Skocz do zawartości

Plebania.

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze była brawurowa akcja odbijania dziwki z burdelu w wykonaniu Ryśka, instant klasyk.

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 9,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kto nie zna Plebani? W porównaniu z nią Klan i Na dobre i na złe wydają się sztucznymi bajeczkami dla dorosłych. W tym zacnym serialu mamy wszystko: miłość, sex( oczywiście po ślubie!), krew, pot i łz

• HOU HAVE FAILED

• Ja oglądam ten serial regularnie od dłuższego czasu . Btw, mieszkanko Tracza jest za(pipi)iste.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

TVP ogłosiło, że Plebania zostanie zakończona jeszcze w tym roku!

Zakładam, że skończy się zabiciem Tracza :( Szkoda trochę. Byłby szok, gdyby to zło wygrało w Plebanii.

Opublikowano

Zabicie Tracza jeszcze nie jest takie złe. Zawsze mogliby to zakończyć NAWRÓCENIEM Tracza i wtedy byłaby kaplica. Jakby ksiądz proboszcz wsadził mu obrzyn w gębę, rzucił jakiś tekst po łacinie z biblii i rozyebał mu łeb to mogłoby być nieźle.

Według mnie powinni zakończyć plebanię z hukiem np. Tracz wysadza pomnik w Świebodzinie :]

Opublikowano
  • Autor

Tracz wysadzi w powietrze kościół, zgwałcił babcię Józefinę, a na koniec wyjedzie za granicę- tak ja widzę finał Plebanii.

Opublikowano

Nie robiłbym sobie takich nadziei, po Zagubionych też spodziewano się epickiego finału. Chociaż oczywiście to trochę inny kaliber serialowy.

Opublikowano

Ja coś czuję, że podczas koncertu w podziemiach plebanii otworzy się portal do piekła i wszyscy zginą :(

To byłoby epickie

Opublikowano

ustawka na Woronicza?

bierzcie widły i pochodnie, nie damy się!

Opublikowano
  • Autor

Jak można zakończyć jeden z niewielu oryginalnych polskich seriali? Pewnie w to miejsce wrzucą jakiś syf na zagranicznej licencji :confused: Może i Plebania nie była dziełem wybitnym, ale przynajmniej była serialem naszym, swojskim!

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Przeciez o ile pamietam to byl najgorszy odcinek serialu. Wzruszony Tracz lamiacy sie oplatkiem? To byl skandal i spluniecie w twarz fanom serialu.

Opublikowano
  • Autor

Przeciez o ile pamietam to byl najgorszy odcinek serialu. Wzruszony Tracz lamiacy sie oplatkiem? To byl skandal i spluniecie w twarz fanom serialu.

True, najlepszy odcinek to ten, w którym Tracz razem z Osą ukradli figurę Chrystusa z grobu i Janusz tłumaczył ochroniarzowi przyczyny swojej walki z kościołem. Dobry poziom trzymały, też wszystkie epizody po tym jak gangster z Tulczyna dowiedział się, że jego ochroniarz jest tak naprawdę jego bratem.

Opublikowano

gangster z Tulczyna dowiedział się, że jego ochroniarz jest tak naprawdę jego bratem.

CO (pipi)A?!

On jest jego bratem? o.O

Ładny zonk XD

Opublikowano
  • Autor

gangster z Tulczyna dowiedział się, że jego ochroniarz jest tak naprawdę jego bratem.

CO (pipi)?!

On jest jego bratem? o.O

Ładny zonk XD

Ojciec Tracza zabawiał się z jedną ze swoich pracownic, czy coś w tym stylu i w ten sposób na świat przyszedł Osa.

Stona widać, że nie oglądasz uważnie :P

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Dzis ostatni odcinek Plebanii. Mam nadzieje, ze bedzie gruby final - Tracz wysadzajacy Tulczyn w powietrze albo cos.

Opublikowano
  • Autor

Niech ktoś streści potem odcinek, bo nie mam możliwości obejrzenia :/

Opublikowano

Lipa na maksa. Po prostu urwali serial w polowie, bez robienia odcinka podsumowujacego.

Ale i tak wyszlo sto razy lepiej niz zakonczenie Lost.

Opublikowano

Odcinek zakonczyl sie tym, ze

Jacek spadl z wozka, kiedy scigal sie z tym drugim inwalida (XD) o mozliwosc zaproszenia Wiki na randke

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie, spokojnie! Napiszemy petycję do TVP, zrobimy kilka manifestacji i serial przywrócą albo co najmniej nakręcą kontynuację w formie filmu.

Opublikowano

scena z wózkiem na poziomie tej z kartonami z m jak milosc:) full pro. I jeszcze komputerowy śnieg;]

Opublikowano

Tracz miał dobrą akcję z tym dzieciakiem i jego pracownicą. Badass jak nic, mały też dał radę. A tak to kompletnie do dupy zakończenie serialu, dno.

Opublikowano
  • Autor

Ku czci tego zacnego i ostatniego, oryginalnego( precz z zachodnimi licencjami!) serialu wrzuciłem sobie na avatarka, największego polskiego bandziora XXI wieku. Będzie mi smutno bez Plebanii :(