Skocz do zawartości

X360 Arcade.

mico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się kupić X360 arcade? Nie wiem opinie, oceny. Jestem początkującym graczem i chcę kupić konsolkę. Myślę właśnie nad Arcade bo moje fundusze też nie są rewelacyjne :) HELP !!! z góry dzięki i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może i bym wziął ale nima na allegro po tanim prajsie.... Aż tak często padają te arcade? czy może jednak można by kupić ;p nie no wiecie ja tam się nie znam także wy doradzacie :)

Opublikowano

Poszukaj trochę, cierpliwie poczekaj na okazję - spokojnie wyrwiesz w dobrej cenie. Ja kupowałem w zeszłym roku, w okolicach maja, Jaspera Premium, z dyskiem 60gb i dwoma całkiem dobrymi grami za 550zł. Teraz wyrwiesz pewnie i taniej.

Opublikowano

A może jest gdzieś wokół Ciebie jakiś serwis konsolowy? Ja kupowałem w serwisie Arcade Jaspera z maja 2010, tylko że wtedy dawałem 750zł, teraz jak chcesz możesz zamówić z allegro, ale na twoim miejscu poszukałbym jakiś serwisów.

Opublikowano (edytowane)

Nie opłaca się

1.brak dysku po pewnym czasie bedzie ci go naprawdę brakować i bedziesz szukała co tu dokupić ... kolejny wydatek

2 . dokładasz max 250zl zl i masz ELITKĘ z 120 HDD Falcon nówkę , wystarczy poszukać w sklepach bo wyprzedaży co nie miara .

Edytowane przez canuks
Opublikowano

nie kupuj tego złomu z allegro to jest falcon,

koniecznie jaspera kup.

w nie dla idiotow jeszcze z pol roku temu jakaś hiper promocja byla nowy jasper z dyskiem 20 gb za 599.. poluj a nie bedziesz zalowac

Opublikowano

No, jak juz to tylko Jasper, a dysk mozesz sobie darowac jesli chcesz wydac jak najmniej, do gier arcade, demek i trailerow wystarczy wbudowana pamiec + pendrive, jedynie instalowanie fulli odpada, ale nawet z 20gb bys nie poszalal.

Opublikowano

Kupować Xboxa bez dysku twardego to totalny strzał w kolano, naprawdę parę dyszek różnicy w cenie to nic w porównaniu z przerażającymi wrażeniami słuchowymi i wręcz fizycznie odczuwalnym bólem napędu w trakcie gry w niezainstalowaną grę :confused:

Opublikowano

Sam myślałem, że 60GB mi w zupełności wystarczy, a już od dawna walczę z tym miejscem, jedną grę usuwam, drugą instaluję, a mam tylko 1 demo na dysku. Zdecydowanie 60GB jest minimalną pojemnością, jaką musisz brać pod uwagę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...