Skocz do zawartości

Sucker Punch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też chciałem założyć taki temat ale mnie wyprzedziłeś :) Czekam na ten film z wywieszonym ozorem bo liczę, że Snyder nie zawiedzie. Ciekawi mnie tylko kiedy film będzie w polskich kinach bo na razie cisza.

Opublikowano

1 trailer narobił smaka, ale drugi sprowadził na ziemie. Takie 6 moze 7/10 sie zapowiada.

Nie oceniaj filmu po zwiastunie...

Nie mówię, że to będzie film 10/10 bo może być całkiem na odwrót ale to tak jakby oceniać płytę lub książkę po okładce. Jak w każdym razie trzymam kciuki jak cholera. :)

Opublikowano
Obudziliscie sie z tym filmem

Ja czekam odkąd pojawił się pierwszy trailer , wcześniej nie było tematu.Zresztą po obu trailerach nietrudno wywnioskować że w sferze audiowizualnej to będzie miazga, a mając w pamięci Watchmen liczę też na dobry scenariusz.

Gość _Milan_
Opublikowano

no niestety zapowiada sie amerykanski casshern, jakies 6/10, wizulia znudza po 20 minuitach, no ale to jedyny film na horyzoncie na ktory bedzie warto isc do kina.

Gość _Milan_
Opublikowano

no no ale transformersy to jeszcze trzeba czekac, spokojnie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Filmy Snydera zawsze bardzo mi się podobają.wink.gif Bardzo dobre "300", potem jeszcze lepsi "Strażnicy". W dodatku zakręcone zwiastuny. Spodziewam się, że ten film będzie naprawdę ostrą jazdą bez trzymanki. Jeden z bardziej oczekiwanych przeze mnie filmów, i to nie tylko najbliższych miesięcy.biggrin.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ta Babydoll z pierwszego postera zasługuje na klapsa.Jak patrzę na te trailery i plakaty to marzy mi się jakiś slasher na podstawie filmu w klimatach DMC/Bayonetta/Heavenly Sword.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Patrzę tak na te plakaty i nie jestem do końca przekonany, czy to aby nie będzie film XXX.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...