schabek 5 348 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 http://www.ps3site.pl/wyswietlacz-3d-od-sony/61243/#more-61243 Z miłą chęcią bym takie coś przyjął. Fajna alternatywa dla kogoś kogo nie stać na TV 3D. Tym bardziej że w tych wyświetlaczo-okularach nie widzimy nic poza grą co pozwoli na jeszcze większe wczucie się w klimat Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 jeśli nie stac cie na tv 3d to tym bardziej na takie okulary wątpię by to kosztowało mniej niz taki telewizor chyba ze za 20 lat i bedzie wyparte przez inna technologie. dla mnie Fail. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 podbijam temat...czy ktos ma moze takie okulary?? niekoniecznie sony.....bardzo mnie ten temat interesuje bo myslalem o tv 3d ale nie mam serca ruszyc mojej starej plazmy panasa ktora nadal oferuje mi kozacki obraz full HD...a miejsca na 2tv nie mam:(... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi