gieroy22 41 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 Panowie jakieś cudy dzieją się na moim x'e. Zniknęły mi wszystkie pkt GS , nie mam swojego avatara choĆ jestem zalogowany na swoim profilu. Już wcześniej miałem inne problemy bo nie działały mi żadne gry z x'live i te instalowane z płyt. Wydaje mi się że po części to dysk wysiada ale GS chyba na nim się nie znajduje więc o co kaman ? :confused:
kubson 3 189 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 nie jestem pewien ale takie zerowanie konta jest w przypadku jak ms wylapie oszusta
easye 3 358 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 a jak sie zalogujesz na xbox.com to masz wynik gracza?
Gość majsterrPL Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 W sumie to podepnę się pod temat. Co mam zrobić, żeby na konsoli znów korzystać z profilu online, na którym mam już trochę punktów?
gieroy22 41 Opublikowano 28 grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 grudnia 2010 Rozwiązałem swój problem poprzez format dysku bo nie miałem już żadnych pomysłów, odzyskałem tag i wszystko ok Jestem niemal pewien że te śmieszne problemy to wina nowego dasha. Po aktualizacji zaczęło mi się wszystko sypać.
Hipolos 23 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) gieroy22 Ja mam bardzo podobny problem . U mnie to wyglada tak: po podłączeniu konsoli do sieci i aktualizacji(nowy dasch) zaczęły znikać mi punkty GS przy czym achivy są widoczne a w niektórych grach zniknęło mi jedno i drugie. W GEARS OF WAR zniknęło mi wszystko oprócz achiva i GS za ukończenie 5 misji, choć w grze mam wszystkie misje odblokowane jak po ukończeniu. Generalnie zrobiło mi sie tak tylko w starszych tytułach z końca listy profil działa jak należy. Mam pytanie: czy jak sformatuje dysk to odzyskam wszystko (sevy, osiągnięcia itd.) I jak to się odbywa: ściągam to z powrotem na dysk? podczas odzyskiwania TAGU gracza? Będę wdzięczny za pomoc. Edytowane 8 stycznia 2011 przez Hipolos
Colin 1 974 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 savy i zawartość się skasuje. chyba że skopiujesz na pendrive'a. odzyskiwanie taga to tylko odzyskiwanie konta i gamerscora. reszta leży na dysku.
Rekomendowane odpowiedzi