django 549 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Fani SW łykną wszystko co poleci w ich strone. A dodaj do tego jeszcze fanow BioWare to juz w ogole. Niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Da rade jeszcze się załapać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 jestem fanem SW (a przynajmniej oryginalnej trylogi) i jak narazie to mocno srednio. jak na single za nudne to. jedyny element mmo jaki narazie doswiadczylem to ze ktos przybiegl i ukradl mi questowego moba (zabij ich 10 ofc) gdy zabijalem jego obstawe. zobaczymy jak bedzie pozniej. z wbiciem na server nie bylo problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) Ja zawsze twierdziłem, ze cały ten "ficzur" ze 100% voice acting to o kant dupy. W uj kasy na to poszło - szkoda, że nie na animację. Może i WoW nie poraża graficznie, ale animacja tam jest na mój gust znaaacznie płynniejsza i naturalniejsza. Głupi bieg w SWTOR ssie. Dalej: ten voice acting jest fajną rzecza dla ludzi którzy lubią fabułę i RP w MMO (oraz grach single). Grałem w kupę MMO i powiem szczerze, że większoć, jakies 80% moich znajomych kładzie lachę na lore w MMO. Ja również (podczas grania). Mnie ciekawi lore WoWa, ale czytam sobie je w przerwach między graniem... albo jak jakiś news/post mnie zaciekawi to wtedy drąże klimat. Nie czytam questów w trakcie levelingu. A tutaj jestem zmuszony bo mi każa jakies odp wybierać etc. To jest zabawne dla kogoś kto zrobi sobie jednego chara (aka singleplayer RPG). Dla kogoś kto gra na serio w MMO, ma po kilka altów z różnym przeznaczeniem to będzie strasznie upierdliwe. Chcesz sobie wylevelować chara asap, a Ci ci rzucają story in your face. Im więcej czytam recenzji tym więcej osób ma podobne zdanie. "Great singleplayer/single playthrogh experience....nothing more". Czyli zapłać 200 zł, pograj 30 dni, zapomnij. Edytowane 25 Listopada 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Tylko czy da się niby gierkę przejść przez te 30dni? Nie wspominając już o rozgrywce innymi profesjami. Jak już wspomniałem, ja bym chętnie zagrał, ale nie mam zamiaru płacić 15$/mc za grę single player. Multi mogę siekać bez zobowiązań, ale nie widzi mi się presja czasu przy czymś tak bardzo stawiającym na fabułę i dialogi. Screw you EA, moich pieniędzy nie dostaniecie. Nie przy takiej polityce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Tylko czy da się niby gierkę przejść przez te 30dni? Zalezy kto ile gra Ale jezeli podchodzi się na serio do danego MMO to tak, raczej się da bez większego problemu. Tym bardziej, ze poza WoWem cięzko o MMO z kilkoma dodatkami. Większośc to podstawki wciąz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kurcze, jest jakaś szansa, żeby kodzik zdobyć jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kody rozdawali w co drugim serwisie Internetowym tydzień temu, ale trzeba było je zarejestrować do zeszłego piątku, żeby się załapać. Teraz już za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Też pograłem w ToRa i zgodnie z przewidywaniami to bardziej single player a nie prawdziwe MMO. Pewnie sprzedadzą mnóstwo egzemplarzy, ale jak już każdy dobije maks level, to grać dalej nie będzie. Voice acting i cinematici są zupełnie zbędne, i tak (prawie) każdy gra w MMO ze ściszonym dźwiękiem i rozmawia w tym czasie na TSie ;p Kiepsko widzę też balans klas. W WoWie wszyscy wiecznie narzekają, ale prawda jest taka, że to jedno z lepiej zbalansowanych MMO... a BioWare NIGDY nie potrafił zapewnić balansu klas w swoich RPGach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Odpaliłem, pograłem chwilkę. najlepsze w tej pozycji są filmiki. Powinni zamiast gry MMO zrobić pełnometrażową produkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jak ktoś wie jak można teraz zdobyć klucz, albo ma o jeden za dużo/nie będzie sprawdzał gry, to chętnie przyjmę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nawet jak CI ktoś da klucz to nic Ci po nim bo musiał być aktywowany przed piątkiem. Chyba, ze ktoś Ci da całe swoje konto. W co wątpię;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) No to przejebane ;/ Edytowane 25 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Zaje.bista gierka, o 18 miałem launch no problem. Wiadomo że obeszłoby się bez voiceactingu, no ale nie jest źle. Co do gamepla - no nie wiem czego się spodziewaliście po low level content, tak jakby w WoWie były od początku epickie grupowe questy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Gameplay =/= content. Nikt nie mówił nic o contencie. Raczej o mechanice, a ta się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 A co jest nie tak z mechaniką? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Próbowałem zainstalować, przygotowałem sobie miejsce na dysku (20GB) i puściłem na noc, żeby się ściągnęło. Rano patrzę, error. Za mało miejsca na dysku. Spoko, zwłaszcza, że instalator daje informacje ile trzeba itd. Zrobiłem więcej miejsca (~23GB), puściłem, 93% i znowu ten sam error. Nie będę usuwał Skyrim, żeby pograć dwa dni w tą grę. Dali dupy z tym instalatorem. A ja z dyskiem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) Klikam na SWTOR - 18,5 GB jak byk napisane Edytowane 26 Listopada 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Po ściągnięciu plików jeszcze je wypakowuje czy tam instaluje więc pewnie potrzeba więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Czekałem jak głupi od paru dni na betę pograłem 5 minut i wyłączyłem Może jakby gra była PL dałbym jej szansę bo siedzenie ze słownikiem w ręku jednak mi nie pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Yyyy, przecież ta gra ma banalne słownictwo O.o Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 i jest do dupy zoptymalizowana. w wowie na najwyzszych (tylko cienie low) mam stałe 50-60fps ,a w tym majstersztyku 20-30 w swiecie,30 w dungeonach i ~10 w warzones(sick!) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) 50-70 w świecie 40 na warzones i insty 15 (ekstremalne sytuacje) - 30 w mieście. 20-25 average. 1920 x 1080 Wszystko co się da na maxa. AA off Edytowane 27 Listopada 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No ja pograłem dosłownie 20 min przed chwilą i na moim lapku jak na razie wygląda i chodzi ok. Jutro porozkminiam bardziej. Na pierwszy rzut oka jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 @Psyko, możesz nie zdążyć - beta się kończy o 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi