Skocz do zawartości

Jakie pierwsze Trophy / Achievment taki cały rok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pierwszy trofik w tym roku wpadł dość późno, bo pod koniec lutego, ale wygląda interesująco. Chyba trzeba częściej obstawiać lotka.

1sttrophy2020.png

• Haha 1
  • 1 rok później...
  • Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie jako pierwsze weszło takie osiągnięcie. Chociaż to dolne "krzepki staruszek" bardziej do mnie przemawia, ale jest z piątku czyli 31.12.

20220102_192705.jpg

Opublikowano
15 godzin temu, Boomcio napisał:

U mnie jako pierwsze weszło takie osiągnięcie. Chociaż to dolne "krzepki staruszek" bardziej do mnie przemawia, ale jest z piątku czyli 31.12.

20220102_192705.jpg

Kurde, szkoda że nie wpadło to co jest poniżej :nosacz3:

• Haha 5
Opublikowano

pdNTHys.jpg

fwVAasJ.jpg

Wymagające, czasochłonne i szalenie rzadkie, czyli ubicie najcięższego bossa w rewelacyjnym i trudnym dodatku "Karmazynowy Dwór" do kapitalnego "Darkest Dungeon". :diablo::drag:
Hrabina jest niełatwym przeciwnikiem, bowiem posiada ogrom punktów życia, jest szalenie szybka (kilka ruchów na naszą turę) i bije mocno.:mage:
Jakby tego było mało droga doń jest najdłuższą, najbardziej katorżniczą przeprawą w całej grze. :whoops:

• Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

:hi: Moje pierwsze :trophy_bronze: w 2023 odblokowane. Pole Position w Assetto Corsa, naznacza mnie mianem Real Racer :banderas:To by się nawet zgadzało, bo rok 2023 zamierzam spędzić głównie za kierownicą Fanateca :thumbsup:

Fl-X76-Vl-XEAAh3d-U.jpg

Fl-X76i-VXg-AA4-m-E.jpg

• Plusik 2