MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Miałem podobnie,tylko że postacie były obłożone pikselami różnych kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 tez miałem, i z gethów wyskakiwały szare serpentyny :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Jest gdzieś opis wszystkich klas ME? Ja wybrałem vanguard i jest całkiem przyjemnie, ale ciekaw jestem jak gra się pozostałymi. Edytowane 28 Stycznia 2011 przez wendiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 http://masseffect.wikia.com/wiki/Classes http://www.videogamesblogger.com/2010/01/18/mass-effect-2-walkthrough-video-guide-for-all-classes-xbox-360-pc.htm http://www.thekoalition.com/mass-effect-2-the-character-class-help-guide Takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Grał ktoś adeptem na instanity? jestem przyzwyczajny do gry soldierem, teraz gram adeptem i jestem w derelict collectors ship po walce na tych latających platformach (wtajemniczeni wiedzą, który to etap ;p ) i walczę teraz z jednym starożytnym, tym co lata i strzela z oczu + huski, które się spawnują i kolesie z bronią. No i wpadłem na wielki mór... jakies tipsy, jak ten moment przejść adeptem? bo mam juz dosyć normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Grał ktoś adeptem na instanity? jestem przyzwyczajny do gry soldierem, teraz gram adeptem i jestem w derelict collectors ship po walce na tych latających platformach (wtajemniczeni wiedzą, który to etap ;p ) i walczę teraz z jednym starożytnym, tym co lata i strzela z oczu + huski, które się spawnują i kolesie z bronią. No i wpadłem na wielki mór... jakies tipsy, jak ten moment przejść adeptem? bo mam juz dosyć normalnie Nie da się ; F A tak serio to wylacznie fart w takiej sytuacji-jaki heavy weapon? Jeśli masz ammo to shoot away, cierpliwosc i dasz rade. BTW: Jak breaknac gre? REAVE, ten skill jest CHORY, poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 po 5,5 godziny wrazenia mieszane. scenariusz zapowiada sie swietnie, gierka wciaga, ale gameplayowo jest srednio jak dla mnie. grafa ladna, ale czuje sie jakbym gral w gre ktora ma z 5 lat. elementy rpg ograniczone do minimum, jako shooter zbyt prosty (w sensie skomplikowania/mozliwosci). zobaczymy co tam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Na liczniku 29h i 42 minuty, i ostatnia misja mnie czeka;) Giera wypas;) Chociaż spodziewałem się więcej " Rpga" w tej strzelance. Mam nadzieję, że trójka pod tym względem będzie o wiele wiele bardziej rozbudowana,że nie będzie to tylko strzelanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 (edytowane) Grał ktoś adeptem na instanity? jestem przyzwyczajny do gry soldierem, teraz gram adeptem i jestem w derelict collectors ship po walce na tych latających platformach (wtajemniczeni wiedzą, który to etap ;p ) i walczę teraz z jednym starożytnym, tym co lata i strzela z oczu + huski, które się spawnują i kolesie z bronią. No i wpadłem na wielki mór... jakies tipsy, jak ten moment przejść adeptem? bo mam juz dosyć normalnie Nie da się ; F A tak serio to wylacznie fart w takiej sytuacji-jaki heavy weapon? Jeśli masz ammo to shoot away, cierpliwosc i dasz rade. BTW: Jak breaknac gre? REAVE, ten skill jest CHORY, poważnie. No to chyba nie przejdę, bo mam atomówkę, ale niestety pełną w 55% i nie chce wystrzelić dum dum.... to chyba zostaje mi tylko przejście na niższym poziomie trudności i kiedyś jeszcze raz z new game + dla tego trofeum :< Edytowane 29 Stycznia 2011 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 No to chyba nie przejdę, bo mam atomówkę, ale niestety pełną w 55% i nie chce wystrzelić dum dum.... to chyba zostaje mi tylko przejście na niższym poziomie trudności i kiedyś jeszcze raz z new game + dla tego trofeum :< Zawsze możesz się wpierw pozbyć małych typów i bawić się w berka z dużym panem-będziesz biegał pół godziny ale w końcu padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Przeszedłem, niestety małych nie da rady zabić bo pojawiają się po drugiej stronie tego wąskiego pomieszczenia...dużego, ale wąskiego... a ten latający lolek wali z oczów i w jednej serii mnie zabija xD Załatwiłem go tak, że kazałem moim bezuzytecznym członką drużyny ukryć się w środkowej części pomieszczenia za osłonami i tam wymieniać ogień..tak wymieniać, bo komputer nie potrafi nikogo zabić takie AI jest denne w tej grze >.> No i oni tam sobie do siebie strzelali przez 20 minut, a ja biegałem w kółko jak pajac i solowałem latającego ;p Jakoś sie udało ufff ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Giera skończona, czas - 31h. Więc giera długa jak na obecne standardy. Ogólnie podoba mi się całe uniwersum, rasy, postacie, są naprawdę świetne. Dla tych co skończyli : Daliście radę wszystkich uratować? Mi zginął Grunt,Jack,Mordin i Garrus(tutaj najbardziej ubolewam) ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
hitokiri 0 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Giera skończona, czas - 31h. Więc giera długa jak na obecne standardy. Ogólnie podoba mi się całe uniwersum, rasy, postacie, są naprawdę świetne. Dla tych co skończyli : Daliście radę wszystkich uratować? Mi zginął Grunt,Jack,Mordin i Garrus(tutaj najbardziej ubolewam) ;( Sposób na "perfect ending" W rozwinięciu spojlery co do zakończenia: http://img689.imageshack.us/img689/7237/suicidemissiontip.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Giera skończona, czas - 31h. Więc giera długa jak na obecne standardy. Ogólnie podoba mi się całe uniwersum, rasy, postacie, są naprawdę świetne. Dla tych co skończyli : Daliście radę wszystkich uratować? Mi zginął Grunt,Jack,Mordin i Garrus(tutaj najbardziej ubolewam) ;( Sposób na "perfect ending" W rozwinięciu spojlery co do zakończenia: http://img689.imageshack.us/img689/7237/suicidemissiontip.jpg I tak bym nie skorzystał To jest jednak element RPG, gracz tworzy swoją historię a nie będzie robił tak, żeby było dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 własnie mass effect skonczony. grę ograłem po każdym kątem juz rok temu na x360 wiadomka 10/10 dla mnie. Ale wersja na ps3 imo gorsza od wersji x360, gra częściej chrupie, bugi, kwasy na ekranie, no i brak polonizacji, na plus dlc które są bardzo fajne. jak bym miał dwie konsole wybrałbym grę bez wahania na x360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 własnie mass effect skonczony. grę ograłem po każdym kątem juz rok temu na x360 wiadomka 10/10 dla mnie. Ale wersja na ps3 imo gorsza od wersji x360, gra częściej chrupie, bugi, kwasy na ekranie, no i brak polonizacji, na plus dlc które są bardzo fajne. jak bym miał dwie konsole wybrałbym grę bez wahania na x360. Bugi i kwasy - nie zauważyłem;) Dla mnie brak polonizacji na plus, głosy w ME są super dobrane, sprawdzałem na YT jak wypada i się załamałem. Chyba, że chodzi Ci o napisy,ale też nie jest to mus;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Odnośnie dubbingu, pierwsze 30 minut drażni z czasem robi się coraz lepiej i wcale nie wypada tak źle w porównaniu z oryginałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ta gra jest jak narkotyk... zamiast remontować mieszkanie grałem bite 9h non-stop...... 0_o Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 własnie mass effect skonczony. grę ograłem po każdym kątem juz rok temu na x360 wiadomka 10/10 dla mnie. Ale wersja na ps3 imo gorsza od wersji x360, gra częściej chrupie, bugi, kwasy na ekranie, no i brak polonizacji, na plus dlc które są bardzo fajne. jak bym miał dwie konsole wybrałbym grę bez wahania na x360. Mi raz tak zwiesiło gre,że musiałem ps3 wyłączyć. Pomijając ten jeden incydent jest ok-żadnych spadków framerate etc, bez wahania wybrałbym na chwilę obecnę wersję ps3 właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Naprawiony jest już bug z saveami ? Czy dalej lubią znikać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Patcha żadnego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Patch 1.01 był w dzień wyjścia gry w EU PSS. Nie wiem czy poprawiał akurat to czy nie. Tak na marginesie, sam grałem wczoraj z 7h non stop i żadnych problemów z save'ami nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nom ale on nie był od tych save'ów. Też macie tak, że pod trójkątem jest przypisana na stałe jedna umiejętność i nie da się przepisać trójkąta do innej zdolności? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Da się, ale żeby to zrobić musisz oduczyć się wszystkich umiejętności, a potem pierwsza w której się wytrenujesz będzie pod trójkątem. To jest skrót do umiejętności klasowej, więc nie wydaje mi się, żeby jakakolwiek zmiana była konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 No właśnie ja gram Vanguardem i Charge pod trójkątem to fail. Ciekawiło mnie czy to nie jakiś bug ale spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi