Skocz do zawartości

OSTR - Jazz, Dwa, Trzy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Płyta wyszła, nikt nie komentuje, pewnie każdy zagrywa się w planszówkę <smaruje mordę dżemem>.

Jak dla mnie płyta jest słaba, miałem nadzieję, że OSTR pozytywnie zaskoczy, a niestety z każdym rokiem jest coraz gorzej.

Opublikowano

Druga cd wygląda jak normalna płytka ale jest po prostu zabawą. Są to krótkie numery, czasem zabawa dźwiękiem czasem beatbox no takie tymtyrymtym tym. Jest dAb, ŁDZ na ficie

Opublikowano (edytowane)

druga płyta to instrukcja do gry planszowej która jest dodawana do płyty. Szpiedzy tacy jak my to całkiem spoko kawałek poza nim znajdą siwe jeszcze ze trzy, ale reszta niestety słaba

Edytowane przez ShtaS
Opublikowano

A, ja OSTR'a słuchałem raczej tylko na fitach, ale od jakiegoś czasu zbieram się na kupno tabsko, ale jak usłyszałem singla, zobaczyłem jakie fajne wydanie ;) to postanowiłem że kupie i sprawdze, bd. to moja pierwsza płyta ostrego, na półce, i wql przesłuchana ;). BTW. Jakie płyty ostrego wq. was są najlepsze bo od pewnego czasu mam faze na niego i zasatnawiam się nad kupnem jakiegoś "klasyka" od niego ;) Tabasko.?

Opublikowano (edytowane)

Bardzo podoba mi się nowa płyta. Dobre podkłady, głos ostrego, samplowana fajna trąbka. Najbardziej cieszy mnie brak "chórków" na końcach wersów (czyli jakiś gim-blokersów dodających swoje debilne 3 grosze do zwrotek), co mnie irytowało na poprzednich płytach.

Edytowane przez totencham
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lubie OSTRego, ale ta płyta jest zwyczajnie słaba. Poza absolutnie wy(pipi)anym w kosmos bitem w "Co powiedzieć mam", nie znalazłem na krążku praktycznie żadnego interesującego numeru. Pozostaje wrócić do Tabasko i Jazz w wolnych chwilach.