Opublikowano 6 stycznia 201114 l http://www.ps3site.pl/wyswietlacz-3d-od-sony/61243/#more-61243 Z miłą chęcią bym takie coś przyjął. Fajna alternatywa dla kogoś kogo nie stać na TV 3D. Tym bardziej że w tych wyświetlaczo-okularach nie widzimy nic poza grą co pozwoli na jeszcze większe wczucie się w klimat
Opublikowano 6 stycznia 201114 l jeśli nie stac cie na tv 3d to tym bardziej na takie okulary wątpię by to kosztowało mniej niz taki telewizor chyba ze za 20 lat i bedzie wyparte przez inna technologie. dla mnie Fail.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l podbijam temat...czy ktos ma moze takie okulary?? niekoniecznie sony.....bardzo mnie ten temat interesuje bo myslalem o tv 3d ale nie mam serca ruszyc mojej starej plazmy panasa ktora nadal oferuje mi kozacki obraz full HD...a miejsca na 2tv nie mam:(...