Mati 6 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Tak wiec mam ok 1100zl, mam kompa stacjonarnego w domu, quada, karta 9800gy, 4 gb ramu, taki srednio dobry komp. Wszystkie gry chodza, filmy da sie ogladac, spelnia powierzona mu role w 100%. Potrzebuje czegos mobilnego, na uczelnie, wziac napisac/poprawic sprawko, zgrac na pendrive, wydrukowac. Sprawdzic maila, przegladnac neta, na nudniejszych wykladach pograc w jakies flashowki. Na uczelnie chodze z buta, 20-25min w jedna strone, laptop to jakies 3kg, do tego dochodzi picie, jedzenie, czasem od swieta jakis zeszyt, ponad 5kg bedzie a nie chce mi sie takich ciezarow dzwigac ;p Czasami tez przed/po na silownie musze skoczyc tak wiec cos mobilnego, porecznego do celow wyzej wymienionych. Kumpel polecil mi netbooki male, bo 10 cali przekatna, waga 1,2kg, powinny dac rade co sadzicie ? Na oku mam samsunga n150, jakies komentarze ?
Gość Oran Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 (edytowane) http://www.psxextrem...p/page__st__640 No i tam mi odpowiadali trochę, poza tym ja tak jak tam napisałem chyba kupiłem acera 255, 2gb ramu bez windy (ale se zainstalowalem) i z bateryjka 6 komorową za 925 zl bodaj. I jestem mega zadowolony ;] I tam niech ta dyskusja trwa /Stona Edytowane 24 grudnia 2010 przez Stona
Rekomendowane odpowiedzi