Skocz do zawartości

PSX Extreme #161

Featured Replies

Opublikowano

Porównanie Racerów, FM3 ma bite 60fpsów, a GT5 60 fpsów na oczy nie widzi przez całą grą.

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 23,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Lucek powiedz, że to ty pisałeś reckę GT5 a nie Ural. Bo ja chcę przeczytać w miarę "obiektywną" opinię na temat tej gry a nie bełkot fanboy'a Sony.

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Naprawde zal wam du.py sciska, ze wasza kochana forza miala mniej stron i dostala nizsza notke? Ojojojoj. Zeby nie bylo, ze wojne wszczynam bo wojna juz trwa, szkoda tylko, ze w tym topicu. Recenzja

• Gość Orson
    Gość Orson

w 4 i 5 :potter:

Opublikowano

Porównanie Racerów, FM3 ma bite 60fpsów, a GT5 60 fpsów na oczy nie widzi przez całą grą.

GT5 ma 30-60. Co do Forzy, coz, wkradl sie chochlik.

Opublikowano

Choc aczkolwiek? Co to za potwor?

O ile rozumiem strofowanie zgredów za potknięcia językowe, to nie potrafię pojąc po co wytykać takie małe błędy innym graczom. Forum to miejsce na luzacką wymianę poglądów, a nie dysertacje naukowe.

Bijąc się w pierś - macie rację, wybaczcie "babola" :)

Jestem ciekawa recenzji i oceny Two Worlds II, którą jakiś czas temu skończyłam. Mam nadzieję, że dzisiaj dorwę numer.

Opublikowano

GT 5 max wyciska 50~52fps, no ale nie chce się kłócić.

Opublikowano

Dajcie spokój, to nie pecet, przecież nie o klatki tu chodzi. GT5 > F3 :whistling:

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

3 słowa : Cysio is back :D Numer przejzalem na szybkiego ciesza nowe screeny z mortala (chyba jako pierwsi na świecie ujawniliście je co nie?'=d ;]

Edytowane przez Wolny

Opublikowano

A ja do dzis n ie otrzymalem swojej prenumerety. To juz drugi raz w ostatnim czasie. Qrwica mnie juz bierze z takimi opoznieniami. Szybciej w kiosku bym qpil....

Opublikowano

ja dzisiaj tez nie otrzymalem prenumeraty a listonosz juz chodził :verymad:

Opublikowano

Exstra numer,mega recenzja GT5 :) Artykuł "Gracz w Tokio'' bardzo fajny.U Mnie na osiedlu w ruchu tylko okładkę z Mortalem można dostać :D

A u mnie na odwrót ;/.

Opublikowano

Numer spoko, ale w oczy rzuciuło mi się, że Ural w recce Dokney Konga narzeka trochę, na combo grucha + wiilot i twierdzi, że woli klasycznie :) krzyżakiem, nie ma problemu, w opcjach jest taki wariant sterowania (wiiota trzymamy w poziomie, coś jak w Kirbym), ja od początku ta przestawiłem grało się o niebo lepiej i co ważne precyzyjniej.

Opublikowano

Kupił już ktoś numer w kolporterze? :]

Ja. I mam okładkę Homefront:)

Opublikowano

nie chce spolierować, ale tabelka w której są porównywane wyścigi oraz dziwna punktacja jest słaba, myślę że nie jedna osoba się zgodzi. wynika z niej że jedna z gier wygrała (choć minimalnie), bo dużą przewagę w punktowaniu trybów gry, muzyki.

Gdzie tryby gry oceniane są na 5 punktów, a np. model zniszczeń na... 2 pkt.

Przekręt jak Pascal-Hopkins i Huck-Lebiediev :)

Opublikowano

Zauwaz, ze w tabelce jest kilka glownych kategorii, a wspomniany przez Ciebie model zniszczen to jedna z podkategorii. Tak wiec za tryby gry (ktore swoja droga sa bardzo wazne) bylo do zdobycia max 5 punktow a za kategorie, w ktorej jest miedzy innymi model zniszczen, 10.

Opublikowano

Egzemplarz pisma zakupiony i w jakiejś 1/3 przeczytany.Ale już mogę stwierdzić ,że to jeden z najlepszych nr w tym roku.

Opublikowano

Jaram się artykułem Mazziego. Propsuję.

Oczywiście, prawilna okładka to ta z Kratosem i Sub-Zero.

Edytowane przez Konata

Opublikowano

Swietny nr, szykuje sie masa czytania, zwlaszcza ze mam nietkniete 3 ne do tyl praktycznie. Bede przeplatal granie czytaniem :teehee: Do tego wypadaloby skrobnac co nieco do PPE, bo przez tydzien wylecialem z rytmu przez dentyste, uczelnie eh...

Opublikowano

Cieszy wstępna ocena dla MK, oby taka już została, albo jeszcze wyższa. ;]

Opublikowano

do tej oceny + ;] Na zagranicznych portalach o mortal kombat wszędzie piszą o PE ;]

Edytowane przez Wolny

Opublikowano

Dostalem nowy numer we wrocku, wczesniej nie szukalem. :) Bardzo ciekawie i smakowicie sie zapowiada deser w postaci 161 numeru po wigilijnej kolacji, jest co czytac. Fajnie, ze cysio wrocil. :) Wesolych wszystkim!

Opublikowano

do tej oceny + ;] Na zagranicznych portalach o mortal kombat wszędzie piszą o PE ;]

A na youtube można było obejrzeć skany. :ninja:

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Artykuł o Tokio za(pipi)isty, czekam na kolejne.