czejenix 6 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Przeciwnikow malo i walka w kolko to samo..ale za to mozna ogladac naprawde konkretne graficzke. W sumie gra sie przyjemnie, od taka gra zeby wlaczyc na godzinke:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Wczoraj pograłem tak ok. 1,5h i nawet mi się podoba. System walki prosty do opanowania i całkiem przyjemny. Szkoda tylko, że finishery nawet jeśli zdarzy się wcisnąć nie ten przycisk to i tak wykonują się z automatu. Nie wiem czy da się to gdzieś wyłączyć. Fabuła, grafika na duży plus. PS4 ma swoje Order a One ma właśnie Ryse. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Słyszałem, że graficznie gra gniecie. Sama gra jest do wyrwania za 50zł na internecie (kod), więc skuszę się nad dniach Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No grafa jest naprawdę konkretna - w końcu to CryEngine, więc jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Sam się zastanawiałem, ale gra jest dla mnie za krótka na wydanie 50zł. ponoc nie daje nawet 10h rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Kupiłem kiedyś na promocji na XBL za cos ok 50 zł i była bardzo fajna. Grafika to nadal top generacji, gameplay jest dość płytki i prosty ale w krótkich posiedzeniach bardzo fajna. Nawet scenariusz chwilami może być interesujący. Brakuje takich gier na X1 więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Sam się zastanawiałem, ale gra jest dla mnie za krótka na wydanie 50zł. ponoc nie daje nawet 10h rozgrywki. A która obecnie gra o korytarzowej konstrukcji poziomów daje tyle godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Wszystko poza ubishitem ? Ukończyłem teraz Diablo 3 w 25h, ale praktycznie teraz codopiero mi się odblokował tryb przygody, więc jeszcze sporo czasu spędze w grze. Każdy z FF kończe w 20-40h a taki FF8/12/13 w 100H. Tak więc wydawanie kasy na grę, którą ukończę w tym samym dniu, w którym ją zacznę jest dla mnie nie porozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Jak Ryse to tylko pudelko panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 grałem chwilę na pc, ledwo co na 720p przy 30 fpsach ale się dało Nawet przyjemnie się grało, może dadzą w gwG ;3 kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Jak Ryse to tylko pudelko panowie. Coś więcej? Legendary w folii jest do wyrwania za 100zł. Jeśli są tam jakieś barachła to wolę przycebulić i kupić wersję cyfrową za połowę ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Nie wiem co jest w DLC ale sama gre radzil bym wyrwac za 50 zl w pudelku. W ogole to nie macie nic innego do ogrania ze polujecie na tego sredniaka? Edytowane 17 Lipca 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 To tytuł startowy. Podobno bardzo miodny i wyglądający obłędnie. Kilka godzin fajnego, liniowego gameplayu, okraszonego piękną grafiką? Dodatkowo wszystko spowite dymem z lonta? Ja to kupuję. W życiu za pełną cenę, są jakieś granice ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Gra faktycznie potrafi wyglądać obłędnie. Zrobiłem nawet kiedyś film w upload studio http://xboxdvr.com/gamer/marbel007/video/3412020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 W ogole to nie macie nic innego do ogrania ze polujecie na tego sredniaka? Też mnie to zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Nie przesadzajcie. Całkiem sympatyczna gra jak ktoś lubi takie klimaty. No i graficznie to nadal czołówka nowej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 A z dźwiękiem 5.1 to już w ogóle mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Rowniez milo wspominam rozrywke. Na multi dobilem do 100 lvl i dobrze siekalo sie barbarzyncow. Nie wiem skad sie wziely az tak niskie oceny. Z checia zobaczylbym jakas kontynuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 ploty że na sierpień w gwg może być Ryse - jak ktoś planuje zakup niech poczeka z tydzień może przyoszczędzi pare groszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ten zestaw na X360 Jeśli z tym Ryse to prawda to zapowiada się świetny sierpień. Rare Replay + Ryse + GoW, będzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 W sumie spoko, chętnie bym wrócił na arenę w multi fajnie jakby to była prawda bedzie mega mocny sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Właśnie lecą napusy końcowe. Relaksik pimiędzy śniadaniem, a obiadem świątecznym Oczekiwałem prosetej napierd alanki z mega grafiką i to dostałem ale no właśnie ale miło zaskoczyłem się fajną historią, naprawdę dobrze opowiedzianą jak na gierkę, a na pewno jak na gierkę z tego gatunku. Ponadto główny bohater to mega postać, dawno nie poczułem takiego eszacunku/esympati. Chciało się grać dakej choćby dla tych elemenrów. Fakt gierka jest krótka ale przez to idzie wytrzymać tą prostotę i schematyczność. Aha przechodziłem ją po jeden rodział na dzień tak jak polecają w reckach i przez to w ogóle mnie nie wymęczyła. Co do grafy to piękna sprawa. Epickie widoki, wspaniały Rzym ale nie tylko, jest różnorodność, do tego świetne twarze. Dla mnie obok Orderka najładniejsza gra na konsolę. Spokojnie migę dać 7/10 Jak ktoś chętny zapraszam na PT. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ja oceniam oczko nizej,ale nie gralem po jednym chapterze wiec bylo dosyc nudno i meczaco juz po godzinie grania. Taki odpwiednik Ordera na Łanie,ale czasy w ktorych sie dzieje i ogolnie historyjka,oprawa A/V daje rade ale to zdecydowanie za malo. Grafa prawdziwy nextgen,ale tez ziarno bylo obecne jak przy Orderze. Koncowe etapy byly fajne i klimatyczne,ale jednak monotonia,powtarzalnosc(mordy,animacje) i slaby system walki przy ktorym nie musisz nic wciskac zeby wykonac egzekucje przewazyly szale. Jak ogarna kiedys w potencjalnej kontynuacji gameplay to moze wyjsc cos dobrego,ale wypadaloby zeby ktos inny przejal prawa do marki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Szkoda, że Ryse: Son of Rome jest tylko po angielsku, mogli się pokusić chociaż o polskie napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Eeee nie no tam jest mega prosty ten anglik. Nawet ja człowiek kaken schaft grałem z napisami eng, a nie DE i zrozumiałem z 80-90% dialogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi