Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Dlaczego uważasz, że jest trudniej? Ja przeszedłem grę kilka razy sam i kilka razy w coopie. Moim zdaniem w dwójkę jest łatwiej - dwie giwery, dwa razy więcej "rzucajek", a wrogów tyle samo. jedyną trudnością jest zgranie. jesli partner jest ogarnięty to rozgrywka jest znacznie łatwiejsza.
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Dokładnie, to + dodane w patchach ułatwienia w postaci dłużej nie znikającej amunicji, oraz nie znikających apteczek, ale o tym już kiedyś pisałem.
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Ja zrobiłem wszystko z ziomem, który ogarniał równie dobrze jak ja, więc problemów większych nie było raczej z niczym. Niestety wcześniej próbowałem z gorszym graczem i nie było opcji, żeby przejść ostatni checkpoint w 10ch na morbidzie. Po zrobieniu platyny grałem sam i doszedłem do wniosku, że jak się ma partnera który gra niewiele gorzej od ciebie, to i tak zrobi to kolosalną różnicę na ostatnim checkpoincie 7 i 10 chapteru. Grając samemu (czyt. grając dobrze samemu) nie ma opcji, żeby tej gry nie zrobić na morbidzie. Edytowane 19 sierpnia 201113 l przez mashter
Opublikowano 9 września 201113 l Witam. Czy byłby ktoś chętny na co-op na przedostatnim poziomie trudności. Utknąłem i sam niemogę dać rady, a brakuje mi trofika do platynki.
Opublikowano 2 października 201113 l A mi coś nie przyznało trofeum za średnią ponad 100 zombiaków na koniec rundy. Doszedłem do końca rundy z licznikiem ponad 120 a trofeum nie wpadło. A ten multifrag i punkty nad zombiakami powinny być od początku w grze.
Opublikowano 2 października 201113 l A mi coś nie przyznało trofeum za średnią ponad 100 zombiaków na koniec rundy. Doszedłem do końca rundy z licznikiem ponad 120 a trofeum nie wpadło. A ten multifrag i punkty nad zombiakami powinny być od początku w grze. a napewno miales srednia ponad 100 fragow na minute, czy pomylilo Ci sie z Combo???, bo to dwie rone rzeczy. Musiszmiec 100 przy tym zegarku u gory ekranu Mi dzis wpadl pucharek za Combo 150 :-) Edytowane 2 października 201113 l przez Wolomin
Opublikowano 22 lutego 201312 l szukam kogoś do speedruna na braindead/martwica mózgu. zostały mi tylko trofea za coopa do platyny.
Opublikowano 23 lutego 201312 l nie mam drugiego ds3, mogę wziąć przelotke na usb od kumpla pececiarza, zobaczę może zadziała z padem od ps2. chodzi oto żeby ginąć drugim ludkiem po każdym checkpoint ?
Opublikowano 23 lutego 201312 l Autor Dokładnie o to chodzi, po każdym checkpointcie zostawiasz jednego pada i śmigasz sam.