Raptor 226 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie ma to jak mega chciwosc by zniszczyc gre, ktora miala szanse odbic sie... szkoda. Kolejne SW do kosza. Tylko ludzie niespelna rozumu w to graja jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie ma to jak mega chciwosc by zniszczyc gre, ktora miala szanse odbic sie... szkoda. Kolejne SW do kosza. Tylko ludzie niespelna rozumu w to graja jeszcze... czyli nie oplaca sie zrobic sprintu dla fabuly skoro jest f2p nie moze byc zla skoro przykladal reke do niej Drew Karpyshyn Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie ma to jak mega chciwosc by zniszczyc gre, ktora miala szanse odbic sie... szkoda. Kolejne SW do kosza. Tylko ludzie niespelna rozumu w to graja jeszcze... czyli nie oplaca sie zrobic sprintu dla fabuly skoro jest f2p nie moze byc zla skoro przykladal reke do niej Drew Karpyshyn Jesli pasuje Ci grindowanie lub robienie piekielnej ilosci SIDE-QUESTOW aby dobic level odpowiedni, aby moc kontynuowac fabule... to oplaca. F2P zrobili, ze ostatecznie dostajesz mniej XP (jak nie masz abo itp.), wiec personal story line Cie bardzo szybko przerasta. NPC o 3-4lvl wiekszy = a wal sobie dowoli, a i tak mu nic nie zrobisz. Tak to mozna podsumowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Gra jeszcze ktoś? Ja za namową kumpla (abonamenciarza) zacząłem grać Operative'em na The Progenitor. Mam 21 level. Całkiem fajnie, chociaż jednak stealthowanie to chyba nie jest moja bajka i mogłem wziąć snajpera jednak. Ale zobaczymy. Fun jest, tylko wkurzają mnie te ograniczenia dla F2P Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi