gigant84 2 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Temat ten założyłem dlatego, bo wiele osób skarży się na łatwe zwycięstwa w GT5. Główne czynniki to zbyt dobry samochód lub zbyt duży tuning danego auta, którym startujemy w wyścigu. Proponuję aby każdy z was wrzucał tu samochody którymi można naprawdę powalczyć w danym wyścigu. Żeby sie bałagan nie zrobił proponuję system: Nazwa wyścigu Marka samochodu Tuning-ważne by napisać do ilu koni tuningujemy dany samochód, jakie zmiany zostały dokonane. Cytuj
Gregorini 0 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 mam pytanie, czy któryś z bolidów ferrari wejdzie na wyścigi formuły gran turismo? Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Nie, Ferrari nadają się tylko do treningu i robienia fotek. Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 potrzebuję pomocy jakie autko do wyścigu: Historic Racing Cup (Lv16) - Cote d' Azur próbowałem juz róznych i maksymalnie 3 miejsce mam wystarczy w jeden zakret wejsc źle i odrazu te odkurzacze mnie wyprzedzają próbowałem ferrari p40 z 67 i nic 20 000 000 mnie kosztowalo Cytuj
beny1987 2 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 potrzebuję pomocy jakie autko do wyścigu: Historic Racing Cup (Lv16) - Cote d' Azur próbowałem juz róznych i maksymalnie 3 miejsce mam wystarczy w jeden zakret wejsc źle i odrazu te odkurzacze mnie wyprzedzają próbowałem ferrari p40 z 67 i nic 20 000 000 mnie kosztowalo Spróbuj wjechać pod tekstury. Cytuj
goku-6532 0 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) Do Historic Racing Cup najlepsza jest chyba Toyota 7 Race Car '70. Mozna ja wygrac w B-Spec w "Like The Wind" nie jest latwo Ja wygralem Formula GT. Natomiast co do HRC i Toyoty 7 to mozna z latwoscia nią wygrac ten wyscig Oczywiście z lekka "nutka" tuningu w postaci 2 i 3 poziomu turbiny, do tego kupilem opony wyscigowe miekkie za 36 kafla Edytowane 27 stycznia 2011 przez goku-6532 Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Tak jak napisałem wcześniej - Cobra po maksymalnym tuningu spokojnie da radę. Na dwóch pierwszych zakrętach wyprzedzisz wszystkich, a dalej tylko blokujesz, co akurat na Lazurowym Wybrzeżu trudne nie jest. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 mam problem z turniejem z f1 mam zwykla f1 gran turismo nie dalem rady sa dwa bolidy ferrari jeden za 10 mln drugi za 12mln ktory kupic czy sa silniejsze od mojej f1 gran turismo ??? Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Do tych zawodów dopuszczone są tylko formuły Gran Turismo. Możesz poszukać ustawień skrzyni biegów [prędkość maksymalna/akceleracja] pod każdą z tras na tych zawodach i powinno pójść prościej. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 spoko thx za pomoc. najgorsze jest to ze ciezko jest mi opanowac bolid przy braniu zakretow...masakra. Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Do tych zawodów dopuszczone są tylko formuły Gran Turismo. Możesz poszukać ustawień skrzyni biegów [prędkość maksymalna/akceleracja] pod każdą z tras na tych zawodach i powinno pójść prościej. jak sie komuś uda znaleźćustawienia do bolidu na te wyscigi F1 niech napisze Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 ... ehh ciężko wpisać w google "FORMULA GT SETINGS" ? Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 potrzebuję pomocy jakie autko do wyścigu: Historic Racing Cup (Lv16) - Cote d' Azur próbowałem juz róznych i maksymalnie 3 miejsce mam wystarczy w jeden zakret wejsc źle i odrazu te odkurzacze mnie wyprzedzają próbowałem ferrari p40 z 67 i nic 20 000 000 mnie kosztowalo na pierwszy wyscig spokojnie starczy camaro po modyfikacji wyscigowej. natomiast w drugim wyscigu countach po pelnym tuningu i skrzyni ustawionej tak, aby do pierwszego zakretu podchodzic juz z pozycji lidera i tylko blokowac reszte, co jak juz ktos wczesniej napisal, na lazurowym nie jest wielka sztuka Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Do tych zawodów dopuszczone są tylko formuły Gran Turismo. Możesz poszukać ustawień skrzyni biegów [prędkość maksymalna/akceleracja] pod każdą z tras na tych zawodach i powinno pójść prościej. jak sie komuś uda znaleźćustawienia do bolidu na te wyscigi F1 niech napisze Jak nie dajesz rady, włącz wychodzenie z poślizgu. Ustawienia znajdziesz np. na GameFaqs i GTPlanet. Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 polecam wszystkim: http://www.gt5-tuning.com/index.php?title=Main_Page Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi