Szymek 1 048 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Spodziewalem sie ze wlacze i wylacze. A tu sie okazuje ze walczy mi sie fajniej niz w takim AC O, grafika nawet nawet, animacje wporzo. No jest sympatycznie. Dzis skoncze z przyjemnoscia. Podoba mi sie praca kamary (zarowno w cutscenkach jaki gameplayu). Moze jestem prosty czlowiek ale zagralbym w dwojke. Troszke dluzsza Cytuj Odnośnik do komentarza
teamdox 64 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Wczoraj wieczorem ukończyłem, chociaż powiem Wam że włączyłem go bez przekonania, ale bawiłem się bardzo dobrze. Potrzebowałem takiej liniowej napażanki, finiszery bardzo efektowne, walka w moim odczuciu super i czuć było moc w mieczach. Wejście na arenę w Koloseum od razu przypomina scenę z Gladiatora. Graficznie dalej wygląda przyzwoicie. Jedynie przyczepić się mogę miejscami do niewidzialnych ścian i braku możliwości powrotów do pewnych pomieszczeń. W ostatniej misji miałem przypadek że miałem korytarz i z prawej strony do rozwalenia furtkę, byłem przekonany że furtka do właściwa droga, a chciałem poszukać znajdźki, kiedy przeskoczyłem belkę okazało się że to właściwa droga, checkpoint i nie mogłem się wrócić z powrotem żeby wziąć znajdźkę która na pewno tam była. Poza tym świetna zabawa, długość myślę że w sam raz. Przyzwoite 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Fajna nawet gierka ale widzę że trzeba dawkować, po dwóch chapterach mi starczy na dziś chyba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Samo ukończenie szybko leci, jak chcesz osiągnięcia wbić... idzie pawia puścić. Ja to przechodziłem już na pamięć potem. Ale w pewnym momencie olałem te debilne granie dla pkt. Gry broniłem od początku, bo w swojej prostocie dawała frajdę, wyglądała nieziemsko na premierze Xbox One. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 6 września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 września 2021 8 godzin temu, iluck85 napisał: jak chcesz osiągnięcia wbić... idzie pawia puścić. Ja na szczęście nie chory no fajna prosta gierka tylko z czasem się nudzi klepanie tego samego dlatego trzeba po trochu. Bo widowiskowo to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yoshu 117 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Guidy mówią, że calak w tej grze to 30-35h licząc z singlem. Poszukaj na necie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 Skończyłem, całkiem fajny szpil, też z początku wydawał mi się samograjem ale zaczął się rozkręcać, ależ musiało to na premierę się prezentować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 Kurła, ostatnio słyszałem same pochlebne rzeczy o tej grze aż sam miałem ochotę zagrać. Ile w skali samograja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Kurła, ostatnio słyszałem same pochlebne rzeczy o tej grze aż sam miałem ochotę zagrać. Ile w skali samograja? Jest liniowa do bólu i korytarzowa jeżeli to pasuje to fabuła poprowadzi przez fajne momenty Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 bardzo fajne tech demo za swego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 Dla mnie straszny średniak, męczyłem się fizycznie grając w ten tytuł i nawet pomimo faktu że można go skończyć w 5-6 godzin, to musiałem sobie go dawkować po jednym levelu dziennie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 428 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 2 minuty temu, Labtec napisał: bardzo fajne tech demo za swego czasu Ale pomimo tego system walki był całkiem ciekawy plus multum udoskonaleń, do tego znajdzkiek pełno Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 Fajny i efektowny korytarzyk o wyjebistej grafice. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 Dokaldnie tak jak pan Shogo napisał, multi tez było spoko mnie gierka kupiła klimatem, brutalnością i tym ze była korytarzem do bólu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 Po zawaleniu rynku wszelakimi open worldami taki korytarzyk od czasu do czasu jest niczym balsam po goleniu maszynką polsilver Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 21 września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 września 2021 Ja się odbiłem, gra mocno się zestarzał już i jest jakaś taka drętwa do tego ta kiepska reżyseria. Wszystko to bardziej zniechęca niż zachęca no ale może kiedyś dam drugą szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 2 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2021 Ja przeszedłem, daje 6/10: takie 5h odmozdzenia, dawkowalem to w bardzo krótkich sesjach. Jakby działało Quick resume pewnie przeszedłbym wcześniej. Było pare fajnych akcji i lubię klimat starożytności, wiec to podnosi ocenę oczko wyzej. Niestety gra jest monotonna, nie robimy nic oprócz sieki albo naparzaniu z jakiś starożytnych machin jak z karabinu. Fabuła to totalna sztampa. Za free w gp można sprawdzić;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2022 pewnie przypadek z tym screenem z Ryse Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 044 Opublikowano 23 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2022 Fajnie jakby wyszła dwójka. Ryse ograłem dopiero w zeszłym roku i mi się podobało. Dobra odskocznia od innych gier i elegancka grafika nawet dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 23 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2022 Na premiere robiło robotę, mimo ograniczenia- brak pełnej swobody, to gierka przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 23 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2022 Tam się szło tylko do przodu jak w Crashu i tłukło wrogów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi