MEVEK 3 456 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia W dniu 4.01.2024 o 00:08, creatinfreak napisał: Zly znak. Ledwo sie rok zaczal a ty juz jedziesz z pasozytami Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Godzinę temu, MEVEK napisał: Zly znak. Ledwo sie rok zaczal a ty juz jedziesz z pasozytami Mam dwójkę dzieci i już prawie 7 lat z tym żyje 1 Cytuj
MEVEK 3 456 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia 10 godzin temu, creatinfreak napisał: Mam dwójkę dzieci i już prawie 7 lat z tym żyje Szanuje bardzo Ja do 4 roku sie męczyłem, potem juz poszło z górki Cytuj
Agent_Man 162 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Cały rok bicia po ryju wrogów jako Robo(ex)cop ? Może być Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Pierwsze trofeum w tym roku i pierwsza ukończona gra (Infamous: Seconda Son) Nie ma tu nic do oglądania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi