Opublikowano 20 grudnia 201014 l 7 i 3 ten Sub Zero wycięty tak amatorsko jakby to był jakiś e-zin, trwoga
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Dostałem okładkę z HF początkowo mi się nie podobała zbytnio ale po zobaczeniu drugiej z MK jest ładna Więc okładka nr1 - 8/10 okłądka nr2 - 5-/10 (nawet Kratos nie pomaga )
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Okładka z Homefront jest dla mnie bardzo dobra mimo że nawet nie słyszałem o tej grze, a druga z całym szacunkiem do Mortala i Kratosa - żenada.
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Pierwsza totalne dno. Jakiś wojak z kawałkiem szmaty, beznadziejny klon Fishera, czy innego przydupasa z COD/MOH/BF. Mogą się tym podniecać tylko fani strzelanek. 1/10 Druga rewelacyjna. Sub-Zero z łapą jakiej pozazdrościłby nawet ten łysy pan z tyłu i właśnie Kratos z miną "zajebię ci!". Do tego w tle kultowe Living Forest. Oczywiście mogło być lepiej, np bez tego różu, ale i tak jest zajebongo. 10/10
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Okładka z Homefront: 5 - kiepska jak diabli. Okładka z Kratosem: 8 - gdyby nie róż byłoby ekstra.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Homefront- 7 (ta czerowna Gwiazda zawsze robi na polaku wrazenie;-) Mortal- fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, 2/10 i do tego ten rózowy kolor= fatality na czytelnikach Edytowane 21 grudnia 201014 l przez Orson
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Obie mi się podobają, pierwsza dostaje 10, druga 8. Bonusowa okładka (tyłek) z GT5 dostaje 8/10.
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Pierwsza okładka: strona techniczna: 9 (kapitalnie dobrane kolory, fajny art, słowem profeska) tematyka: 7 (nie mam pojęcia nawet co to za gra, ale po okładce jestem zaintrygowany - sprawdzę) 9+7=16 16/2=8 Druga okładka: strona techniczna: 3 (róż + drętwy obrazek, Kratos i Sub wyglądają jak retardy XD wpadka) tematyka: 7 (MK - dobry stuff) 3+7=10 10/2=5
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Pierwsza - ciekawy art, podoba mi się bardzo 9 Druga - hmm lepiej się prezentuje tył gazety z gt5 :biggrin:
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Jak dla mnie 1.1.Niestety brak ,na okładce GT5,to perwersja i brak szacunku.I choć jest na odwrocie,to jednak mówię nie takiej polityce Mr.Ściera;]......A tak poważnie Magazyn jak zwykle świetny:)
Opublikowano 15 stycznia 201114 l Obie do dupy. Dlaczego? Są 2, na różnych egzemplarzach. Powinny być np. na jednym po obu stronach. Naciąłem się na to i kupiłem drugi egzemplarz. Jak się domyślacie byłem dość wkoorwiony, bo przede mną 4 godziny jazdy pociągiem i 50% prasy poleciało do kosza. Oddajcie mi moje 7.99 oszuści! ;(
Opublikowano 15 stycznia 201114 l Obie do dupy. Dlaczego? Są 2, na różnych egzemplarzach. Powinny być np. na jednym po obu stronach. Naciąłem się na to i kupiłem drugi egzemplarz. Jak się domyślacie byłem dość wkoorwiony, bo przede mną 4 godziny jazdy pociągiem i 50% prasy poleciało do kosza. Oddajcie mi moje 7.99 oszuści! ;( Co?