Opublikowano 28 lutego 201114 l Dobra, z tymi 3ma minutami przesadziłem. Powiedzmy, że zrobiłbym w 4 ;] Nie no, tak serio mówiąc, to po prostu ostatnio staram się być ostrożny z podobnymi przeciekami.
Opublikowano 28 lutego 201114 l aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (pipi) mega spoiler nie zaglądać A (pipi)vvaaaa za późno, zajrzałem. Oby to nie był fake. Coś czuję że ME3 zryje nam banie... BTW ciekawe czy wyjdzie coś w stylu GOTY ze wszystkimi dodatkami?? Edytowane 28 lutego 201114 l przez kudlaty88
Opublikowano 1 marca 201114 l Fuck. Ja nastawialem sie, ze marzec to bedzie miesiac DLC. DS2, AC:B i ME2.
Opublikowano 4 marca 201114 l Cholewka, uruchomiłem sobie ME2 po dłuższej przerwie, pobrałem update 1.02 i teraz.... widzę jakby totalnie vsync nie działał w grze. Przerywniki w trakcie suicide mission (te na silniku) witały mnie okropnymi liniami przez cały ekran. Do tego w niektórych miejscach w ogóle nie pojawiały się napisy ;p Ktoś jeszcze coś takiego miał? bo jestem pewny, że przed tym updatem nie miałem czegoś takiego...
Opublikowano 14 marca 201114 l Da się jakoś sprawdzić na starcie gry czy kod cerberus działa? Użyłem go na innym koncie na konsoli.Słyszałem że tylko z kodem pojawia się początkowy komiks a mi się pojawił.
Opublikowano 14 marca 201114 l Tak komiks był po prologu. Wiesz nie chce się dalej zagłębiać nie mając pewności czy mam grać na innym koncie...
Opublikowano 14 marca 201114 l Jak będziesz mógł podróżować to zobacz czy w zadaniach masz Project: Overlord.
Opublikowano 14 marca 201114 l Szczerze to nie wiem(z zadaniami będziesz miał pewność), ale jakby się tak zastanowić to Cerberus raczej jest przypisany do konta.
Opublikowano 14 marca 201114 l Cerberus ściągnąłem z PSN za pomocą kodu z pudełka a i tak na koncie PL go nie mam ? Jednak posiadam komiks oraz Normandy Crash Site. Edytowane 14 marca 201114 l przez szarku123
Opublikowano 14 marca 201114 l Ale dlaczego mam komiks oraz Normandy Crash Site. A nie posiadam tego co pisałeś?
Opublikowano 14 marca 201114 l A sprawdziłeś dobrze? Ja ci napisałem mniej więcej czego powinieneś szukać, to nie jest dokładna nazwa misji. No i tutaj masz co powinien zawierać Cerberus: http://masseffect.bi.../info/cerberus/ Masz coś z tego? Jeżeli tak to znaczy, że działa. Edytowane 14 marca 201114 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 14 marca 201114 l A no mam bronie i te śmieszne zbroje cerberus i tą z dragon age czyli działa ;D dzięki wielkie za cierpliwość
Opublikowano 23 marca 201114 l Co konkretnie zwiększa zbroja smoka? Tam jest napisane, że "power 15%" tylko czego? Damage broni czy umiejętności, bo gram soldierem i nie wiem czy się opłaca z nią chodzić, bo wygląd jest gruby:)
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l OK, skonczylem Mass Effect 2 dwukrotnie, raz na poziomie trudnosci "Normal", drugi raz na "Insane". Moje odczucia co tej gry sa mieszane. Oto wypunktowane wszystkie za i przeciw: Za: 1 bardzo duzo opcji dialogowych, mozna pogadac z wieloma postaciami, ktore zawsze maja cos ciekawego do powiedzenia 2 werbowanie czlonkow i czlonkin zespolu. Fajne, bo misje sa roznorakie i dosc dlugie 3 masa informacji zawartych w grze. Masz wszystko o rasach, ich historii, planetach jakie zwiedzasz. Jest tego naprawde duzo. 4 misja z Shadow Brokerem. Chyba najlepsza ze wszystkich. 5 sterowanie, dobre oblozenie kontrolera. Przeciw: 1 Loadingi! Ludzie, przejscie z jednego poziomu statku na drugi zajmuje pol minuty. A gra sie przeciez instaluje na HDD. 2 Bugi. Sa niestety utrapieniem tej gry. Lazenie w powietrzu, czarne ekrany i inne kwiatki skutecznie zanizaja ocene gry. 3 Romans z zaloga. Niekonieczny niby, ale trofeum za to jest przyznawane, wiec mimo wszystko musialem Murzyna zagadywac , a gdzie milosc homoseksualna? 4 Dziwne zachowanie konsoli przy kalkulowaniu kto przezyje w ostatniej misji. 5 Mordin, skutecznie dziala na nerwy Ogolnie w moim odczuciu gra na 7+/10. Gre pozyczylem, wiec nie zaluje spedzonego z nia czasu, ale wydanych na nia pieniedzy (niemalych przeciez, zwazywszy na aktualna cene gry) chybabym zalowal. Polecam, ale niektorzy, jak ja, niekoniecznie beda piac na jej czesc. Edytowane 3 kwietnia 201114 l przez Ken Marinaris