Skocz do zawartości

Star Wars: The Old Republic

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem fanem SW (a przynajmniej oryginalnej trylogi) i jak narazie to mocno srednio. jak na single za nudne to. jedyny element mmo jaki narazie doswiadczylem to ze ktos przybiegl i ukradl mi questowego moba (zabij ich 10 ofc) gdy zabijalem jego obstawe. zobaczymy jak bedzie pozniej.

z wbiciem na server nie bylo problemu.

Opublikowano (edytowane)

Ja zawsze twierdziłem, ze cały ten "ficzur" ze 100% voice acting to o kant dupy. W uj kasy na to poszło - szkoda, że nie na animację. Może i WoW nie poraża graficznie, ale animacja tam jest na mój gust znaaacznie płynniejsza i naturalniejsza. Głupi bieg w SWTOR ssie.

Dalej: ten voice acting jest fajną rzecza dla ludzi którzy lubią fabułę i RP w MMO (oraz grach single). Grałem w kupę MMO i powiem szczerze, że większoć, jakies 80% moich znajomych kładzie lachę na lore w MMO. Ja również (podczas grania). Mnie ciekawi lore WoWa, ale czytam sobie je w przerwach między graniem... albo jak jakiś news/post mnie zaciekawi to wtedy drąże klimat. Nie czytam questów w trakcie levelingu. A tutaj jestem zmuszony bo mi każa jakies odp wybierać etc. To jest zabawne dla kogoś kto zrobi sobie jednego chara (aka singleplayer RPG). Dla kogoś kto gra na serio w MMO, ma po kilka altów z różnym przeznaczeniem to będzie strasznie upierdliwe.

Chcesz sobie wylevelować chara asap, a Ci ci rzucają story in your face.

Im więcej czytam recenzji tym więcej osób ma podobne zdanie. "Great singleplayer/single playthrogh experience....nothing more". Czyli zapłać 200 zł, pograj 30 dni, zapomnij.

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Tylko czy da się niby gierkę przejść przez te 30dni? Nie wspominając już o rozgrywce innymi profesjami. Jak już wspomniałem, ja bym chętnie zagrał, ale nie mam zamiaru płacić 15$/mc za grę single player. Multi mogę siekać bez zobowiązań, ale nie widzi mi się presja czasu przy czymś tak bardzo stawiającym na fabułę i dialogi.

Screw you EA, moich pieniędzy nie dostaniecie. Nie przy takiej polityce.

Opublikowano

Tylko czy da się niby gierkę przejść przez te 30dni?

Zalezy kto ile gra ;) Ale jezeli podchodzi się na serio do danego MMO to tak, raczej się da bez większego problemu. Tym bardziej, ze poza WoWem cięzko o MMO z kilkoma dodatkami. Większośc to podstawki wciąz.

Opublikowano

Kody rozdawali w co drugim serwisie Internetowym tydzień temu, ale trzeba było je zarejestrować do zeszłego piątku, żeby się załapać. Teraz już za późno.

Opublikowano

Też pograłem w ToRa i zgodnie z przewidywaniami to bardziej single player a nie prawdziwe MMO. Pewnie sprzedadzą mnóstwo egzemplarzy, ale jak już każdy dobije maks level, to grać dalej nie będzie. Voice acting i cinematici są zupełnie zbędne, i tak (prawie) każdy gra w MMO ze ściszonym dźwiękiem i rozmawia w tym czasie na TSie ;p Kiepsko widzę też balans klas. W WoWie wszyscy wiecznie narzekają, ale prawda jest taka, że to jedno z lepiej zbalansowanych MMO... a BioWare NIGDY nie potrafił zapewnić balansu klas w swoich RPGach.

Opublikowano

Jak ktoś wie jak można teraz zdobyć klucz, albo ma o jeden za dużo/nie będzie sprawdzał gry, to chętnie przyjmę. :starwars:

Opublikowano

Próbowałem zainstalować, przygotowałem sobie miejsce na dysku (20GB) i puściłem na noc, żeby się ściągnęło. Rano patrzę, error. Za mało miejsca na dysku. Spoko, zwłaszcza, że instalator daje informacje ile trzeba itd. Zrobiłem więcej miejsca (~23GB), puściłem, 93% i znowu ten sam error. Nie będę usuwał Skyrim, żeby pograć dwa dni w tą grę. Dali dupy z tym instalatorem. A ja z dyskiem ;-)

Opublikowano

No ja pograłem dosłownie 20 min przed chwilą i na moim lapku jak na razie wygląda i chodzi ok. Jutro porozkminiam bardziej. Na pierwszy rzut oka jestem zadowolony.