Skocz do zawartości

Mass Effect 2

Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ludzie Mass Effect 2 mnie zniszczył!! Zamiast się uczyc do sesji, ja od czwartku wieczorem nabiłem już ponad 25h gry!

Jest świetna, pomimo paru rzeczy które bym inaczej zaimplementował ,ale to tylko szczegóły. Kupujcie i grajcie bo ta gra nie da wam żyć.

Zgadzam się z Tobą całkowicie, ta gra to coś wspaniałego. Ciągle chcesz wiecej i więcej. Co pawda jestem jeszcze na początku, ale gra już mnie pochłonęła całkowicie. Klub Afterlife z muzyka (Saki Kaska- Callista) w tle tworzy niesamowity specyficzny klimat. Rozmowy i wybory w grze są naprawdę ciekawe i już wiem, że na jednym razie ta gra się nie skończy :). Dobrze, że gra w końcu pojawiła sie na PS3 gdyby to sie nie stało byłaby to wielka strata...

Edytowane przez ImperatorPL
Opublikowano

Dobra, to czekanie jest zdeczka irytujące-jak się nie pojawi dziś/jutro na psnie to lecę do tematu ze składką i sugeruję zakup z us pss bo 1) taniej 2) JEST. Wersji pudełkowej nie kupie, 180zł za roczną grę to jednak kpina, nieważne ile bajerów nowych posiada.

Opublikowano

Dalej nic. Na razie olewam sprawe, jak sie pojawi to bedziemy myslec ;P

jak bedzie kosztować powyżej 200zł to pie,rdole , wypisuje się.

Niech wala cene 1000zł, zeby wyszlo na pieciu te 200.

Bedzie kosztowac 219. Mamy szukac kogos innego?

Gość _Milan_
Opublikowano

nie chodzi już o cene.

1. zainstalowałem jedynke na pc i sprawdze czy to mi w ogole podejdzie, wole to niż komiks.

2. mam około 10 gier ktore kupilem na psstore i ktorych nie przeszedłem, a około 2-3 nie aktywowałem jeszcze.

3. Brzydze sie takim zdzieraniem kasy za wersje elektroniczna, przynajmniej lapy do tego nie przyloze, chociaz jak nigdy nalezy im sie teraz dzielenie tej gry na 5.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Chciałbym się spytać o jedną cholernie ważną rzecz, którą chyba gdzieś przeoczyłem: jeżeli kupujemy w 5 ME2, to co z tym kodem, który daje dostęp do DLC?

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ktoś zamierza wbijać platynkę albo przechodzić na Insanity...to polecam ściągnąć Firepower Pack z niesamowitym karabinem szturmowym Mattock i Aegis Pack z pancerzem o nazwie Kestrel. Obydwa kosztują po 7 zł ;) Gra staje się zdecydowanie prostsza :)

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

kurcze przemoglem sie i wymienilem pare tytulow ktore nie gram i nie zamierzalem odswiezac na ME2. Coz moge powiedziec. Komiks swietny i duzo da osobom pierwszy raz wchodzacym w ten swiat. Na razie jestem na poczatku ale milo jest odswiezyc ten tytul szczegolnie ze spedzilem sporo czasu z ME1 jak i ME2. Pozniej skrobne cos wiecej a na razie wracam na Normandie;)

Opublikowano

Grając na normalu mam wrażenie, że ten poziom jest zbyt łatwy, ale wiem jedno, że tej gierki raz nie przejde więc za drugim razem pójdziemy na hard. Jak wychodzi wam wyrywanie panienek ?| :D. Ja pracuje nad Mirandą i Kelly. Mam nadzieję, że można mieć kilka romansów.

Opublikowano

Ta gra jest nieprzeciętnie fantastyczna. Podobnie jak Faranell zamiast się uczyć do egzaminu gram w me2. A najgorsze jest, że jak już wyrzuty sumienia zmuszą mnie do zakończenia to wchodzę na mass effect wiki i zagłębiam się w tajniki uniwersum. MOC!