Mordechay 680 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Chciałbym rozdzielić łącze na 2 kompy, niekoniecznie po równo, bo denerwuje mnie gdy gram przez sieć i nagle mam lagi przez to, że ktoś musi zobaczyć czy nikt nie zostawil mu komentarza na profilu fb/nk. W google nie znalazlem żadnego konkretnego poradnika, który jasno wyjasniłby jak tego dokonać, dlatego pytam tutaj. Mam internet netia 1.2 mb/s i router netgear g54 jakby bylo potrzebne. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Chciałbym rozdzielić łącze na 2 kompy, niekoniecznie po równo, bo denerwuje mnie gdy gram przez sieć i nagle mam lagi przez to, że ktoś musi zobaczyć czy nikt nie zostawil mu komentarza na profilu fb/nk. W google nie znalazlem żadnego konkretnego poradnika, który jasno wyjasniłby jak tego dokonać, dlatego pytam tutaj. Mam internet netia 1.2 mb/s i router netgear g54 jakby bylo potrzebne. Masz router z modemem adsl wiec musisz w nim wpisac swoj login i haslo, ktorym sie logujesz w Netii. W routerze nie masz opcji podzialu pasma, a nawet jakbys zrobil to programowo to po ograniczeniu predkosci na 2 kompie i tak ping by ci skakal wiec to nic nie da. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi