Marchi 19 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Dziś na PSS pojawiło się demo i masa dodatków. Co trochę mnie zaskoczyło, biorąc pod uwagę, że ta gra jawiła mi się jak exclusive na XBLA ... np. gamatrailers dalej tak ją klasyfikuje. Nie wiem, czy pelna wersja jest dostępna na PSS ? Jeśli tak to coś mnie ominęło. Grał ktoś, bo ja nawet dziś dem nie zdążyłem zassać. Jestem fanem karcianki, więc...nastawiam się. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 gralem i bylo bardzo marenie na psp jest homebrew'owa gierka wagic the gathering, jest o wiele lepsza, zalwaszcza ze mozna robic wlasne talie z masy dostepnych kart (zeby nie bylo za latwo karty trzeba kupić za wygraną kase), sama rozgrywka jest dosyc sprawna i wygodna, spedzilem przy niej sporo wieczorow na zasadzie "jeszcze tylko raz" a to cos na ps3 to jakas niewygodna padaka tak naprawde, w dodatku z dlugimi loadingami Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 23 grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 grudnia 2010 Ok, to czekamny na MtG: Tactics Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Ta gra nie jest exclusive'm na XBLA - na PC też jest. Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Ktoś ma ochotę na partyjke bo z moich znajomych nikt nie posiada Duels of the planeswalkers. Nawet mnie wciągnęła i GT5 poszło w odstawkę. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 (edytowane) Ta gra jest świetna dla osób leniwych i nie mających wcześniej styczności z karciankami. Na co komu zmienianie decków skoro dostępne starczają na ponad 50 godzin gry. Do tego ukazały się już 3 dodatki, które nie są drogie a też dostarczają drugie tyle lub nawet więcej zabawy. Tworzenie własnej talii jest trudne, czasochłonne i nużące dlatego też zrezygnowano z tego elementu. Po każdej wygranej walce dostajemy dodatkowe mocniejsze karty do talii, więc nie jest tak, że każdy gra tymi samymi kartami. Jest co robić. Edytowane 24 grudnia 2010 przez rkBrain Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 widocznie nie jestem lewniwy bo glowna przyjemnosc dla mnie w mtg to zrobienie wlasnej talii ktora jest w stanie wygrać Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 (edytowane) magicthegatheringtactics.com Mała niespodzianka (przynajmniej dla mnie). Na E3 była zapowiedź ale zupełnie mnie to ominęło. W Magic the Gathernig Tactics będzie można kupować i odsprzedawać karty. Gra ukaże się 18 stycznia na PC i w późniejszym terminie na PS3. Za wszystkim stoi SOE, więc gra nie pojawi się na Xbox360. Sama gra jest za darmo. Boostery będą chodzić po 4 dolary. Edytowane 7 stycznia 2011 przez rkBrain Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 ...e tam, wolę trzymać w ręku siedem prawdziwych papierowych kart i wykłócać się ze stojącym naprzeciwko typem o ciągłe łamanie zasad... Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Zeby byc uczciwym mogliby wprowadzic na zwyklych magicach (kartach) hologramy, dzieki ktorym konsola moglaby je odczytywac przez kamerke tak jak w Eye of Judgement. Takie rozwiazanie byloby najbardziej uczciwe - kupujac karty moznaby bylo grac w nie zarowno na konsoli, jak i w realu, uzywajac tej samej talii. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Premiera opóźniona: http://www.ppe.pl/news-5137-Magic_The_Gathering_Tactics_opoznione.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi