Daro^^ 653 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Witam interesują mnie tytuły z swietna stroną audio , tak żeby potestować dźwiek w DD Cytuj
deek 0 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 jak dla mnie demko Dead Space 2 jest świetnie udźwiękowione polecam. Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 28 grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 grudnia 2011 Witam sorry że odkupuje swój stary własny temat ale może ktoś zaproponuje jakieś tytuły ze świetną stroną audio, faktycznie dead space zarówno jedynka jak i dwójka prezentują fenomenalny poziom audio pograłem też w call of duty mw2 i batlefield bad company 2 i battlefield 3 ale żadna z tych gier nie dorównuję dead space, macie jeszcze jakieś propozycję ? platforma dowolna pc, xbox, ps3, tylko nie na wii Cytuj
Kaper 666 17 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 Wszystkie części Uncharted, God of War i masę innych, oczywiście wszystko podłączone pod kino domowe. Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 28 grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 grudnia 2011 Uncharted grałem we 2 części spoko , heavy rain nie miałem okazji God of War grałem świetne audio nawet z Lindą ,dzięki za propozycje Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 Jeśli chodzi o wykorzystanie DD to GT5, MGS4, Company of Heroes, Halo 3, Infamous. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 W Skyrimie jest spoko, no i FIFA 11 dawała radę. W 12 jakby jest trochę gorzej. I również ciekaw jestem innych propozycji bo przy niektórych grach, mam wrażenie że twórcy nie wykorzystali potencjału drzemiącego w moich głośniczkach Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 W BF3 przełącz dźwięk na "war tapes" Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 Rage ma genialnie rozłożony dźwięk. polecam Cytuj
relampagio 0 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Wiesz jeśli chodzi o dobry dźwięk to polecam zakup kabla optycznego (jeśli jest taka możliwość) i zagranie sobie w jakąś strzelankę bądź przygodówkę. Albo w coś gdzie naprawdę dużo się dzieje (nawet fantasy). Gdybyś miał ochotę tylko przetestować dźwięk, nie koniecznie przez grę to polecam film blu-ray Helikopter w ogniu / Black Hawk Down albo koncert na blu-ray'u typu Eminem albo Amy Winehouse (te 2 koncerty sam posiadam więc tylko te mogę ci polecić do testowania dźwięku bo o innych koncertach na bd nie mam pojęcia czy dają radę dźwiękowo czy nie ale stawiam, że tak ) Pozdro. Cytuj
snake pliskin 5 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Witam. Jeśli chodzi ci tylko o dzwięk DOLBY GIGITAL 5.1 to polecam grę na playstation 3 tytuł RAYMAN ORIGINS animka gra dzwięk klasa REFERENCYJNA oraz UNCHARTED DRAKE FORTUNE a także numer jeden gra do tej pory nie pobita dzwiękowo HEAVENLY SWORD gra bardzo WYMAGAJĄCA od sprzętu AUDIO oraz kolumn subwooferów najwyszej klasy. Pokaz możliwośći PS3 udzwiękowienie tej gry to poezja klasa H-END . Polecam także grę Crisis 2 Pozdrawiam 1 Cytuj
JuLeX 44 0 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 klasa referencyjna? hi-end przy konsoli?! Nie rób sobie jaj.. chyba, że masz kolumny ze wzmakiem za min. 20 000zł ,a do tego kable za 2000 i odpowiednią akustykę pomieszczenia, zależy też co rozumiesz przez pojęcie "Hi-End". Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Dolby Digital to juz troche przezytek, lepiej w DTS, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD z Blu-Ray. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi