Daddy 4 216 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 ja uzywam tego pada z nowym krzyzakiem tylko ze srebnego, co tu duzo pisac krzyzak naprawde daje rade nie jest to super jak u konkurencji ale jak swego czasu gralem na nim w mortal kombat to kombosy wychodzily raczej bez pomylki ja uzywam tego pada z nowym krzyzakiem tylko ze srebnego, co tu duzo pisac krzyzak naprawde daje rade nie jest to super jak u konkurencji ale jak swego czasu gralem na nim w mortal kombat to kombosy wychodzily raczej bez pomylki kupiłem kilka dni temu tego limitowanego pada MS z nowym krzyżakiem (srebrny) i jest świetny, krzyżak faktycznie jest znacznie lepszy niż w zwykłych padach no i można go regulować, niewiele mu brakuje do tego w DS3, lekko zmienione wypukłości analogów również na plus. Wygląd to mistrzostwo świata, połączenie srebrnego, czarnego i chromowanych elementów wypadło rewelacyjnie, wygląda bardzo stylowo, jedynie szkoda że klapka od aku też nie jest srebrna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Kurczę, mam problem z padem Razer Onza Tournament Edition. Problem jest taki, że nie działa prawy spust. Tzn. po wciśnięciu go do końca, działa zaledwie na 50%, sprawdzałem w kalibratorze Windowsa, w F1 2012 nie da się zahamować macie może jakąś radę ? Da się to naprawić domowym sposobem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Onzy to szajs, rypie się chyba większość. Spusty albo nie działają po czasie, albo działają same. podobnie z gałkami może być. Możesz ewentualnie coś po bokach sprężyny wcisnąć/przykleić żeby się na boki nie wyginała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A tak btw ja mam problem ze spustem w msowym padzie mianowicie lewy się tak jakby blokuje w grach (np. przycelowanie w bf, grab w skate czy drybling w fifie) i musze kilka razy go klikać (co podczas grania online jest niesamowicie irytujące) żeby się tak jakby zrestartował. Macie jakiś pomysł co z nim zrobić (jest czysty). Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 prawda jest taka ze ciecia ceny konsoli od 2008 roku wprowadzila tez i zmiany w padach, wg mnie o prostu sa gorszej jakosci, skrzypia, maja tendencje ze sie nie centruje, tylko gdzies przycina, sa gry ktore na to bardzo sa uczulone i potrafi sam celownik biegac po ekranie, ja juz powymienialem sobie galki i po kilku meichach to samo w starych padach nie uswiadczylem takiej tandety... jedyne pytanie mozna zadac czy jest cos teraz na rynku lepszego co moze zastapic oryginalnego pada o dobrej jakosci i tej samej ergonomii... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yuhas 8 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Powiem tak, nie licząc kolorów (srebro mnie nie rusza, a jeśli chodzi o kolorowe to wolałbym mat) to te pady ze srebrnym krzyżakiem to mój ideał pada aktualnie:) Ten krzyżak jest naprawdę dobry. nawet jak czasem nim piszę (choć mam klawierkę, więc zwykle jej używam) to praktycznie nie zjeżdża mi na nie tę literkę co chciałem, a w zwykłym krzyżaku dzieje się to nagminnie. Nie rozumiem tylko czemu tego nie wprowadzili do każdego pada... Wolałbym mieć po prostu czarnego, ale z tym krzyżakiem własnie. Podsumowując - polecam bardzo ten zakup, zwłaszcza jak ktoś często gra w arkejdy (np. Hard Corps się genialnie gra tym krzyżakiem) albo w bijatyki i woli krzyżaka od gałki:) Dodatkowym atutem, o którym się rzadziej wspomina, jest trochę inne wykończenie gałek - jeszcze bardziej trzymają się dzięki temu palców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Odradzam ten pad, bardzo często sie psuje, zwłaszcza przez te pokrętła do zmiany czułości. Na poczatku jest OK ale później po miesiącu zaczynają być odchyły i lekkie ruszenie gałki u mnie powodowało samoistny ruch... Wymieniałem kilka razy co model szybciej sie psuł. Dodam że byly to wymiany na nowe modele więc problem leży w wadzie fabrycznej tych padów. Przerzuciłem sie na pada standardowego do X-a i działa super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uriziel 5 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 także nie polecam onzy, dwa razy mi się popsuła pierwsza po 2 miesiącach wymienili na nową w sklepie (awaria trigera nie reagował), w drugiej po 4 miechach od wymiany gałka lewa blokował się i cały czas schodziła na dół, po reklamacji sklep zwrócił kasę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Pad MLG na Amazon US ok. 320 zł, a w Europie ok. 460 zł XD http://www.amazon.co.uk/Mad-Catz-MLG-Controller-Xbox/dp/B0063BCQ1Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359245840&sr=8-1 Przecież to ok. 40% więcej, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Pad MLG na Amazon US ok. 320 zł, a w Europie ok. 460 zł XD http://www.amazon.co...59245840&sr=8-1 Przecież to ok. 40% więcej, heh. A ten pad faktycznie jest lepszy od oryg./stand. pada Microsoftu? - krzyżak jest lepszy?, a analogi stawiają większy opór i nie mają "martwej strefy"? Obawiam się o jego trwałość, jako że jest/może być "rozkładany". Na Allegro można go kupić za 359zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Pytanie - wczoraj z szafy wygrzebałem mojego starego przewodowego pada dawanego do X360 Core (zostawiłem sobie na pamiątkę) w celu pogrania w gierki na PC. Potem podłączyłem go do Xbox'a i pograłem trochę w Renegade Ops - pytanie czy te stare przewodowe pady mają mocniejsze silniczki? Mam porównanie do nowgo bezprzewodowego pada dawanego do x360 Slim 250GB (matowy) i ten nowy prawie w ogole się nie trzęsie za to stary przewodowy wariuje jak powalony za przeproszeniem. Chyba że coś uszkodzone jest w tym nowym, bezprzewodowym (?) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 możliwe że są mocniejsze - pad zasilany przez usb więc mogli nie bawić się w "oszczędzanie" energii sam to zauważyłem ale w przypadku pad xbox1 a x360 - padzik na kablu aż wyrywa się z rąk (nie raz zmniejszałem poziom wibry bo nie dało się tego trzymać w dłoniach) Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 133 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Idzie gdzies dostac pada do 360 w normalnej cenie? Na allegro widze tylko jakies podrobki a w sklepach nima Cytuj Odnośnik do komentarza
a_team 3 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Używane na allegro i OLX szukaj, ale i tak musisz zweryfikować, czy ktoś przypadkiem nie sprzedaje używanych podróbek :) Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 845 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Będzie archeologia, ale może ktoś miał ten problem W jednym z dwóch padów mam problem z koszyczkiem na baterie. Jak jest włożony do końca, to pad nie działa. Jak go włożę i trochę tylko wcisnę, ale tak, żeby zatrzask nie złapał, to działa cymesik. To na bank kwestia samego koszyka - przekładałem akumulatory i koszyk z pada do pada. Ki czort? To się w ogóle da rozebrać? Edit dla przyszłych pokoleń: koszyczek do wywalenia, trzeba nowy z allegro albo aliexpress. Edytowane 26 Marca przez ProstyHeker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi