Skocz do zawartości

Dead Space 2

Poziomt trudności trofeów. 23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności Trofeów w DS2?

• Casual
      0
    • Normal
      5
    • Survivalist
      3
    • Zealot
      4
    • Hard Core
      11

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Dead-Space-2-box.jpg

(15hidden.png,29trophy_bronze.png, 4trophy_silver.png, 2trophy_gold.png, 1platinum.png)

Pokaż ukrytą zawartość

Lista forumowiczów którzy zdobyli platynowy dzban (FPE - PSN ID):

4 mE - MEVEK_MARSHALL

Crying_Wolf - Bankai_pl

darkknight - darkknight6633

Ken Marinaris - KenMarinaris

triboy - triboy

Edytowane przez Kyo

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sorka za post pod postem, ale...  

• Zgadzam sie z Wami. Bezsensowne trofea za multi mnie denerwuja. Sami tworcy dodajac je wiedza, ze "beda musieli robic ustawki". Trofea to wyzwania, powinny byc zatem faktycznie wyzwaniami, ktore decyd

• Poczytaj sobie, długo tego szukałem. Koleś o nicku Static się o to pytał ;]   http://www.ps3trophi...question-3.html    

Opublikowano

A ukryte prawdopodobnie będą powiązane z fabułą.

Opublikowano

I szczerze? To zaje.biście cieszy mnie to jak diabli ;].

Nie przepadam za osiągnięciami w multi. Tym bardziej jak są jakieś poryte.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No po ostatnich naszych przejściach z Black Ops jeszcze bardziej ich nie lubię xD Stresują mnie ^^

Tak czy inaczej mam nadzieje że dowalą ostro z poziomem trudności i będzie git Platynka

Edytowane przez Kyo

Opublikowano
  W dniu 16.12.2010 o 18:17, Old_Kyo napisał(a):

No po ostatnich naszych przejściach z Black Ops jeszcze bardziej ich nie lubię xD Stresują mnie ^^

Tak czy inaczej mam nadzieje że dowalą ostro z poziomem trudności i będzie git Platynka

Hehe właśnie to miałem na myśli ;].

Opublikowano

Zgadzam sie z Wami. Bezsensowne trofea za multi mnie denerwuja. Sami tworcy dodajac je wiedza, ze "beda musieli robic ustawki". Trofea to wyzwania, powinny byc zatem faktycznie wyzwaniami, ktore decyduja o skillu ew. za osiagniecie jakiejs tam rangi (50lvl jest spoko bo grasz sobie bezstresowo wiedzac ze kiedys dobijesz, byle nie przesadzac z dlugoscia). Takze chwala tworcom DS.

Oraz trofea do DS Extraction tez beda tylko narazie nie wiadomo czy bedzie z tego platyna.

Gram od premiery :potter:

Opublikowano
  W dniu 16.12.2010 o 17:52, SłupekPL napisał(a):

I szczerze? To zaje.biście cieszy mnie to jak diabli ;].

Nie przepadam za osiągnięciami w multi. Tym bardziej jak są jakieś poryte.

i oby tak zostało.

jestem zdania, ze platyna powinna odnosić sie do same fabuły, czyli tym samym gry Offline, bądź Co_op'a, ale nie multi.player'a, pff..

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Nom, oby zostało bez trofeów za multi. Jeszcze w takim Black Ops czy coś, to mogłem je porobić ale tutaj ten multi nie zapowiada się jakoś wybitnie, a że single będzie kozacki to wolę tam spędzić więcej czasu.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 16.12.2010 o 16:24, Old_Kyo napisał(a):

Hard to the Core

Complete the game on Hard Core setting

Sylvan, ja mysle ze ten Hardcore bedzie najwyzszym poziomem i wlasnie na nim mamy tylko 3 sejwy do dyspozycji (tylko dalej nie wiem na jakiej zasadzie- 3 sloty, 3 razy mozemy skorzystac, czy tez moze istnieja tylko 3 miejsca do zasejwowania w grze). W kazdym badz razie bedzie trudniej niz w poprzedniku 8)

Opublikowano

Dzisiaj premiera (chyba) więc uzupełniłem kolorki. Może mi ktoś podać wszystkie poziomy trudności w DS2? Do ankiety...

Aaa - dajcie sobie spokój z czytaniem ukrytych pucharków ;)

E: Dziękować.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Czy przejście gry na hardcore odblokowuje trophy za niższe poziomy (konkretnie za zealot)?

Wczoraj przejrzałem tak trochę dokładniej trophy i muszę powiedzieć, że są kiepskie w porównaniu do jedynki ;/. 3/4 trophy w dwójce sprowadza się do zabicia nekro, w jedynce były o wiele ciekawsze. Plus za to, że podczas grania w menu możemy sobie zobaczyć postępy w poszczególnych pucharkach.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Żartujesz ;]?

Poważnie NIE? A skąd te info?

Ale bzdura nic nie mam przeciwko zaliczeniu kilka razy DS-a no ale większość gier zalicza niższe poziomy ;/.

Przecież nawet w jedynce tak było.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Poczytaj sobie, długo tego szukałem. Koleś o nicku Static się o to pytał ;]

http://www.ps3trophi...question-3.html

Cytat
Sorry if this has been answered but was curious... If I complete HARD CORE, will I unlock the trophy for Zeolet difficulty?

Cytat
They do not stack. This is because Zealot is the hardest difficulty and Hard Core is an intense mode, but with Normal difficulty.

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  Cytat
They do not stack. This is because Zealot is the hardest difficulty and Hard Core is an intense mode, but with Normal difficulty.

Aha czyli rozumiem, ze Hardkor polega na tym, ze poziom gry jest jak na normal ale mamy do dyspozycji tylko 3 sejwy i bez checkpointow? Sam zaczalem grac na normal i jest lajtowo (tzn. patrze przez pryzmat zgonow, noo kilka razy zginalem :) ) tylko wazne jest zeby zasejwowac w odpowiednich momentach.

Opublikowano

Z tego co widzę, twórcy DS2 dali początek zayebistemu trendow'i w kwestii trophies - otóż, gra oferuję tryb multi, ale nie musisz go na siłę katować, chcąc zdobyć platynowy puchar w Dead Space 2. Brawo :thumbsup:

I żeby nie było - nie mam nic przeciwko pucharkom w multi, jeśli ów tryb pasuje do danego tytułu, jednakże w moim przekonaniu DS to gra dla pojedynczego gracza i dodawanie na siłę trybu multiplayer można było sobie całkowicie darować (zwłaszcza, że z wielu opinii, wynika iż "szału nie ma").

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

W podstawce MW2 i U2 też nie było (z małym wyjątkiem) pucharków za multi z tego co pamiętam - ja osobiście po "przejściach" w Black Ops mam "coś" przeciwko debilnym pucharom z szeroko pojętego multi. Chociaż te w BO dało się samemu na splicie zrobić ale "złe" wspomnienie zostało xD Anyway - również biję brawo ::thumbsup:

Mam nadzieje że inni będą brali przykład z DS2 - nie każdy lubi multi we wszystkich grach :P

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Hard to the Core trophy_gold.png

zaliczone! :)

jak trzeba to rzuce kilka wskazowek?