Litwin81 1 160 Opublikowano 13 lutego 2011 Autor Opublikowano 13 lutego 2011 kurcze z jednej strony to ewidentnie moje klimaty (cos ala half life) z drugiej strony mam jakies watpliwosci. kiedy gra wychodz? W drugiej połowie marca.Ta gra tak mi przypomina COD,że może zabrać tamtej serii troche fanów. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 http://www.gametrailers.com/video/exclusive-goliath-homefront/710263 Tu macie link do jednej z misji. wygląda podobnie do coda, choć klimacik inny. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Mocno przypomina mi to Modern Warfare 2 ale dzięki dobrze zapowiadającej się historii i na pewno lepszej stronie technicznej Homefront może liczyć na jakieś powodzenie wśród graczy. Jednak tych FPS-ów robi się serio za dużo. W tej kwestii mocno czekam na Darkness 2, które historią, klimatem i nieco innym gameplayem może stanowić świetną alternatywę. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 (edytowane) Jak dla mnie mogłoby w ogóle jej nie być.Marna kalka wszystkiego co już było.I jeszcze te uproszczenia i drętwa animacja.... jak nic szykuję się kibel roku Edytowane 13 lutego 2011 przez Bushisan Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 (edytowane) Tez sadze, ze bedzie kiła. Obejrzalem ten gameplay i stwierdzam, ze to kopia Modern Warfare 2, z tym ze Modern Warfare 2 mialo klase, a tutaj jest tylko przecietnosc. Grafike przemilcze, napisze tylko, ze takie cos moglo sie podobac w 2006 roku, a w porownaniu z KZ3 jest... tfu, nie ma żadnego porownania. Animacja postaci faktycznie kiepska, poza tym totalnie nic nowego: zero zniszczen otoczenia, masa wrogow pojawiajaca sie znikad, to wszystko smierdzi sredniactwem i tanimi zagrywkami. Bedzie lipa, albo gra max na 7, nic wiecej. Edytowane 13 lutego 2011 przez Don_Pedro Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 13 lutego 2011 Autor Opublikowano 13 lutego 2011 COD MW2 miał jakąś klasę?Dla mnie od tej części zaczął się upadek tej serii,oczywiście to tylko moje zdanie i nie staram się mojego gustu ferować poza miare. poza tym totalnie nic nowego: zero zniszczen otoczenia, masa wrogow pojawiajaca sie znikad, to wszystko smierdzi sredniactwem i tanimi zagrywkami. Bedzie lipa, albo gra max na 7, nic wiecej. To tak jak w COD. Cytuj
CHINDOOS 12 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Jeżeli tylko będzie ciekawa fabuła i gra będzie trwała dłużej niż 6 godzin to prędzej kupię Homefront niż 4 godzinnego KZ3 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 KZ2 poza dobrym multi byl kiblem, KZ3 byc moze w koncu bedzie mial oba tryby na poziomie chociaz tym razem to obawiam sie o multi. Natomiast jesli Homefront bedzie mial fabule na poziomi HL to przemilczec mozna grafike bo w tym momencie jest to GOTY:) takie male IMO dla wszelkich pieniaczy:) Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 13 lutego 2011 Autor Opublikowano 13 lutego 2011 Denielski może dla ciebie,mis ie singiel podobał 1 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Dlatego napisałem IMO;). KZ2 to u mnie jak F3...Kupilem gre i sprzedałem nastepnego dnia kilka razy;) i za cholere nie moglem sie przelamac. Swoja droga grafa w homefront ma wlasnie cos z hl dla mnie to plus. ma taki swojski klimat. na multi nie licze kompletnie za to cicha nadzieje ze bedzie ciekawa kampania. przypomina mi to troche ten film co na poczatku ruskie laduja na spadochronach w stanach, pozniej te dzieciaki zakladaja ruch oporu w gorach (nazywaja sie wolverines chyba) licze wlasnie na takie klimaty Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 14 lutego 2011 Autor Opublikowano 14 lutego 2011 Chyba "Czerwony Świt" Cytuj
qb3s 0 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Jak dla mnie gra zapowiada się fajnie taki cod. Licze na multi w szczególności to, że serwery mają być dedykowane. Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 (edytowane) Gdy oglądałem dzienniki dewelopera, nastawiałem się na coś w stylu Freedom Fighters z PS2 tylko w perspektywie pierwszej osoby... pamięta to jeszcze ktoś? To była właśnie gierka z fajnym klimatem ruchu oporu i dużymi możliwościami taktycznymi - można było wybierać którą część miasta atakujemy i jakie cele niszczymy w pierwszej kolejności, w każdej chwili mając możliwość ewakuacji do bazy i wyruszania na inny teren. Dawało to ciekawe opcje wyboru, np. czy niszczyć najpierw bazę śmigłowców i mieć spokój nad głową, a użerać się z piechotą, czy uderzyć w koszary i zmniejszyć liczbę piechoty, a dostawać po tyłku z powietrza... do tego dochodziła kontrola nad drużyną, czyli wydawanie rozkazów i było całkiem ciekawie.... niestety na tym ostatnim filmie Homefront wygląda jak zwykły fps jakich wiele z nieco innym tłem fabularnym... i jeszcze zwróćcie uwagę na pieprzenie twórców... w tym filmie w 2:15 gość opowiada, jak to w przeciętnych fpsach w ciągu kilkunastu minut zabija się setki żołnierzy i przestaje się zwracać uwagę na to, że to są ludzie. Dalej mówi, że chcą nadać emocje tym wydarzeniom, pokazać konsekwencje przemocy, sprawić aby gracz przejmował się zabijaniem... że to jest celem tej gry.... następnie oglądam film prezentujący pierwszy chapter i gość zabija całe zastępy nacierających żołnierzy, po czym znajduje zdalnie sterowaną "zabawkę" do zabijania jeszcze większej ilości wroga i cytuję słowa jakie dalej padają "boom, awesome, awesome, lot of fun, really cool". I cóż... tyle w temacie przejmowania się, emocji i konsekwencji. Edytowane 16 lutego 2011 przez xylaz Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 16 lutego 2011 Autor Opublikowano 16 lutego 2011 Może po misji dostanie zdjecia rodzin tych zabitych żołnierzy,tego nie wiesz Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Animacja postaci drewniana. Zlukajcie jak żołnierze schodzą po schodach. Zapowiadało się fajnie (nie wykluczone że klimat i fabuła mogą być okej) ale sam gameplay wygląda co najwyżej średnio:/ Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Animacja postaci drewniana. Zlukajcie jak żołnierze schodzą po schodach. Zapowiadało się fajnie (nie wykluczone że klimat i fabuła mogą być okej) ale sam gameplay wygląda co najwyżej średnio:/ hehe, faktycznie smiechawa z tą animacją. Ogladalem gameplay'e i jestem zażenowany - cala ta gra to kopiuj/wklej Call of Duty! Mocy broni wogole nie czuc, grafa srednia na jeża... mogli Homefront wydac na wakacje, bo w konkurencji z Crysis 2, oraz KZ3 i BulletStorm to ta giera zwyczajnie nie ma racji bytu. Shit! Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 (edytowane) Nowy trailer: Sorki za post pod postem, ale mamy pierwszą ocenkę dla Homefront 9/10 od OPM3 Ładnie ;] http://www.ppe.pl/news-6214-Jest_pierwsza_ocena_dla_Homefront.html Edytowane 4 marca 2011 przez TakeshiX Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Oglądam sobie singla na YT i powiem że jestem pod wrażeniem. Akcja nieziemnska, dużo strzelania ale i akcje scryptowe są na poziomie COD ale bardziej realne że nie ma śmiechu z nich. Nie mogę się doczekać. Cytuj
Buła1988 6 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 (edytowane) Gra jest świetna tylko polskie napisy są bardzo źle dopasowane za szybko lecą i nie widać co kto mówi czasami.Fabuła jest naprawdę fajna i realia wojny są ukazane w świetny sposób.Polecam Edytowane 13 marca 2011 przez Buła1988 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi