Opublikowano 27 grudnia 201014 l Nadchodzi nowa plytka Fo... albo moze juz wyszla ; Anyway jeden kawalek... daje rade swietne teksty, bit nawet spoko, na bank lepszy niz w AiO... sie obada http://www.youtube.com/watch?v=e8MvYqbSRCQ
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l i tak jest lepszy od mesa Powinnas byc ze mna, ze mna powinnas byc <wesole nutki>
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l Strasznie się podniecam kawałkiem 'GPS'. Jest taki lajtowy, wakacyjny. Fokusowy po prostu. Zapuździć w ałcie, słonko, bajera, cziti cziti beng beng.
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l jak dla mnie prawie wszystkie kawalki na propsie, po premierze srogo katowalem plyte no ale ja fanem fokusa jestem nieprzerwanie od czasow pfk Edytowane 21 kwietnia 201113 l przez chaoz adrian
Opublikowano 15 lipca 201113 l Wczoraj kupiłem, tę płytkę i jestem naprawdę zadowolony. Wcześniej znałem fokusa z featuringów na płycie L.U.C'a (Planet Luc) i Rahima (Podróże Po Amplitudzie). Paktofoniki, ani Pokahontaz nigdy nie słuchałem, ale widzę, że muszę nadrobić zaległości. Gość ma naprawdę świetny głos do rapu .
Opublikowano 24 lipca 201113 l Fokus w formie - bełkot, jak zwykle, ciężki do zniesienia. Edytowane 24 lipca 201113 l przez komar737
Opublikowano 26 lipca 201113 l Za to bit Whitehouse kozacki (w 6ścian tak samo), a osobiście jego nawijkę nawet lubię.