Opublikowano 9 stycznia 201114 l Jeszcze była brawurowa akcja odbijania dziwki z burdelu w wykonaniu Ryśka, instant klasyk.
Opublikowano 6 maja 201113 l TVP ogłosiło, że Plebania zostanie zakończona jeszcze w tym roku! Zakładam, że skończy się zabiciem Tracza Szkoda trochę. Byłby szok, gdyby to zło wygrało w Plebanii.
Opublikowano 6 maja 201113 l Zabicie Tracza jeszcze nie jest takie złe. Zawsze mogliby to zakończyć NAWRÓCENIEM Tracza i wtedy byłaby kaplica. Jakby ksiądz proboszcz wsadził mu obrzyn w gębę, rzucił jakiś tekst po łacinie z biblii i rozyebał mu łeb to mogłoby być nieźle. Według mnie powinni zakończyć plebanię z hukiem np. Tracz wysadza pomnik w Świebodzinie :]
Opublikowano 6 maja 201113 l Autor Tracz wysadzi w powietrze kościół, zgwałcił babcię Józefinę, a na koniec wyjedzie za granicę- tak ja widzę finał Plebanii.
Opublikowano 6 maja 201113 l Nie robiłbym sobie takich nadziei, po Zagubionych też spodziewano się epickiego finału. Chociaż oczywiście to trochę inny kaliber serialowy.
Opublikowano 6 maja 201113 l Ja coś czuję, że podczas koncertu w podziemiach plebanii otworzy się portal do piekła i wszyscy zginą To byłoby epickie
Opublikowano 6 maja 201113 l Autor Jak można zakończyć jeden z niewielu oryginalnych polskich seriali? Pewnie w to miejsce wrzucą jakiś syf na zagranicznej licencji :confused: Może i Plebania nie była dziełem wybitnym, ale przynajmniej była serialem naszym, swojskim! Edytowane 6 maja 201113 l przez szaden
Opublikowano 6 maja 201113 l Ja pamiętam wigilijny odcinek i nawet byłem pod wrażeniem - i nie mówię tego sarkastycznie.
Opublikowano 6 maja 201113 l Przeciez o ile pamietam to byl najgorszy odcinek serialu. Wzruszony Tracz lamiacy sie oplatkiem? To byl skandal i spluniecie w twarz fanom serialu.
Opublikowano 6 maja 201113 l Autor Przeciez o ile pamietam to byl najgorszy odcinek serialu. Wzruszony Tracz lamiacy sie oplatkiem? To byl skandal i spluniecie w twarz fanom serialu. True, najlepszy odcinek to ten, w którym Tracz razem z Osą ukradli figurę Chrystusa z grobu i Janusz tłumaczył ochroniarzowi przyczyny swojej walki z kościołem. Dobry poziom trzymały, też wszystkie epizody po tym jak gangster z Tulczyna dowiedział się, że jego ochroniarz jest tak naprawdę jego bratem.
Opublikowano 6 maja 201113 l gangster z Tulczyna dowiedział się, że jego ochroniarz jest tak naprawdę jego bratem. CO (pipi)A?! On jest jego bratem? o.O Ładny zonk XD
Opublikowano 6 maja 201113 l Autor gangster z Tulczyna dowiedział się, że jego ochroniarz jest tak naprawdę jego bratem. CO (pipi)?! On jest jego bratem? o.O Ładny zonk XD Ojciec Tracza zabawiał się z jedną ze swoich pracownic, czy coś w tym stylu i w ten sposób na świat przyszedł Osa. Stona widać, że nie oglądasz uważnie
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Dzis ostatni odcinek Plebanii. Mam nadzieje, ze bedzie gruby final - Tracz wysadzajacy Tulczyn w powietrze albo cos.
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Autor Niech ktoś streści potem odcinek, bo nie mam możliwości obejrzenia
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Lipa na maksa. Po prostu urwali serial w polowie, bez robienia odcinka podsumowujacego. Ale i tak wyszlo sto razy lepiej niz zakonczenie Lost.
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Odcinek zakonczyl sie tym, ze Jacek spadl z wozka, kiedy scigal sie z tym drugim inwalida (XD) o mozliwosc zaproszenia Wiki na randke
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Autor Spokojnie, spokojnie! Napiszemy petycję do TVP, zrobimy kilka manifestacji i serial przywrócą albo co najmniej nakręcą kontynuację w formie filmu.
Opublikowano 27 stycznia 201213 l scena z wózkiem na poziomie tej z kartonami z m jak milosc:) full pro. I jeszcze komputerowy śnieg;]
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Tracz miał dobrą akcję z tym dzieciakiem i jego pracownicą. Badass jak nic, mały też dał radę. A tak to kompletnie do dupy zakończenie serialu, dno.
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Autor Ku czci tego zacnego i ostatniego, oryginalnego( precz z zachodnimi licencjami!) serialu wrzuciłem sobie na avatarka, największego polskiego bandziora XXI wieku. Będzie mi smutno bez Plebanii