Skocz do zawartości

Postal 3 : Catharsis

Featured Replies

Opublikowano

Witam , słyszał coś ktoś o dokładnej dacie premiery ? Ja słyszałem ,że ma być w 2011 ale pewności nie ma i także na PS3 więc Super.Już nie mogę się doczekać a wy?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Im your worst nightmare
    Im your worst nightmare

Właśnie nie wiem więc was się pytam.Czytałem coś miesiąc temu na ps3 site ,że gra ma wyjść 1 kwietnia ale pewności nie ma . Ludzie , ale ona będzie za(pipi)ista , podobno będzie można przyłączyć się d

• Właśnie przez takie komentarze uważam, że niektórzy jednak powinni mieć zakaz choćby podchodzenia do gier <_<

Opublikowano

Ostatni news jaki znalazłem był z 2008 roku. Ta gra przypadkiem nie została skasowana albo przełożona na jakiś późniejszy termin?

Opublikowano
  • Autor

Właśnie nie wiem więc was się pytam.Czytałem coś miesiąc temu na ps3 site ,że gra ma wyjść 1 kwietnia ale pewności nie ma . Ludzie , ale ona będzie za(pipi)ista , podobno będzie można przyłączyć się do POLICJI i przejść tak całą grę hahah ! KOLEŚ w POLICJI hahahahahhahah !

Opublikowano

Właśnie nie wiem więc was się pytam.Czytałem coś miesiąc temu na ps3 site ,że gra ma wyjść 1 kwietnia ale pewności nie ma . Ludzie , ale ona będzie za(pipi)ista , podobno będzie można przyłączyć się do POLICJI i przejść tak całą grę hahah ! KOLEŚ w POLICJI hahahahahhahah !

Właśnie przez takie komentarze uważam, że niektórzy jednak powinni mieć zakaz choćby podchodzenia do gier <_<

Opublikowano

Przetsancie ploszyc nowych uzytkownikow na starcie. Imo to nie ma to jak nadziac kota na shotguna czy obsikac obywatela.

Opublikowano

DO POLICJI???????????????? RZARTUJESZ???!!?!?!?!? JAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!! ALE BENDZIE HECA!!!!!!!!!!!!!!!!!!111!!!1111!!!!!!1!1!1!!

Nie ma to jak założenie tematu z grą na podstawie własnych "widzi mi się". Gra wyjdzie gdzieś za 3 lata, a jak już mówiłem w 2012 koniec świata więc nie ma co się napalać.

Jest w ogóle jakiś trailer, teaser albo inny ser? Albo jakieś screeny ktoś może zapodać?

Opublikowano

Edytuj posty, bo przygode z forum zakończysz szybciej niż zacząłeś.

Tak btw. to fajnie by było pograć w "legendarnego" Postala na PS3... poprzednie części chociaż zeshizowane to były całkiem ciekawe.