Opublikowano 1 lutego 201114 l Miałem poczekać aż stanieje, ale problemy na serwerach BFBC2 spowodowały że sie w czwartek zacząłem łamać, ale pomyślałem przecież beta K3 będzie jakieś starocie nie skończone dam se spokój. No i wtedy do akcji włączyła się moja żona, a konkretnie nagle zabrakło dobrej kawy do ekspresu, co jest w mniemaniu "Słoneczka życie mego niegodnego" niedopuszczalne. A jakoż że w mieście mym nie dostanę takowej udałem się do przybytku, w którym kawę wybrałem w 2 sekundy i spędziłem 30 minut zastanawiając się nad zakupem GOW3 za 50zł + RDR z dodatkami za 150zł przeciw ME2. I wtedy pomyślałem a uj tam z rok nie kupiłem nic premierowego, się najwyżej opchnie. Nie ma mnie, nie mogę normalnie pracować, zajmować się dziećmi (wmawiam im że z okazji zimy musimy iść spać wcześniej zły tata dzięki czemu mam 1 godzinę więcej dziennie mojego drugiego życia). Myślę o tym co dalej zrobić gdzie tu zajrzeć z kim jeszcze nie gadałem i kogo tu jeszcze może da się wkur...zdenerwować. Genialny tytuł oderwał mnie od rzeczywistości, mimo zyebanego stycznia (plany sprzedaży się posypał) nie załamuję się bo z każda misją wsiąkam w ten świat. Chwała niech będzie Najwyzszemu że nie dałem się namówić na powrót na studia, shame on me , miałbym teraz to no co wy tam macie teraz 8) . Jezeli ktoś nie chce sobie psuć zabawy w Killzone3, to szczerze namawiam na zakup ME2 nie bedziecie nawet mieli czasu pomyśleć przez ten miesiąc o ściąganiu jakiegoś demo czytaniu o tym jak coś tam zyebali w gałkach ocznych i co tam się jeszcze pisze. Będziecie myśleć tylko o jednym oby to trwało jak najdłużej. Jedno pytanie, dodatkowe umiejetności po misjach z załogantami na loyality są mozliwe do żonglowania w czasie walki?
Opublikowano 1 lutego 201114 l Jedno pytanie, dodatkowe umiejetności po misjach z załogantami na loyality są mozliwe do żonglowania w czasie walki? Niet.
Opublikowano 1 lutego 201114 l Miałem poczekać aż stanieje, ale problemy na serwerach BFBC2 spowodowały że sie w czwartek zacząłem łamać, ale pomyślałem przecież beta K3 będzie jakieś starocie nie skończone dam se spokój. No i wtedy do akcji włączyła się moja żona, a konkretnie nagle zabrakło dobrej kawy do ekspresu, co jest w mniemaniu "Słoneczka życie mego niegodnego" niedopuszczalne. A jakoż że w mieście mym nie dostanę takowej udałem się do przybytku, w którym kawę wybrałem w 2 sekundy i spędziłem 30 minut zastanawiając się nad zakupem GOW3 za 50zł + RDR z dodatkami za 150zł przeciw ME2. I wtedy pomyślałem a uj tam z rok nie kupiłem nic premierowego, się najwyżej opchnie. Nie ma mnie, nie mogę normalnie pracować, zajmować się dziećmi (wmawiam im że z okazji zimy musimy iść spać wcześniej zły tata dzięki czemu mam 1 godzinę więcej dziennie mojego drugiego życia). Myślę o tym co dalej zrobić gdzie tu zajrzeć z kim jeszcze nie gadałem i kogo tu jeszcze może da się wkur...zdenerwować. Genialny tytuł oderwał mnie od rzeczywistości, mimo zyebanego stycznia (plany sprzedaży się posypał) nie załamuję się bo z każda misją wsiąkam w ten świat. Chwała niech będzie Najwyzszemu że nie dałem się namówić na powrót na studia, shame on me , miałbym teraz to no co wy tam macie teraz 8) . Jezeli ktoś nie chce sobie psuć zabawy w Killzone3, to szczerze namawiam na zakup ME2 nie bedziecie nawet mieli czasu pomyśleć przez ten miesiąc o ściąganiu jakiegoś demo czytaniu o tym jak coś tam zyebali w gałkach ocznych i co tam się jeszcze pisze. Będziecie myśleć tylko o jednym oby to trwało jak najdłużej. Jedno pytanie, dodatkowe umiejetności po misjach z załogantami na loyality są mozliwe do żonglowania w czasie walki? Cały Mass Effect. Kolejny zachwycony
Opublikowano 1 lutego 201114 l Skończyłem. Dla mnie gierka na 9/10. Generalnie wszystko fajnie ale gra ma kilka głupich bugów i gubi dźwięk. Veteran żałośnie łatwy i żałuję, że zmieniłem z Hardcore. Teraz pocisnę na Insanity.
Opublikowano 1 lutego 201114 l Gdzie jest ten komiks? Trzeba ściągać z internetu? Jak tak to poczekam jeszcze tydzień bo na nowym mieszkaniu jeszcze nie mam :confused: Edytowane 1 lutego 201114 l przez Luk248
Opublikowano 1 lutego 201114 l Komiks zawarty jest w Cerberus Pack (bodajze tak sie nazywa) i jest do sciagniecia osobno. Uruchamia sie od razu po prologu.
Opublikowano 1 lutego 201114 l Jednak infiltrator na insanity to tak jakby się grało na normalu. Nie wiem kto wcześniej napisał,że to klasa najgorsza ale chyba jest nieogarnięty.
Opublikowano 2 lutego 201114 l Ja zacząłem na Insanity i trochę przypał Vanguardem. Bez ulepszeń shotguna, obrony i biotics ciężko na początku. Na szczęście wziąłem Reave i jakoś idzie, bo inaczej byłaby padaka.
Opublikowano 2 lutego 201114 l Kupiłem ulepszenie statku które ma likwidować blizny ale nie wiem gdzie to jest
Opublikowano 2 lutego 201114 l ME na Instanity z klasa Sentinel - yeah. Teraz mam swoje najlepsze przejscie, kapitalna klasa. Tyle, ze na razie bez zadnych problemow... @up: Ke? Jakie miales zakonczenie? Napisz w spoilerze. Edytowane 2 lutego 201114 l przez VoytecCFC
Opublikowano 2 lutego 201114 l Adept też na początku ssał dla mnie na insanity, ale teraz jak dobiłem do prawie końca (lvl 22 obecnie) to koszę wszystko równo jak kosiłem soldierem przez całą grę ;p
Opublikowano 2 lutego 201114 l Adept też na początku ssał dla mnie na insanity, ale teraz jak dobiłem do prawie końca (lvl 22 obecnie) to koszę wszystko równo jak kosiłem soldierem przez całą grę ;p Ja zacząłem NG+ Vanguardem i stwierdziłem po paru misjach nope. Biotics ch robiły przeciwnikowi jakiemukolwiek bo wszyscy mają barriere/armora/shielda. Inflitrator? Oh god. Masz ammo? Cloak+headshot ze snajperki, nie masz ammo? Incinerate baby. Ogólnie płynę teraz przez grę bez żadnych problemów.
Opublikowano 2 lutego 201114 l Gra poszła, tylko zakończenie takie trochę z dupy Ja bym powiedział, zakończenie takie aby mieli rózne opcje kontynuacji fabuły w 3 części. Voytec, grałeś w DA? jeśli tak tu jest ten sam schemat więc łatwo się domyślić. Edytowane 2 lutego 201114 l przez MaroS
Opublikowano 2 lutego 201114 l Ja zacząłem NG+ Vanguardem i stwierdziłem po paru misjach nope. Biotics ch robiły przeciwnikowi jakiemukolwiek bo wszyscy mają barriere/armora/shielda. Bo to trzeba sposobem. Na początku Vanguardem NG+ Insanity to siedziałem za osłonami i spamowałem Area Reave, Mirandą Area Overload/Unstable Warp i jak przeciwnik już był bez osłon to Jacobem Pull - bardzo dobre combo. Jeszcze inaczej można zdjąć osłony wszystkim przy użyciu Warp/Reave/Overload i Charge na nich. Później jeszcze Mordin z Incinerate dochodzi i da się grać do czasu, aż się zdobędzie ulepszenia biotics i shotguna. Edytowane 2 lutego 201114 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 2 lutego 201114 l Ja zacząłem NG+ Vanguardem i stwierdziłem po paru misjach nope. Biotics ch robiły przeciwnikowi jakiemukolwiek bo wszyscy mają barriere/armora/shielda. Bo to trzeba sposobem. Na początku Vanguardem NG+ Insanity to siedziałem za osłonami i spamowałem Area Reave, Mirandą Area Overload/Unstable Warp i jak przeciwnik już był bez osłon to Jacobem Pull - bardzo dobre combo. Jeszcze inaczej można zdjąć osłony wszystkim przy użyciu Warp/Reave/Overload i Charge na nich. Później jeszcze Mordin z Incinerate dochodzi i da się grać do czasu, aż się zdobędzie ulepszenia biotics i shotguna. Dude nie jestem idiotą i umniem sobie radzić, nie o to kaman. Zabicie przeciwnika ze wszystkimi osłonami Vanguardem - 2 minuty Zabicie przeciwnika ze wszystkimi osłonami Infiltratorem - 30 sekund Nie lubie bawić się w kotka i myszke, jedyną opcją Vanguarda na damage jest Reave+zwykłę bronie a jak wiadomo amunicja kończy się bardzo szybko.
Opublikowano 2 lutego 201114 l Ja nie twierdzę, że jesteś. Po prostu na początku tak Vanguardem jest, później już lepiej. Infiltratorem jest dobrze od samego początku.
Opublikowano 2 lutego 201114 l Gra ukończona adeptem na insanity Zostały mi 4 lvle do nabicia i będzie platyna. Jedyne co zwaliłem to sprawę z Chambers, a mianowicie w ostatniej misji... zmieniła się w papkę dla reapera
Opublikowano 2 lutego 201114 l Gra ukończona adeptem na insanity Zostały mi 4 lvle do nabicia i będzie platyna. Jedyne co zwaliłem to sprawę z Chambers, a mianowicie w ostatniej misji... zmieniła się w papkę dla reapera A co niby trzeba było zrobić żeby się nie...? No wiesz... Przecież to było nieuniknione, chyba...?
Opublikowano 2 lutego 201114 l Gra ukończona adeptem na insanity Zostały mi 4 lvle do nabicia i będzie platyna. Jedyne co zwaliłem to sprawę z Chambers, a mianowicie w ostatniej misji... zmieniła się w papkę dla reapera A co niby trzeba było zrobić żeby się nie...? No wiesz... Przecież to było nieuniknione, chyba...? Nie,to nie było nieuniknione;)
Opublikowano 2 lutego 201114 l Gra ukończona adeptem na insanity Zostały mi 4 lvle do nabicia i będzie platyna. Jedyne co zwaliłem to sprawę z Chambers, a mianowicie w ostatniej misji... zmieniła się w papkę dla reapera A co niby trzeba było zrobić żeby się nie...? No wiesz... Przecież to było nieuniknione, chyba...? Jesli bezposrednio po ataku na statek polecisz ich ratowac to cala ekpia przezyje. O ile nie zgina podczas ucieczki(chodzi o sekretarke, lekarza itp.) Edytowane 2 lutego 201114 l przez Renn
Opublikowano 2 lutego 201114 l w journalu zostala mi do rekrutacji tylko niejaka Tali. a w menu skladu (ten ekran gdzie sa wszyscy) mam dwa wolne miejsca. jedno jasniejsze, drugie ciemniejsze. bez zbednych spoilerow - cos nie tak czy "samo sie zapelni"?
Opublikowano 2 lutego 201114 l w journalu zostala mi do rekrutacji tylko niejaka Tali. a w menu skladu (ten ekran gdzie sa wszyscy) mam dwa wolne miejsca. jedno jasniejsze, drugie ciemniejsze. bez zbednych spoilerow - cos nie tak czy "samo sie zapelni"? Samo się zapełni.