Skocz do zawartości

Tales of Xillia

Featured Replies

Opublikowano

Z Twojego postu wnioskuję, że masz x-a. Jeśli nie masz ps3 to raczej w to nie zagrasz.

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Graces f - najlepszy system walki, dużo do roboty, średni bohaterowie, dobra fabuła. Vesperia - przestarzały system walki, dużo do roboty ale czasem na odwal ( dodatkowe podziemia to wersja sepia),

• Byś wiedział ile Scamco zarobiło na DLC/Maskotkach/Poduszkach/ Konwentach i innych pierdołach, to mogli by i połowe tego sprzedać a by zarobili.     W takim razie wytłumaczysz czemu W USA niewycho

• Ja mogę porównać tylko Graces f i Xillia.   Graces F - najlepszy system walki, od groma do roboty... mam jakieś 170h wygrane a przeszedłem grę tylko 2 razy, 2 razy Future Arc i nie zdobyłem wszystki

Opublikowano

Tak w ogóle to ktoś grał w to i w Vesperie? Jakieś porównanie tych gier? Która lepsza?

Opublikowano

Z Twojego postu wnioskuję, że masz x-a. Jeśli nie masz ps3 to raczej w to nie zagrasz.

Mam obie konsole.

@Dahaka

Za(pipi)iste pytanie, podpinam sie pod nie.

Opublikowano

Tak w ogóle to ktoś grał w to i w Vesperie? Jakieś porównanie tych gier? Która lepsza?

Graces f - najlepszy system walki, dużo do roboty, średni bohaterowie, dobra fabuła.

Vesperia - przestarzały system walki, dużo do roboty ale czasem na odwal ( dodatkowe podziemia to wersja sepia), dobrzy bohaterowie(zależy jak komu), bardzo dobra fabuła.

Xillia- dobry system walki, mało do roboty i na odwal( dodatkowe podziemia to wersja sepia, do zdobycia w grze całe "3" kostiumy i niestety nie na postać ale dla wszystkich),genialni bohaterowie(zależy jak komu), świetna ale niedokończona i z dziurami fabuła.

Opublikowano

Ja mogę porównać tylko Graces f i Xillia.

Graces F - najlepszy system walki, od groma do roboty... mam jakieś 170h wygrane a przeszedłem grę tylko 2 razy, 2 razy Future Arc i nie zdobyłem wszystkich tytułów -.-

Xillia - System walki dobry, ale gorszy niż w graces f, postaci bardzo fajnie nakreślone, ale mam wrażenie że ogólnie gra została wydana za szybko, aby zdążyć na 15 rocznicę Tales.

Opublikowano

No mi się akurat system w Vesperii bardzo podobał, ale to pewnie dlatego, że to mój pierwszy Tales był :P

Czyli w graces nastawić się głównie na gameplay. Hm ciekawe jak mi podejdzie, bo w Vesperii bardzo ceniłem sobie bohaterów, fabułę i świat. Aż chciało się grać. Jedyny jRPG tej generacji, który przeszedłem 2x pod rząd i mam ochote na więcej.

Xilia ma się sequela doczekać chyba, więc może jest szansa, że dziury zostaną tam załatane? Czy to nie dziury, co po prostu nielogiczności?

Opublikowano

No i kolejny powód aby opchać X360 i nabyć na koniec tej generacji PS3 dla paru naprawdę świetnych tytułów w tym dwa Talesy (fakt że jeden jest z Wii który był jednym z powodów zakupu platformy Big N) to czego chcieć więcej? >: D

Opublikowano

Takie wiadomosci naprawde uszczesliwiaja czlowieka :D Jest jeszcze troche czasu przed premiera, ale najwazniejsze, ze bedzie wydana w koncu dla US i EU :)

Opublikowano

Podobno właśnie Bamco jest zadowolone ze sprzedaży Tales of the Abyss na 3DS'a oraz pozytywnego odbioru Tales of Graces F na zachodzie dzięki czemu niby Xillia była jedną z najłatwiejszych decyzji wydania gry na zachód. Ciekawe ile w tym prawdy a ile wazeliny? ;]

Opublikowano

Zapowiedź była na razie dla EMEA (Europe, Middle East i Africa) i Australii, o US nie było mowy....

No ale to pewnie kwestia czasu.

Opublikowano

Świetna wiadomość. Mam nadzieję, że Namco zacznie już normalnie wydawać Talesy poza japonią.

Opublikowano

Jak im się będą tak sprzedawać, jak Abyss i Graces, to można na to liczyć. Jesli nie, to wiadomo kolejny raz czeka nas przerwa w wydawnictwach...

Opublikowano

Powinny się sprzedać, bo straszna posucha w temacie jRpg'ów na "duże" konsole.

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie kolekcjonerka taka jak w JP =o

Która? - bo było ich dużo i żadna od Namco. "Listy Richarda" z Graces jakoś nie trafiły do reszty świata.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak by to kogoś interesowało, to można zamawiać zestaw figurek z serii "Tales of". Dwie figurki dostajemy z Graces'a, dwie z Xilli, i dwie z Vesperii...

agon1342580053.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie kolekcjonerka taka jak w JP =o

Która? - bo było ich dużo i żadna od Namco. "Listy Richarda" z Graces jakoś nie trafiły do reszty świata.

Jak ja tego nie zauważyłem? oO

Taka jak w Japonii, wielka i ogromna :)

http://www.play-asia.com/Tales_of_Xillia_Kyun_Character_Pack/paOS-13-71-bp-49-en-70-49ci.html

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że OVA :(

Tales of Symphonia ma tych OVA 11.

Edytowane przez kypq