wendiego 11 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Grałem tylko w 2 i moje top 3 postaci z drużyny to : 1. Samara 2. Garrus Vakarian 3. Tali Zorah Mam pewien dylemat moralny mianowicie, zastanawiam się czy dobrze postąpiłem rozwalając bazę collectors w pizdu? W trakcie gry nabrałem trochę zaufanie do IM i powoli zacząłem wierzyć, że Cerberus faktycznie działa na korzyść ludzkości, ale ta nie wiem, jaką użyteczną technologie można było od nich wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 o tym dowiemy sie w nastepnej czesci mass effect. ja przeszedłem gre dwa razy. jeden maksymalny happy end i drugi maksymalny bad ending. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Grałem tylko w 2 i moje top 3 postaci z drużyny to : 1. Samara 2. Garrus Vakarian 3. Tali Zorah Mam pewien dylemat moralny mianowicie, zastanawiam się czy dobrze postąpiłem rozwalając bazę collectors w pizdu? W trakcie gry nabrałem trochę zaufanie do IM i powoli zacząłem wierzyć, że Cerberus faktycznie działa na korzyść ludzkości, ale ta nie wiem, jaką użyteczną technologie można było od nich wyciągnąć. Ja ją zostawiłem, pomyślałem, że tak będzie lepiej;D Ale wszystko wyjdzie w praniu w 3 części co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) Nowe DLC do ME 2 o nazwie Alternate Appearance Pack 2 wyjdzie 8 lutego 2011 roku Edytowane 3 Lutego 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Z tych ich wszystkich "concept art"ów .... dlaczego musza zawsze wybierać te najgorsze? lol... to samo było z pierwszym pakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mirandy rządzi. Ja też nosze ten bajer na twarzy Shepardem. Tak w ogóle to cały czas przecieram jeszcze oczy ze zdumienia, że włączam PS3 i odpalam na nim Mass Effect 2. Za każdym razem przypominam sobie jeszcze te hasła po premierze w zeszłym roku, że sonyslaves (idiotyczne hasło) mogą zapomnieć o kosmicznej odysei Sheparda i niech sobie idą grać dalej w swoje Kilzony i Anczartedy Ale to taka mala dygresja. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Z takimi dygresjami to bardziej do Console Wars. Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Czy wraz ze wzrostem lvl postaci wzrasta też poziom przeciwników ? Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Czy wraz ze wzrostem lvl postaci wzrasta też poziom przeciwników ? Niet, z tego co się orientuję przeciwnicy stają się w ch silniejsi jeśli grasz ng+ zimportowanym shepardem z me2, podczas normalnej gry nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 To chyba zależy od poziomu trudności. Przy Hardcore i Insanity się skalują, a przy niższych nie. Masz w menusach napisane dokładnie co i jak, przy wyborze poziomu trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Troszke zabugowana jest wersja na PS3. Dzwiek urywa czesto, wieksze problemy z utrzymaniem plynnej animacji no i mialem juz jedna zwieche. Przynajniej oswietlenie poprawione Tak czy inaczej po raz kolejny wsiaklem. Skonczylem juz ta gre 3 razy na 360tce, a teraz grajac w wersje na PS3 nadal ciesze sie jak male dziecko Genialny tytul. Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) Czy wraz ze wzrostem lvl postaci wzrasta też poziom przeciwników ? Niet, z tego co się orientuję przeciwnicy stają się w ch silniejsi jeśli grasz ng+ zimportowanym shepardem z me2, podczas normalnej gry nie Czyli lepiej grać na Insanity za pierwszym podejściem?Czy za drugim na ng+ ten importowany Shephard dużo pomaga? Edytowane 4 Lutego 2011 przez gandi77 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Czy wraz ze wzrostem lvl postaci wzrasta też poziom przeciwników ? Niet, z tego co się orientuję przeciwnicy stają się w ch silniejsi jeśli grasz ng+ zimportowanym shepardem z me2, podczas normalnej gry nie Czyli lepiej grać na Insanity za pierwszym podejściem?Czy za drugim na ng+ ten importowany Shephard dużo pomaga? Tak,ale jeśli wcześniej skończyłeś grę na łatwiejszym poziomie. Przy NG + jest jeszcze trudniej. Zrób sobie dwa oddzielne sejwy. Na jednym skończ np. na Veteranie,a na drugim zacznij od początku grę na Insanity. Ale nic nie stoi na przeszkodzie,żebyś od razu grał na Insanity najwyżej troszeczke się pomęczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Nie no ja zrobiłem tak: Przeszedłem gre na normalu Vanguardem. Zacząłem nową gre na Insanity Infiltratorem-bonusy w postaci surowców/kasy i zdolności dodatkowej masz od początku wtedy więc jest to bardzo duże ułatwienie w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja przeszedłem Adeptem na Hardcore, a potem zacząłem NG+ Adeptem na Insanity. Też dałem radę. Grunt to dobry wybór umiejętności i kompanów (Grunt w roli tanka sprawdza się znakomicie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ja bardzo lubiłem i dalej lubie grać z Gruntem i Thanem (niczym w trailerze ) Choc przyznam, ze sentyment z jedynki mam do Garrusa i do Mirandy za wygląd i osobowość Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Dla mojego adepta najlepszym duo był Mordin i Garus ... całą grę z nimi przeszedłem na insanity za pierwszym podejściem, więc chyba dobrze trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Czy pełna wersja gry wygląda lepiej niż demo? Mam na myśli głównie półprzezroczyste powierzchnie, które na X0 wyglądały jak trzeba, a w demku w ogóle nieprzepuszczalne były. Pytam, bo ciągle się nie mogę zdecydować czy kupić wersję na PS3 skoro scalakowałem rok temu na xpudle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Wiesz, co z tego co gram do tej pory to gra jest plynniejsza od dema a na te powierzchnie nie zwrocilem uwagi Jednak co to za gra, ktora kusi tych, ktorzy wymasterowali ja juz na X360 a teraz chca na PS3. Ten port jest dla tych, ktorych ominela gra, a polowa osob a tym forum ogrywa ja po raz kolejny, na drugiej platformie. Sick! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Ja tez nie zwrocilem uwagi na te powierzchnie ;P Sa inne bardziej zauwazalne rzeczy. No ale w kazdym razie jako osoba, ktora scalakowala ME2 na X360 zachecam do zakupu. Po raz kolejny swietnie sie bawie przy tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Chłopaki tu jest też do wykorzystania kod na Cerberusa jak było to na x360 czy każdy może z niej korzystac? Miałem ME2 na x'a ale sprzedałem konsolę i nie zdążyłem wymasterowac gry tak jakbym chciał i przymierzam się do ponownego kupna . Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Chłopaki tu jest też do wykorzystania kod na Cerberusa jak było to na x360 czy każdy może z niej korzystac? Miałem ME2 na x'a ale sprzedałem konsolę i nie zdążyłem wymasterowac gry tak jakbym chciał i przymierzam się do ponownego kupna . Każdy kto kupi grę przez PSN (nawet ze składki), lub jest pierwszym właścicielem wersji pudełkowej. P.S.No, rzeczywiście jest w tej grze coś takiego, ze mimo ukończenia jej na x-ie(wszystkie wątki poboczne, wszystkie ulepszenia),gram ponownie na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Chłopaki tu jest też do wykorzystania kod na Cerberusa jak było to na x360 czy każdy może z niej korzystac? Miałem ME2 na x'a ale sprzedałem konsolę i nie zdążyłem wymasterowac gry tak jakbym chciał i przymierzam się do ponownego kupna . Kupujac pudelkowa wersje masz kod na siec Cerberusa do wykorzystania. Kupujac przez PSN czy w skladce kodu nie ma i w przypadku skladki wszystkie 5 osob maja pelna wersje z dzialajaca siecia Cerberusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Jestem wlasnie na Haestrom, mam misje zeby zrekrutowac Tali i po prostu nie da sie grac ... animacja tak zarywa ze szkoda gadac. To nie jest jest lekko zwalniajacy framerate tylko autentycznie 1 klatka na sekunde. Jedno wielkie WTF ??? Obrot w okol wlasnej osi zajmuje mi kilka sekund i kompletnie nie da sie grac, szczegolnie na insanity. Jezeli ta czkawka nie przejdzie sama, badz po zaladowaniu ostatniego sejwa to nie mam pojecia jak niby przez to przebrnac. EDIT: Ponowne ladowanie i zrestartowanie konsoli nic nie pomoglo. Na szczescie udalo mi sie uniknac tego klatkowania cofajac sie troche do tylu. Gdy rozwalilem wszystkich i moglem zasejwowac dopiero poszedlem do przodu. Nawet bez przeciwnikow lekko framerate zwolnil w tym nieszczesnym miejscu. Troszke beznadziejna sprawa, no ale dobrze ze mozna jakos to obejsc. Edytowane 6 Lutego 2011 przez Ins 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 ja juz mam tali i nie kojarze zadnych zwolnien. gierka ogolnie dziala spoczko, czasem w zadymie lekko przytnie, ale tak jak mowie - lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi