Shunsui93 0 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Aktualnie przechodzę i muszę przyznać, że mimo iż nie jest ona zbyt znana, gameplay jest przyjemny, tak samo jak grafika i muzyka w tle Oczywiście na tą grę tak samo jak na inne gry Sengoku Basara, jak i na anime powstałe na ich podstawie, trzeba patrzeć z przymróżeniem oka Przekraczane są tu bowiem pewne granice absurdu, walka 6 katanami na raz, niszczenie kilku przeciwników na raz (w grze),kilkuset (w anime) Początkowo myslałem, że ta gra będzie czymś pokroju Dynasty Warriors Strikeforce, które wyjątkowo nie przypadło mi do gustu pod wieloma względami, pozytywnie się jednak zaskoczyłem, gdyż gra jest fajna, płynna, często dość trudna, dynamiczna Polecam pobierać/kupować w ciemno Cytuj
szawello 7 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 ja rowniez przechodze i bardzo mi sie podoba jesli ktos sadze ze jest to podobne do dynasty warriors to milo sie zaskoczy. Polecam naprawde. Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Tylko czy to wyszlo w usa/eu czy tylko jap jest? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Shunsui93, szawello - skad wzieliscie swoje japonskie kopie gier? Poleccie jakis dobry sklep z importami. Nie jestescie chyba,mam nadzieje,kieszonkowymi zlodziejami? Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 (edytowane) da sie w to wzglednie beztrosko pograc bez rozumienia krzaków? Edytowane 29 stycznia 2011 przez zduniacz Cytuj
Shunsui93 0 Opublikowano 24 lutego 2011 Autor Opublikowano 24 lutego 2011 Tak, nieznajomość krzaków praktycznie nie przeszkadza, menu i np kupowanie broni przed misją jest banalnie poste, w grze mamy tryb story, gdzie każda postać ma inne misje, a jest ich całkiem sporo (postaci), ilość misji ok 5,6 na postać, mamy również tryb w którym mamy do wyboru trzech wojowników, mających do wykonania 50 misji, zwykłe VS, w których wybieramy sobie oponentów (walczy 2-4 postaci) również możliwość grania z inną osobą przez Wi-fi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi