Raptor 226 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ktos zna jakis fix, abym na w7 i 8gb ramu mogl zainstalowac to cholerstwo? Po trzech redownloadach 20gb+ odpuscilem sobie, czytalem na forum, ze sam installer rozpierdziela te pliki i wywala blad i zaczyna ponownie sciagac wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siarex 4 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Panowie co ja musze wymienic w kompie,aby uciagnac ta gre w 60fps na BG W normlanym swiecie mam 60fps,ale na BG 20-30 nawet na low. Na 20-30fps to sie nie da grac w PVP ATI 5670 1GB HD amd athlon 2x4 640 procesor 4GB ram Kompletnie nie znam sie na kompach... http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=114264 Cos idealnego dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ktos zna jakis fix, abym na w7 i 8gb ramu mogl zainstalowac to cholerstwo? Po trzech redownloadach 20gb+ odpuscilem sobie, czytalem na forum, ze sam installer rozpierdziela te pliki i wywala blad i zaczyna ponownie sciagac wszystko. Nie wiem czy RAM ma coś w spólnego ale u mnie na win 7 (4GB RAM) wszystko poszło za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 No wlasnie podobno ma (fora), tylko zastanawiam sie czy obejdzie sie bez jego wyciagania aby sciagnac i zainstalowac jedna glupia gre... -.-U. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 jak masz pc to wyjęcie ramu nie stanowi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udalo sie na raty... chyba 12x podejsc i w koncu zainstalowalo, lol. Ta gra po prostu nie chce aby ja kupowac . Cytuj Odnośnik do komentarza
Tamashi 4 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Osobiście gra zaczęła mnie już poważnie nudzić. MMORPG zazwyczaj po pewnym czasie mnie strasznie nudzą (poza nielicznymi wyjątkami). Myślałem, że z TORem będzie inaczej. W sumie długo się trzymał. Niestety, genialny klimat oraz ciekawa fabuła nie uratowała tej gry od strasznej wtórności i po parudziesięciu godzinach gry zacząłem odczuwać koszmarne znużenie wykonywaniem ciągle tych samych questów, ubranych jedynie w odmienny sposób. Nie wiem...może muszę sobie zrobić dłuższą przerwę od gry (choć i tak już gram bardzo mało - ostatnie pare dni to max godzina na dzień, wcozraj wcale nie grałem, a dziś po zmuszeniu się do odpalenia gry wytrzymałem 5 minut). W każdym razie zacząłem poważnie zastanawiać się czy napewno chcę przedłużać abonament. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 @Tamashi Leveling w MMO jest najciekawszą częścią gry. Najbardziej różnorodną. Potem zostaje tylko powtarzanie tych samych dungoenów i raidów. Jeżeli, odpadasz jeszcze przed wbiciem levelu, to może MMO nie jest typem gier dla Ciebie po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 @Tamashi Leveling w MMO jest najciekawszą częścią gry. Najbardziej różnorodną. Potem zostaje tylko powtarzanie tych samych dungoenów i raidów. Jeżeli, odpadasz jeszcze przed wbiciem levelu, to może MMO nie jest typem gier dla Ciebie po prostu. teraz w WoWie można sobie siedzieć w orgri i zapisaywać się tylko na duny i bg, questy jedynie odbieram przy instach... uroki grania palkiem w procie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 wczesniej tez mozna bylo. co do swtor to bioware sie niezle zblaznili ze swoim crafting systemem. amatorzy. nie dali lvl capu na poziom crew skilli wiec ludzie sobie maxowali taki slicing na lvl 10 i mieli po 100k przed lvl 20 bo wiecej im sie nie chcialo. (dla porownania ludzie bez slicing sie martwili jakim cudem odloza sobie 48k na lvl 25 na mounta) craftowanie niebieskich itemow trwa po 15 minut juz na 300/400 skill a zwyklych ponad 2 min. wyobrazacie sobie by taki saronit w wotlk sie smitowal 2 minuty 1 sztabka? bo wlasnie cos takiego jest w swtor i trzeba przykuc 3 niewolnikow do tasmy produkcyjnej by ciagle robili szajs ktorego nawet nie bede uzywac. sama korelacja skilli zbierackich do kraftowania to kpina. by zrobic sobie itemy ktore wymagaja lvl 31 musialem zyc skladnikow grade 4. sporo potem polecialem na planete w akcie drugim z minimalnym levelem 35 i widze do zbierania skladniki grade 3. zeby misje byly jedynym sensownym zrodlem do craftu to cos tu chyba jednak jest nie tak. no i zostaje przy moim zdaniu ze to bardziej gra single player bo bedac na lvl 39 czas jaki spedzilem w party z innymi ludzmi to tak z 2-5% robiac flashpointy kazdy raz i okazjonalnie heroic questy. zobaczymy jak bedzie z raidowaniem na 50 ale narazie ubicie takiego world bossa lvl 35 z alderaanu to bylo tank and spank gdzie cala walke sie ruszyc nie musialem.... ps. no i przegieli z niektorymi cenami jak np za skille czy za to by mount byl 100% zamiast 90% (nie to co wow z 60 i 100 gdzie sie to odczuwalo) Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 http://massively.joystiq.com/2012/01/19/swtor-unsubscribe-goes-missing-for-some/ znikające przyciski, znikajace pieniążki, magia Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) Od wczoraj The Old Republic jest dostępna w free trialu - weekend pass. Trwa on do 19 marca, generalnie polecam - kto nie grał ma szansę przetestować pełnoprawną wersję gry Link - http://www.swtor.com/weekendpass Edytowane 16 Marca 2012 przez Biały Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 YEAH! Nareszcie sprawdzę jak działa na moim lapku Może zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 @Biały dzięki za info, też sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ile zajmuje instalka, bo nie będę pobierał tryliarda zigabajtów żeby wy(pipi) to po godzinie grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) Ile zajmuje instalka, bo nie będę pobierał tryliarda zigabajtów żeby wy(pipi) to po godzinie grania Wymaga 25GB wolnego miejsca na dysku, więc podejrzewam że niewiele mniej trzeba zassać... Jak na razie ściąga mi się jakiś 2-gigowy part o tajemniczej nazwie "English Video 1" Edytowane 16 Marca 2012 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 A to mam wyjebane w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Właśnie trwa drugi darmowy weekend w SWTOR. Tydzień temu założyłem konto i grałem przed dwa dni, teraz jest znowu za free i chciałbym pograć dalej na tym koncie ale okazuje się, że jest darmowe tylko dla nowych kont - prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Nie wiem, ale jest to logiczne. Inaczej by każdy czekał na darmowe weekendy i grał se nie płacąc i nie kupując gry. Makes sense to me. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No doczytałem się tego w ich FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dostałem zaproszenie na maila od Ea na darmowy weekend z grą swotor, można sprawdzić jak gierka sie sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Taaa, już ze 3 takie maile dostałem. Poza tym jest obniżka o 20 euro na Origin na ToR'a (wg kolejnego maila od nich). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) heh a ja nie. zrobiliby normalny trial a nie kombinuja Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 /dobrze rozumiem, że można otrzymać 7-dniowy trial? wyśle mi ktoś proszę na jaszczoor@gmail.com http://www.swtor.com/info/friends?intcmp=eaint709 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 25 najblizszych przyjaciol... jestes moim najblizszym przyjacielem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi