Skocz do zawartości

Prezentacja maturalna.

Featured Replies

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Haha, widzę, że nie tylko ja świrowałem z reklamami. Ale tak to jest jak się nie czytało lektur- trzeba było się ratować czym popadnie :potter:   Ja bym zrobił replay swojej pracy, a mianowicie:

• No i jeszcze jedna rada, nie podązajcie mainstreamem

• Soplica - ks. Robak (Pan Tadeusz) "Treny" Kochanowskiego (za(pipi)iste!) Gustaw - Konrad (Dziady) Rodion Raskolnikow od Dostojewskiego

Opublikowano

-.- literówka, a swoją wypowiedzą wniosłeś tyle do tematu że szok....

Opublikowano

Dla ścisłości literówka jest wtedy kiedy nie zmienia znaczenia słowa. A tak btw edytowanie postów na które została udzielona odpowiedz to sk&^%$%^%$#@ i trolling.

Opublikowano

Nie, to było zamierzone działanie mające na celu uniknięcie kolejnych sprzeczek. I przyznaje --- POMYLIŁEM SIĘ !!

Opublikowano

:)

A jeszcze jedna rada dla maturzystów, jak już będziecie mieli napisaną pracę to wygłoście sobie ją w domu ze stoperem w ręku aby sprawdzić czy mieścicie się w ramie czasowej.

Opublikowano

Z tym się zgodzę jak najbardziej, ja niestety tak nie zrobiłem i miałem 5 minut lania wody ;)