Opublikowano 20 grudnia 201014 l Witam, mam taki problem ze nie moge polaczyc sie z serwerem wyskakuje mi taki komunikat: Unable to connect to connection test serwer. The server may be too busy or taken down for maintenance work. Communications may also be restricted by your firewakk software or router. pomocy!
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Autor gram na ps3 chodzi o zapore sieciową, tak? wyłączyłem nic nie dało...
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Konami rules (a pomyśleć , ze kiedys japonia dyktowała warunki,,,,,, czasem w instrukcji nie masz listy portów do odblokowania?
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Mało masz miejsc gdzie to można wrzucić? Podpowiedzi: dział PES dział PS3 dział PS3 online ja pierdziu, Ci ludzie są normalnie jak goryle we mgle. Przenoszę.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Za jakim jesteś NAT? (daj testuj połączenie sieciowe czy coś takiego w xmb i na końcu testu pokazuje jaki NAT) Edytowane 21 grudnia 201014 l przez mikro
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Autor Przy NAT wyskakuje mi niepowodzenie. Edytowane 22 grudnia 201014 l przez faraon
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Autor Nikt nie jest w stanie mi pomóc?? Szukałem w necie na różnych forach i piszą że trzeba odblokować porty żeby dostać NAT, ale niestety nie wiem jak to zrobić...
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Ale tam nie może wyskoczyć niepowodzenie przy NAT. Powinno wyskoczyć NAT1 - jeżeli łączysz się kablem. NAT2 - jeżeli przez wifi. NAT3 - jeżeli są jakieś problemy. Jesteś w sieci osiedlowej? Jakiego masz dostawce internetu?
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Autor Neostarda tp czytam na necie troche osob tez mialo taki problem niby trzeba cos zmienic w ustawieniach routera, niestety to dla mnie czarna magia... edit. udało sie pzmieniać parametry, robiłem według tego: http://www.ps3site.pl/forum/topic/5990-faq-router-i-ps3/ ale niestety nadal nie ma NAT:( Edytowane 22 grudnia 201014 l przez faraon
Opublikowano 23 grudnia 201014 l Autor Teraz jak robiłem według w.w. instrukcji wyskoczył mi błąd DNS. W DNS wpisałem ip routera i w ustawieniach na kompie i w konsoli.
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Autor Pany robie wszytsko według tego poradnika http://www.ps3site.pl/forum/topic/5990-faq-router-i-ps3/ nadal przy NAT wyskakuje mi niepowodzenie, ma ktoś jakiś pomysł?
Opublikowano 28 grudnia 201014 l zadzwon na infolinie, pamietam ze w 2008 nie moglem sie połaczyc w PES 2008 i mi pomogli, moze trafisz na ogarnietego kolesia i ci poradzi