A.L.I 9 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 (edytowane) ME2 będzie w cyfrowej dystrybucji i co się dzieje? Kupa ludzi decyduje się na kupienie wersji cyfrowej, bo łatwiej, szybciej, no i taniej. Wcześniej było mega psioczenie że cyfrowa dystrybucja to zuo wcielone, a tu proszę. (nie pije do nikogo, ani nic, sam kupie na pss ) Gdyby gier z PSS nie dało się dzielić to by nie było takiego zainteresowania tymi wersjami. /Square Edytowane 13 stycznia 2011 przez Square Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Czy taniej to jeszcze ciężko powiedzieć ale na pewno dobrze, że się pojawi. Teraz pewnie większość gier będzie na starcie w cyfrowej dystrybucji. Mi się to podoba. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 (edytowane) uśmieje się jak sie okaze ze w wersji cyfrowej będzie jakies nowe zabezpieczenie które uniemozliwi sie dzieleniem gry :potter: Edytowane 13 stycznia 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 (edytowane) A.L.I: Tu chodzi o to, że prawi i sprawiedliwi posiadacze PS3 plujący na piratów wykorzystają każdą okazję by orżnąć developera robiącego ich ukochane gry czyt. składki Edytowane 13 stycznia 2011 przez donsterydo Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Jednak nie jest to takie rżnięcie dewelopera jak piractwo. Dajesz zarobić wydawcy pelna sume za gre, tyle, ze z jednej gry korzysta wiecej niz jedna osoba. Problem podobny do rynku wtórnego gier. Poza tym, ja juz duzo dalem zarobic BioWare na ME2, teraz jeszcze sie doloze do portu na PS3. Moge powiedziec, ze poniekad czuje sie usprawiedliwiony Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Mi byłoby szkoda miejsca na dysku...12 gb? Sorry ale wolę wersję pudełkową Przynajmniej ładnie na półce będzie wyglądać. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Wiadomo. Jezeli ja nie zaliczylbym wczesniej ME2 to kupowalbym tylko pudelkowa wersje. Jednak jedynke (ed. rozszerzona) i kolekcjonerke dwojki mam na PC wiec dobrze prezentuja sie na polce. Ale trudno mi przepuscic okazji, ze za 40 zl moge dolozyc do tego port na PS3 z trofeami, hmm? I moc zrobic sobie sejwa pod trojke z decyzjami, ktore podejmowalem wczesniej i jestem z nich zadowolony Cytuj
QTF 8 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Mi byłoby szkoda miejsca na dysku...12 gb? Sorry ale wolę wersję pudełkową Przynajmniej ładnie na półce będzie wyglądać. Masz racje trochę szkoda miejsca, a pozatym nic nie ma przyjemniejszego niż wersja pudełkowa na półce. Jednak z 2 strony to nie musisz zmieniać płytek i szukać gry, pozatym laser oszczedzasz... co wbrew pozorom nie jest bez znaczenia. Tak czy inaczej jestem przeciwnikiem cyfrowej dystrybucji, co nie znaczy że nie mam kilkunastu gier z PSS. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Mnie tam za to pudełko do niczego nie jest potrzebne, 90% gier i tak sprzedaje/wymieniam. Cieszy mnie że będzie na psn, bo pudełkowej w ogóle nie miałem zamiaru kupować ze względu na olanie polskich graczy przez ea a tak pogram, mam nadzieje że się nie zawiodę bo to mój pierwszy raz z efektem masy. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Co prawda wersja na PSN będzie, ale teraz tak sobie myślę, że to jest EA i mogą czasem zastosować taki sam DRM jak capcom w final fight, gdzie grę można odpalić tylko na koncie, na którym została zakupiona gra. No nic trzeba czekać na 18tego i pierwsze wieści od ludzi, którzy zakupią w US jeśli nie zostanie zapowiedziany ME2 w EU w cyfrowej dystrybucji. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Dokladnie, tego tez sie najbardziej obawiam. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 Sory, ze post pod postem. Mam pewna ciekawostke. Otoz dostalem wlasnie newsletter Playstation, gdzie wsrod premier nadchodzacych gier na PS3 "Juz w sklepach" nie napomniano o ME2. Jednak wspomniano w tym miejscu w "Nie przegap": Mysle, ze to tym samym rozwiewa watpliwosc, czy ME2 wzorem US, trafi do nas na PSN. Zobaczymy czy w tym samym momencie, jutro czy dopiero 21. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 17 stycznia 2011 Opublikowano 17 stycznia 2011 OK ludziska, mam już ME2 i ściągnąłem dodatek Cerebus Network w którym powinien byc ten komiksu interaktywny ale gdzie ja go mogę obejrzeć bo nigdzie w menu go niema. Inne dodatki jak armory itp są ale tego komiksu nie mogę znaleźć Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 IGN Mass Effect PS3 Review - 9.5/10 http://uk.ps3.ign.com/articles/114/1144303p1.html "Celebrate, PS3 owners. The best version of Mass Effect 2 is all yours." Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 (edytowane) Sory, ze post pod postem. Mam pewna ciekawostke. Otoz dostalem wlasnie newsletter Playstation, gdzie wsrod premier nadchodzacych gier na PS3 "Juz w sklepach" nie napomniano o ME2. Jednak wspomniano w tym miejscu w "Nie przegap": Mysle, ze to tym samym rozwiewa watpliwosc, czy ME2 wzorem US, trafi do nas na PSN. Zobaczymy czy w tym samym momencie, jutro czy dopiero 21. Mam nadzieję, że wyjdzie EU @ LiSoQuan - jakim cudem? przecież gra jeszcze oficjalnie nie wyszła w USA (nawet na PSS)...? a w EU wychodzi 21ego. Edytowane 18 stycznia 2011 przez sakiu Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 U nas już wysyłają/leży na półkach ME2. http://www.psxextreme.info/topic/83388-gry-na-premiere-gdzie-dostac/page__st__1220 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 (edytowane) Sory, ze post pod postem. Mam pewna ciekawostke. Otoz dostalem wlasnie newsletter Playstation, gdzie wsrod premier nadchodzacych gier na PS3 "Juz w sklepach" nie napomniano o ME2. Jednak wspomniano w tym miejscu w "Nie przegap": Mysle, ze to tym samym rozwiewa watpliwosc, czy ME2 wzorem US, trafi do nas na PSN. Zobaczymy czy w tym samym momencie, jutro czy dopiero 21. Mam nadzieję, że wyjdzie EU @ LiSoQuan - jakim cudem? przecież gra jeszcze oficjalnie nie wyszła w USA (nawet na PSS)...? a w EU wychodzi 21ego. W sklepach juz na polkach pojawil sie ME2 wczoraj. Sklepy internetowe tez juz wysylaja. edit: Nie chce za bardzo siac zametu, ale od rana mam problem z PSN. Zarowno z europejskim jak i amerykanskim. Moze ma to zwiazek z ME2? Edytowane 18 stycznia 2011 przez VoytecCFC Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Cud raczej to nie jest. Gra od pon. w slepach a po wpisaniu vip kodu sciaga sie dlc 600mb. No i ponawiam pytanie gdzie ja znajde ten komiks Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 hah, znowu aby mieć lepszą sprzedaż przed konkurencją nikt nie trzyma się dat premiery ;p Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 A nie jest ten komiks do sciagniecia z Cerberus Network? Powinien dzialac jako osobna aplikacja, ktora tworzy sejwa takiego jaki powinien powstac z ME1. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Jakby udało Ci się ściągnąć-odpalić ten komiks lub komuś innemu niech dokładnie opisze jak wypada. Strasznie jestem ciekaw. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=cvvAe_KGovs http://www.youtube.com/watch?v=YRUTDRb0jbI Tak wyglada I jeszcze jest druga wersja, po prostu z innym narratorem - pani Shepard Edytowane 18 stycznia 2011 przez VoytecCFC Cytuj
jedenefgie 0 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Spoko. Fajny ten komiks. Dobrze, że o tym pomyśleli. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Gamespot dal 8.5. Narzekaja na nietabilny framerate (najwieksze problemy z fps wystepuja w misjach z DLC). Dla mie ta gra to i tak dycha Cytuj
sznajder 2 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 widzę że gra jest na US PSN. ściągał ktoś i dzielił się z kolegami:P nie wiecie czy działa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi