waveform 5 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Chciałbym życzyć Wam wszystkim, osobom z którymi zarywam nocki na graniu i innym szczęśliwego nowego roku. Oby każdy osiągnął swoje założone cele, abyśmy wszyscy się dogadywali, aby scena Halo w PL była prężna i przyjacielsko nastawiona, byśmy pokazywali swoją wyższość poprzez grę, a nie wyzywając się (Piowolin i Misika - to do was skierowane, bo w(pipi)iliście mnie ;] ). Przy okazji życzę nam wielu imprez, tony zabawy, koksu, hajsu (smutne ale bez tego nie da się żyć) i AllInclusive. cockbites =] Cytuj
CSNier 1 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 (edytowane) I ja się przyłaczam do życzen, fajnych rozgrywek szybkich łączy i jak najmniej miskow z TF. Edytowane 31 grudnia 2010 przez CSNier Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 no spoko ja tez, wszystkiego naj fanatykom napie.rdalania!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi