Nemesis 1 269 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Ryse jest mega. Graficznie to absolutne top generacji (wciąż!). Fabularnie jest bardzo dobrze i historia trzyma poziom do końca. Gameplay bardzo przyjemny i prosty do nauczenia się. Właśnie przechodzę grę po raz drugi i wciąż jest grywalna. I te efektowne finishery. Jak ktoś lubi te klimaty to brać i grać, zwłaszcza że gra jest śmiesznie tania. 2 Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano 26 grudnia 2015 Opublikowano 26 grudnia 2015 Czekam aż rzuca w GwG Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Pograłem chwile, grafika [ na pc ] ryje beret. Czasy w ktorych dzieje sie gra zawsze mnie jarały. No ale sama rozgrywka dosc nudna, pierwsze co mi na mysl przyszlo grajac w Ryse, to The Order. Za 30zl spoko, ale na premiere to bym tego nie wzial. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 A ja cierpliwie czekam aż wyląduje w ofercie GWG na XO ale w końcu się chyba nie doczekam i gra mi po prostu ucieknie bo czasu nie ma a tutaj te ciągłe premiery. Jak żyć, jak grać! Cytuj
Folion 46 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 No właśnie rzecz w tym, że najpewniej nieprędko o ile w ogóle! :-< Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 W Ryse jest multiplayer lokalny ? Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 W Ryse jest multiplayer lokalny ? 3tyg później ale lepiej późno niż wcale....Jest tylko multi na 2ch poprzez xbl. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 Po ukończeniu gry można wybierać rozdziały i wracać do nich? Cytuj
Paolo de Vesir 9 164 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 Tak. 1 Cytuj
Folion 46 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Będę celował w 100% w osiągnięciach. Macie jakieś porady przez rozpoczęciem? Są jakieś zbugowane osiągnięcia albo na coś trzeba od początku zwrócić szczególną uwagę? Calak z serii przyjemnych czy bezsensownych? Z góry dzięki za odpowiedzi osób posiadających magiczne 100%. :-) Cytuj
Folion 46 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 True achievements Wyobraź sobie, że znam serwis True achievements. Nie pomogłeś mi. Rzecz w tym, że nie chciałbym trafić na spoiler a o to bardzo łatwo przy czytaniu listy niektórych osiągnięć. Zależy mi po prostu na podstawowych informacjach - czy muszę grę przechodzić więcej niż raz, czy ma znaczenie poziom trudności, czy starać się jakąś czynność wykonywać częściej podczas normalnej rozgrywki żeby do minimum ograniczyć jej boost'owanie, ewentualnie glitche, bugi i inne bóle dupy. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 (edytowane) nie grałem ale pomogę. Musisz przejśc 2 razy minimum. Poziom trudności Legendary odblokowuje się po przejściu gry na jakimkolwiek innym poziomie trudności. Są achievementy za przejście na easy i średnim ale są też takie za przejście na legendary Edytowane 3 kwietnia 2017 przez blantman 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 True achievements Wyobraź sobie, że znam serwis True achievements. Nie pomogłeś mi. Rzecz w tym, że nie chciałbym trafić na spoiler a o to bardzo łatwo przy czytaniu listy niektórych osiągnięć. Zależy mi po prostu na podstawowych informacjach - czy muszę grę przechodzić więcej niż raz, czy ma znaczenie poziom trudności, czy starać się jakąś czynność wykonywać częściej podczas normalnej rozgrywki żeby do minimum ograniczyć jej boost'owanie, ewentualnie glitche, bugi i inne bóle dupy. a to juz nie mozna po prostu przejśc gry? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Ale na True achievements już przed lista acziwkow jest lista ile ich jest i jest napisane XX missable achievements. Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Ja polecam od razu wybrać najwyższy możliwy poziom trudności, dlatego ze wg mnie po opanowaniu systemu kontr i odpychania tarcza gierką jest w miarę prosta do opanowania. Obecnie jestem w 4 misji i bawię sie całkiem nieźle, fajny jest system egzekucji gdzie załącza sie Motion blur w tle i w zwolnionym tępie wykonujemy kolejne ciecia:) Generalnie jedyny moj zarzut to jakby za mało wykończeń i generalnie czuć trochę monotonii przez cały ten system walki. Wg mnie tytuł trzeba sobie dawkować pomiędzy innymi sztosami. 1 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 No według mnie to straszna czerstwa jest ta gra, prezentuję sie wybornie ale ten system walki xD widać, ze gra miała byc pierwotnie pod kinecta Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 a co jest z nim nie tak? Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 xD to pytanie na serio? w sumie gra fajna ale faktycznie strasznie monotonna a jestem chyba w 3 chapterze. Na plus grafika bo mimo kilku lat na karku to jest ok. Cytuj
MaZZeo 14 202 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Jedna zasada - grajcie jeden rozdział dziennie. Wtedy gra zyskuje :P 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 więc? co z tymi walkami jest nie tak bo xdddd to trochę mało wyjaśnia Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 No panie, walisz jednym przyciskiem z miecza, drugim z tarczy po kilku szlagach masz egzekucję z zaznaczonym na kolorowo przeciwnikiem w zwolnionym tempie jak dla dauna xD Kaplica. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Fani Batmana się odnajdą ;) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Żeby to jeszcze miało plastyczności i głębię systemu z batmana to bym grał z bananem na ustach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi