac specjalnie w tego jrpga i doszukiwac sie jakis skandali. Problem tkwi w polityce Bamco, ktora funkcjonuje na zasadach...no wlasnie, chyba nawet oni nie wiedza jakich Ciesze sie jak narazie z Tales of Graces F i to jak narazie mi wystarczy...a byc moze Xillie zobaczymy na Playstation Vita, who knows Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Sorry za odkopywanie tematu. Gdyby ktos chciał sprawdzić swój japoński to na ebay'u można kupic używaną Xillie za 40 dolców. Ja swoją kopię juz zamówiłem, teraz tylko czekać. To będzie mój pierwszy tales of. Po tym sobie załatwie graces f i na końcu mam nadzieję vesperie w cenie niższej niż 90$. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Dzięki, kupione Jako, że było tanie jak cholewka to wziąłem sobie lepszą przesyłkę, będzie szybciej.... Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dalej się nic nie ruszyło w temacie przetłumaczenia tego dzieła z krzaków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Poczekaj na najbliższe orędzie Hideo Baby. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Gdzieś czytałem, że niby ma wyjśc w europie, ale teraz nei jestem pewien czy to nie była tylko jakaś dyskusja na forum. Jestem mega zajarany tą grą, mój pierwszy tales jest mega grywalny. Narazie 25h. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Już uj z tą Europą, sprowadzę sobie z USA tylko żeby było po ang. Niech ktoś im wytłumaczy, że wystarczą same napisy. Nikt nie potrzebuje angielskiego dubu Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 No mi też się podoba, mam około 10h na liczniku, ale teraz gra leży z braku czasu Troszkę szkoda, że nie użyli systemu walki z graces f, no ale nie jest zły.... jakbym grał w podpakowaną vesperię Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Musze powiedzieć, że dzisiaj Xillia mnie pozytywnie zaskoczyła fabułą. Oprócz tego bardzo podobają mi się te całe skity, fajnie pokazują relacje miedzy postaciami i potrafia rozśmieszyć. Pozatym trofea nie wyglądają na trudne do zdobycia, chyba spróbuję zdobyć platynę. Jedwabista gierka! Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Musze powiedzieć, że dzisiaj Xillia mnie pozytywnie zaskoczyła fabułą. Oprócz tego bardzo podobają mi się te całe skity, fajnie pokazują relacje miedzy postaciami i potrafia rozśmieszyć. Pozatym trofea nie wyglądają na trudne do zdobycia, chyba spróbuję zdobyć platynę. Jedwabista gierka! W którym momencie bo takich zaskoczeń to jest kilka. Skity są fajne, np ten w którym dowiadujemy się kto układa włosy Milli. Jak ktoś chce szybko się wzmocnić to gdy jest w wiosce Milli może iść na bagna ( 3 wyjście) i praktycznie za oddany do sklepów złom podnieść lvl zaopatrzenia do 60. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jestem zaraz po złamali 'skorupę' i wojsko z tego zewnętrznego świata zaczeło się zjeżdzać i robić rozpierdziel. . Zaraz spróbuje ten patent z levelami, narazie nie moge z mapy korzystać. Ile godzin zajeło Ci przejście całej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ile godzin zajeło Ci przejście całej gry? Pierwsze przejście 40h(Jude). Platynka 100h. Czas scenariusza zależy do postaci którą grasz - Millia bodajże ma dłuższa rozgrywkę. Jesteś tak ponad połową scenariusza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Xillia skończona. 45 h, z czego ostatnie 4 to robiłem jakies subquesty i zdobywałem fell arms. Jestem zachwycony tą grą, kypq dobrze pisał, że gra ma momenty w fabule kiedy naprawdę potrafi zaskoczyć. System walki bardzo mi się podoba, dawno nie grałem w coś tak dynamicznego (chodzi o rpg). Pewnie będzie to mój ulubiony tales (bo pierwszy), już mam ochotę na następnego, ale najpierw platyna. Namco by mogło to w końcu wydac na zachodzie bo naprawdę warto zagrać. Jedyne co czasami raziło po oczach to grafika, co już pewnie wszyscy widzieli na filmikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Prawie jak potwierdzenie lokalizacji. : P http://p.twipple.jp/R1ARc Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 *zaczyna odkładać pieniądze* Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Świetna wiadomość, im więcej osób w to zagra tym lepiej. Jak się dobrze sprzeda to może zaczną inaczej na tą serie patrzeć i szybciej lokalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Prawie robi dużą różnicę ;p Ale super jeśli to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Oby to była prawda, i zaczynam odkładać kase... Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 No to 2 stówki poszły do skarpety, teraz czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Kilka dni temu ukonczylem Tales of Vesperia (110 godzin grania a do 100% daleko) i jestem pod ogromnym wrazeniem, obok Lost Odyssey moj ulubiony jRPG tej generacji, a teraz kiedy czytam ze Xillia zostanie przetlumaczona jedno jest pewne, dla mnie Day 1 Buy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi