estel 806 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Jarałem się tym... ...dopóki nie zobaczyłem Guild Wars 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Chyba kogoś w EA nieźle powaliło z tymi cenami. Kto przy zdrowych zmysłach zapłaci tyle za wersję digital i to jeszcze MMO za którego trzeba abo płacić. Chyba jedynie najbardziej naiwni i fanatyczni fani SW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Przepraszam bardzo ale.... czemu naiwni? Czy jestem bardziej naiwny bo moja myszka kosztowała 150 zł a mogłem taką za 20 zł? Czy jestem naiwny bo za headset dałem tez 150 zł a nie 30 zł jak kolega? Drogo? Drogo, nawet bardzo, ale są ludzie na świecie, którzy tyle zapłacą i ja nie mam z tym problemu. Każdy wydaje swoją kasę na co chce i jak chce. Nikt nie każe Ci kupować danego towaru, jeżeli jest zbyt drogi wedle Twojej opinii Poza tym poczekajmy aż gra będzie w polskich sklepach. Bo raczej nie będzie to cena 240 zł za wersję pdst. Edytowane 14 Października 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Kompletnie mnie nie ciagnie do TORa, mimo ze jestem fanem SW . GW2 pozamiatal wszystko jak na razie :S. 60usd... tyle kosztuja normalnie gry. WoW przy starcie nie kosztowal wcale paru zlotych (chyba 149? Tak dawno to bylo, ze juz nie pamietam ). Moze sie skusze na jakis trial czy cos... bety mnie nawet nieinteresuja jak na razie (zbyt duze mam parcie na GW2). Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Przecież 59 to jest w miarę normalna cena. U nas gra kosztuje 179 zł. Znaczy ja tyle zapłaciłem. 79 USD to jest cena za wersję deluxe digital z jakimiś pierdami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 dostalem cos takiego: Your account has been selected to parti(pipi)ate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test sprawdzcie wiec skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Też dostałem. Na weekend to tylko? Nie wiem czy sie opyla sciagac tyle giga w sumie ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Każdy kto się zarejestrował na stronce przed dniem dzisiejszym dostanie invite do bety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Nom, kazdy dostal - nawet ja . Szkoda, ze jakos mnie nie ciagnie aby sprobowac nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Ktoś mi powie jak się dorwać do clienta? Nigdzie nie mogę znaleźć słowa na temat Downloadu. Ani w mailu, ani na moim Account page... Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 a to już w ten weekend ? w mailu napisali że dadzą kody w późniejszym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Eeee, ja myślałem że to na TEN weekend tylko, że tylko na next 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Your account has been selected to parti(pipi)te in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently parti(pipi)ting in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon. As part of this test, we will be partnering with games industry sites to distribute additional beta codes as necessary. This will help ensure we meet our population goals, so we can effectively stress test our servers in preparation for launch. Please do not acquire and redeem one of these codes as it could jeopardize your ability to parti(pipi)te in this test. As a reminder, should you choose to parti(pipi)te, everything associated with this test (game information, process, forums communication, etc.) is confidential and may not be discussed outside of the Game Testing forum. Additionally, your parti(pipi)tion in the Game Testing Program is subject to the Game Testing Agreement. Wiec zadnego kodu nie szukasz, ani nie dodajesz. Konto po prostu "dziala". Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Tak, ale nigdzie nie ma nic o downloadzie ani nic. WIęc ja nie wiem czy moje konto działa, czy nie. O! Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Znajac zyczie... Origin. Nie mam jak sprawdzic bo mi sie wywalil i nie chce sie jakos zreinstalowac :S (W bf3 gram na tym cracku co pozwala omijac origin). Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No tam jest jakis maly download, 3mb. W srodku .exe, ale nie wiem co robi bo jeszcze nie odpalalem. Pewno bedzie rejestrowal bete na Originie i rozpoczynal sciaganie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No to, to jest wlasnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Ja w Origin nie widze nić o SWOT poza kupnem za 200/270 zł - i tyle. Dwa: Ja mam inne pasy do Origin i SWOT page więc czemu miało by mi tam coś dodać? Gdzieście wzięli instalkę Launchera? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 swtor.com/tester czy cos takiego. Sprawdz mejla, powinni Ci przyslac w ktorejs wiadomosci link. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Ahym, czyli póki nie dostanę next maila to niczego nie dostałem - dzienks Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Ok widac jak nieudolnie to robia... Dostaniemy 2gi email niedlugo (przyszly tydzien)... z kodem i linkiem do DL. Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Gdzieś czytalem, że ta beta waży 27 gb o.O komuś chce się to ściągać na 2 dni ? ;p już pomijając fakt, że gra nie zapowiada się zbyt ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
matcz 10 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 (edytowane) Kurczę, szkoda, że nie mam mocnego kompa, chętnie bym tę grę sprawdził... Ongiś byłem wielki fanem Star Wars (w sumie nadal jestem). Jestem ciekaw, jak wypadnie kolejne MMO w świecie SW... Ostatnie, w które grałem, to zdaje się nieżyjące już (albo znajdujące się w ostatniej fazie konania) kapitalne swego czasu (przed ogromnym patchem, który wszystko zrujnował )Star Wars Galaxies. Przez jakiś czas nie śledziłem informacji o SW:ToR, więc wybaczcie mi proszę pytanie: czy znana jest data premiery? Ostatnia, o której słyszałem, to grudzień tego roku... Prawda to? Edytowane 12 Listopada 2011 przez matcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 15 grudnia, jesli mnie pamiec nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi