Skocz do zawartości

Czego ci brakuje w grze...?

Featured Replies

Opublikowano

I tak pewnie jacyś obrońcy zwierząt sie oburzą i lipa z mordowania psów w GTA V.

Przed premierą RDR też były fale protestów (chociaż nie na taką skalę jak zazwyczaj) ale jakoś dało się "przepchać" grę bez cięć.

Najchętniej zobaczyłbym połączenie dwóch rozwiązań w temacie zwierząt. Polowanie jak w RDR i przechowywanie oraz trwałość żywności jak w MGS3:SE. Chodzi o to żeby zdobycz nie tylko sprzedać ale również przechowywać i np. upiec na rozpalonym ognisku.

W Fallout: New Vegas można sobie coś upolować i upiec lub na surowo zjeść

Nie wiem, nie grałem ale dobrze wiedzieć :)

• Odpowiedzi 50
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• klimat/tematyka:     +   sandboxowy gameplay:     :wub:   walic ta przezuta tematyke templariuszy, temat i tak jest groteskowy, cala zabawa z gry opiera sie glownie na zawartosci anim

• GTA 4 w ogóle jest słabe. Fajnie, że jest duże miasto i w ogóle cały klimat,ale tak naprawdę to tam nie ma nic do roboty, oprócz jeżdżenia furami i strzelaniem bez sensu do ludzi:/ Poza fabuła, która

• Gość Albert Wesker
    Gość Albert Wesker

W Dragon Age i Final Fantasy XIII brakuje mi cholernie jakiegoś charyzmatycznego głównego złego. W każdym legendarnym RPGu był taki. W Baldur`s Gate Sarevok i Irenicus, w FFVII Sephiroth itp. Bardzo t